Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,Εχω ενα πρόβλημα με τα frames per second μονο στα online games για να σας δωσο να καταλαβετε παίζω dirt 3 στα ultra 1980x1200 με 60 fps και βάλε στο singleplayer.Οταν όμως παίζω online multiplayer τα fps πάνε στα ~30.Το ίδιο πρόβλημα έχω και σε όλα τ α άλλα games.Εχω hol και προχθές δοκιμασα τον thomson tg585v7 αλλα τα ίδια.

Το pc μου εχει: GPUXtreme ati 5850 cpu intel:q660 ram:8gb mobo:asus p5k premium.

Εδώ σας δέιχνω τα αποτελέσματα απο το speed test και το ping test. Λετε να φταιέι ο isp?

1829043878.png58775286.png

Δημοσ.

Σπύρο αντιμετωπίζω εν καιρό το ίδιο πρόβλημα έχω δοκιμάσει να το "τρέξω" σε windows xp mode (λόγο ότι έχω 7) αλλά δυστυχώς πάλι τα ίδια. :(

Φίλε Μάριε ένα restart στο router δεν θα μπορούσε να φτιάξει το πρόβλημα -_-

Δημοσ.

Καλησπερα,Εχω ενα πρόβλημα με τα frames per second μονο στα online games για να σας δωσο να καταλαβετε παίζω dirt 3 στα ultra 1980x1200 με 60 fps και βάλε στο singleplayer.Οταν όμως παίζω online multiplayer τα fps πάνε στα ~30.Το ίδιο πρόβλημα έχω και σε όλα τ α άλλα games.Εχω hol και προχθές δοκιμασα τον thomson tg585v7 αλλα τα ίδια.

Το pc μου εχει: GPUXtreme ati 5850 cpu intel:q660 ram:8gb mobo:asus p5k premium.

Εδώ σας δέιχνω τα αποτελέσματα απο το speed test και το ping test. Λετε να φταιέι ο isp?

1829043878.png58775286.png

Ειναι αναλογα το game και αναλογα τον σερβερ που συνδεεσε , αν ο σερβερ εχει προστασια/ traffic /εχεις μεγαλο ping θα εχεις delay/λιγα fps ... Μπες σε ενα online game και ρωτα τους φιλους σου (απο ελλαδα) ποσα fps εχουν / ποιον isp εχουν / περιγραφη του συστηματος τους ...

Δημοσ.

Boltaz ο φίλος μου mrmariostgtaiv έχει θεωριτικά χειρότερο σύστημα απο εμένα αλλά forhnet γενικά κανένας απο όσους ρότισα δεν έχει τέτιο σύστημα και όμως πιάνει παραπάνω fps.Τι να πώ το παράξενο είναι οτι το παίχνιδι που έχω το μεγαλύτερο drop έχει και τις μικρότερες απαιτήσεις ο φίλος μου mrmariosgtaiv μένει διπλα μου είμασε στο ίδιο dislam με τον ιδιο router και παίζει χαλαρά αλλα όπως είπα έχει forhnet....Πώς μπορώ να δώ αν φταίει ο isp μου? Εχω mtu 1370 πιστέυω αρκετο δεν είναι?huh.gif

Δημοσ.

Boltaz ο φίλος μου mrmariostgtaiv έχει θεωριτικά χειρότερο σύστημα απο εμένα αλλά forhnet γενικά κανένας απο όσους ρότισα δεν έχει τέτιο σύστημα και όμως πιάνει παραπάνω fps.Τι να πώ το παράξενο είναι οτι το παίχνιδι που έχω το μεγαλύτερο drop έχει και τις μικρότερες απαιτήσεις ο φίλος μου mrmariosgtaiv μένει διπλα μου είμασε στο ίδιο dislam με τον ιδιο router και παίζει χαλαρά αλλα όπως είπα έχει forhnet....Πώς μπορώ να δώ αν φταίει ο isp μου? Εχω mtu 1370 πιστέυω αρκετο δεν είναι?huh.gif

Θα παρεις το κουτι σου + καλωδιο ethernet + router + καλωδιο τηλεφωνου και θα πας διπλα στου φιλου σου , θα βγαλεις απο την μπριζα τηλεφωνου το router του φιλου σου , και θα βαλεις το δικο σου + τα καλωδια σου , θα μπεις στο συγκεκριμενο online game και δες ποσα fps εχεις συγκριτικα με αυτα που εχει ο φιλος σου ... Ετσι θα τσεκαρεις pc + router + καλωδια ...

Πριν βαλεις το router πρεπει να ξερεις user/pass του router/συνδεσης (και στα 2 router) ...

Εφοσον στου φιλου σου εχεις παραπανω fps θα καλεσεις την δικια σου εταιρια και θα αναφερεις το προβλημα , αν δεν στο λυσει και εχει ληξει το συμβολαιο σου με την hol , κανεις αιτηση στην forthnet ...

Κανονικα η συγκριση πρεπει να γινει σε αρκετα games / servers για να εισαι σιγουρος οτι φταιει η hol ...

Κανονικα πρεπει να ελενξεις και την ηλεκτρολογικη εγκατασταση , γιατι μπορει να αλλαξεις εταιρια και το προβλημα να ειναι δικο σου ...

Δημοσ.

Θα πάω το σάββατο..Τα καλόδιο τι πρόβλημα να έχουν? :P Εάν πχ δώ οτι πιάνω παραπάνω fps τότε υπάρχει περίπτωσε ναφτάιει το pc μου? Τι μπορεί να έχει πάει στραβα? Στο τοπικό μου δίκτυο δηλαδη τι μπορεί να μήν ειναι σωστά στημένο?O router μου ειναι μακριά απο to pc και το έχω συνδέση με swicthακιfrown.pngΓΙα να δούμε cool.gif

Επείσης οταν παέζω με 2 έως 5 άτομα δεν έχω πρόβλημα οταν όμως ήμααστα παραπάνω......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...