Προς το περιεχόμενο

λογαριασμοι google

vagotron1995

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω ενα προβλημα...αγορασα ενα νεο κινητο απο ενα παιδι,αλλα στο παλιο μου κινητο εχω το λογαριασμο google μου και θελω να τον αποσυνδεσω μονο απο το παλιο μου κινητο.Αλλα δεν μπορω και το κινητο μου λεει οτι πρεπει να παω στο απορρητο και να πατησω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων...αλλα δν ξερω αν αυτο θα διαγραψει τελειως τον λογαριασμο google μου ή απλα θα τον αποσυνδεσει...και κατι ακομα,αν τον αποσυνδεσω απο το παλιο μου κινητο,στο android market θα μ βγαζει μονο τη νεα συσκευη ή πρεπει να κανω κατι ωστε να μου μεινει μονο η καινουργια(εννοω εκει που λεει οι παραγγελιες και οι συσκευες μου)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

.Αλλα δεν μπορω και το κινητο μου λεει οτι πρεπει να παω στο απορρητο και να πατησω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων...αλλα δν ξερω αν αυτο θα διαγραψει τελειως τον λογαριασμο google μου ή απλα θα τον αποσυνδεσει...

Η επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων δεν σου διαγράφει το λογαριασμό, απλώς θα σβηστούν τα πάντα από τη μνήμη του κινητού σου (εφαρμογές, επαφές, μηνύματα και όποιες άλλες ρυθμίσεις/παραμετροποιήσεις έχεις κάνει!). Δηλαδή στο κινητό θα υπάρχουν μόνο οι εφαρμογές που είχε και όταν το αγόρασες!

Αααα,ευχαριστω πολυ

και κατι ακομα...επειδη ειχα βαλει και στα δυο κινητα τον λογαριασμου google μου,εχουν μπερδευτει οι συσκευες στο play store και τις βγαζει ανακατεμενες...τι μπορω να κανω για να μου βγαζει μονο την τωρινη συσκευη μου,αλλα οχι μπερδεμενα?(εσβησα τον λογαριασμο απο το παλιο κινητο αλλα ακομα τα βγαζει ανακατεμενα)

και κατι ακομα...επειδη ειχα βαλει και στα δυο κινητα τον λογαριασμου google μου,εχουν μπερδευτει οι συσκευες στο play store και τις βγαζει ανακατεμενες...τι μπορω να κανω για να μου βγαζει μονο την τωρινη συσκευη μου,αλλα οχι μπερδεμενα?(εσβησα τον λογαριασμο απο το παλιο κινητο αλλα ακομα τα βγαζει ανακατεμενα)

Μπορείς να διαγράψεις την παλιά σου συσκευή εδώ!

Κάνε πρώτα log in με τον λογαριασμό σου, στην καρτέλα συσκευές, πάτα στην επιλογή "επεξεργασία" τέλος επίλεξε "Απόκρυψη στα μενού"! Τουλάχιστον έτσι νομίζω πως γίνεται! :P

Να μου πεις αν τα κατάφερες... ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...