Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με λίγα λόγια είναι να site το οποιο ζητάει invites.

Και για το κάθε invite σου δίνει κάποιους πόντους , τους οποιους μπορείς να εξαργυρώσεις όταν μαζευτούν όσο πρέπει για να πάρεις αυτό που θέλεις!

Δηλαδή από XBOX μέχρι και MAC.

Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει το e-mail του να τον κάνω invite!

• Moderators
Δημοσ.

Κανεις λάθος φιλε μου.

Δεν είναι το lockerz.

Δεν ειπα πουθενα πως ειναι το lockerz. Προφανως εννοω οτι ειναι αντιστοιχη περιπτωση.

Καμία σχέση!

Σιγουρα.

Δημοσ.

Ναι εννοείτε αυτό.

Αλλα είναι πιο γρήγορο και πιο αποτελεσματικό.

Αν θες να δοκιμάσεις πες μου :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Ναι εννοείτε αυτό.

Αλλα είναι πιο γρήγορο και πιο αποτελεσματικό.

Eαν εννοειται αυτο, σου προτεινω να διαβασεις το thread στο οποιο εκανα link, για να καταλαβεις τι δωρα θα παρεις στο τελος και ποσο γρηγορο και αποτελεσματικο ειναι.

Δημοσ.

Eαν εννοειται αυτο, σου προτεινω να διαβασεις το thread στο οποιο εκανα link, για να καταλαβεις τι δωρα θα παρεις στο τελος και ποσο γρηγορο και αποτελεσματικο ειναι.

Δεν πολύ κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν πολύ κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής.

Kαι αυτος ειναι ο λογος που αντιστοιχα site συνεχιζουν να υπαρχουν και να διαιωνιζονται

Δημοσ.

Με λίγα λόγια είναι να site το οποιο ζητάει invites.

Και για το κάθε invite σου δίνει κάποιους πόντους , τους οποιους μπορείς να εξαργυρώσεις όταν μαζευτούν όσο πρέπει για να πάρεις αυτό που θέλεις!

Δηλαδή από XBOX μέχρι και MAC.

Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει το e-mail του να τον κάνω invite!

MixMasteR οσο νωρίτερα καταλάβεις το κόλπο καρότο-άλογο, τόσο πιο γρήγορα θα σταματήσεις να είσαι θύμα. Μέχρι τότε το μόνο που θα συνεισφέρεις στην κοινότητα του internet θα ειναι spam, φακελοποιήση και άχρηστο traffic.

Διάβασε το topic που σου πρότεινε ο Gi0 και ψάξε και στο Internet για το lockerz. Θα κατανοήσεις αρκετά για το μάρκετινγκ.

Να στο πω διαφορετικά: Πριν απο 2 χρόνια κάποιος είπε «Λεφτά υπάρχουν!»

ΥΓ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ insomnia!

Αν τώρα ειναι τόσο πεπεισμένος στείλε μου με μήνυμα το site και αν πεισθώ οτι μπορεί να είμαι λάθος, θα το δηλώσω δημόσια και θα γραφτώ με δικό σου invite. Τι λες;

Παμε σαν αλλοτεgrin.png

Isay ελπιζω να παρακολουθεις

Οπουδήποτε γίνεται προσπάθεια ενάντια του spamming, θα είμαι σαν το ΠΑΜΕ, ΠΑΡΩΝ!

Δημοσ.
Έστω ότι τα MacDonalds συντάγματος βγάζουν μια ανακοίνωση και λένε:

Παιδιά να έρχεστε στην πλατεία Συντάγματος και να κάθεστε εκεί γιατί σε άτακτα (όχι τακτικά) διαστήματα θα δίνουμε διάφορα δώρα, μεταξύ αυτών ipod, psp και wii. Πρέπει να είστε εκεί, όσο συχνότερα γίνεται, γιατί όταν δίνουμε δώρα, είναι όποιος προλάβει και δεν φτάνουν για όλους. Επίσης άμα φέρνετε και τους φίλους σας, θα σας βάζουμε πιο μπροστά.

Πας λοιπόν στην πλατεία και στήνεσαι. Προσπαθείς να πηγαίνεις κάθε μέρα και επιπλέον spamaρεις τους φίλους σου να έρχονται μαζί σου. Μια μέρα τα macdonalds βγαίνουν στο παράθυρο και πετάνε 500 μπλουζάκια με τη φίρμα τους. Είσαι τυχερός και αρπάζεις ένα, το φοράς, χαίρεσαι το τζάμπα δώρο και έμμεσα τους κάνεις και τζάμπα διαφήμιση. Μετά απο μερικούς μήνες ανοίγουν το παράθυρο και πετάνε 2 Ipod. Γινεται σφαγή και κάποιοι από τους χιλιάδες που σφάζονται και περιμένουν για μήνες, τα παίρνουν. Λές δεν πειράζει, την επόμενη φορά. Μετά από μερικούς μήνες ανοίγουν το παράθυρο και πετάνε ένα wii, γίνεται νέα μάχη του Ελ Αλαμέιν και κάποιος το παίρνει. Λες, δεν πειράζει, την επόμενη. Μετά από μερικούς μήνες προσφέρουν σε 100 άτομα να πάρουν 5 ευρώ και να πάνε πίσω πίσω στην ουρά. Παίρνεις τα λεφτά, είσαι χαρούμενος (για 5 ευρώ μετά απο 6 μήνες; ) και δε σε νοιάζει που πας πάλι στο τέλος. Και η πλατεία όλο και γεμίζει κόσμο. Πλέον ο κόσμος έχει φτάσει μέχρι τον βασιλικό κήπο ... αλλά εκεί ... περιμένει να του πετάξουν δώρο.

Και έρχομαι και ρωτάω. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ;

Το γράφω πάλι:

Το lockerz ΔΕΝ είναι απάτη γιατί κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται. Δίνει δώρα. Πράττει αυτά που υπόσχεται. Την ίδια στιγμή έχει βρει εκατοντάδες αφελείς που τους κοροϊδεύει (παιδιά αράξτε εδώ μέχρι νεωτέρας) και βγάζει τρελά κέρδη.

Τον χρόνο που θα φάω να περιμένω ΜΠΑΣ και πάρω 5 ευρώ, προτιμώ να τον αφιερώσω να δω ένα αγώνα ή να καμακώσω εκείνη τη σερβιτόρα που είδα χτες ή να βελτιώσω τις γνώσεις μου. Τα επίπεδα αξιοπρέπειας μου είναι αρκετά ψηλά, ώστε να επιτρέπω σε κάποιο μαρκετίστα να με γελοιοποιεί με το να μου λεει, κάτσε εδώ και περίμενε μπας και σου κάτσει γερό δώρο.

Όποιος έχει κριτική (με γιώτα) σκέψη καταλαβαίνει, όποιος δεν έχει, να πάει στην πλατεία Συντάγματος.

Αντιγραφη του ποστ του isay απο εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/311541-lockerzcom/page__st__210__p__3374795#entry3374795

Δημοσ.

Σε διάφορα sites είδα παρόμοια posts και παίρνω το ρίσκο να μαντέψω οτι το «κρυφό site» είναι το wazzub ( wazzub.com και wazzub.info ).

Για επίδοξα «θύματα» θα πρότεινα να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω

http://behindmlm.com/companies/wazzub-review-another-useless-search-portal-mlm/

http://jensholvoet.com/wazzub-review-the-reasons-why-you-shouldnt-join-wazzub/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...