Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δίκιο έχεις Βάγγο αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και όλα. Όποιος θέλει να αγοράσει πρέπει να ψαχτεί και λίγο μόνος του. Στο τέλος-τέλος αν παίξει bottleneck θα επισημανθεί στο κάθε ξεχωριστό θέμα.

Δίκιο έχεις αλλά φαντάζομαι το νόημα του thread είναι να κατατοπιστεί κάποιος για την αγορά του pc του χωρίς να χρειάζεται να ανοίγουν συνέχεια θέματα στις αναβαθμίσεις.

Με αυτό το σκεπτικό την έκανα την επισήμανση.

@Καρμεν

Το θέμα είναι ότι όλοι οι κώλοι στις μέρες μας νομίζουν πως είναι επιδέξιοι. Από αυτογνωσία πάσχουμε πάνω απ όλα!

Δημοσ.

Να μαι και εγώ να συμφωνήσω με με τον λεοντόκαρδο αλλα και με την κυρια της παρέας...

Δημοσ.

Δίκιο έχεις αλλά φαντάζομαι το νόημα του thread είναι να κατατοπιστεί κάποιος για την αγορά του pc του χωρίς να χρειάζεται να ανοίγουν συνέχεια θέματα στις αναβαθμίσεις.

Με αυτό το σκεπτικό την έκανα την επισήμανση.

Xμμμ, πολύ αισιόδοξο μου φάινεται αυτό. Εγώ πιστεύω ότι το νόημα του thread είναι να συμμαζέψει κάπως τα πράγματα ώστε να μην επαναλαμβανόμαστε στο κάθε ξεχωριστό θέμα και να λύσει εξαρχής κάποια πολύ βασικά. Μακάρι βέβαια να γίνει αυτό που λες.

@Michaels. Ευχαριστώ φίλε.

Να μαι και εγώ να συμφωνήσω με με τον λεοντόκαρδο αλλα και με την κυρια της παρέας...

Fixed λέμεεε! Πάντα πιο αργος... :-D

Δημοσ.

Fixed λέμεεε! Πάντα πιο αργος... :-D

Αμα είχες ξυπνήσει και εσύ απο την 6 , ειχες κανει 4ωρο ταξιδι και καπάκι 4ωρο πανεπιστημιο θα ήσουν ή δεν θα ήσουν αργος??? :P :P

Δημοσ.

Αμα είχες ξυπνήσει και εσύ απο την 6 , ειχες κανει 4ωρο ταξιδι και καπάκι 4ωρο πανεπιστημιο θα ήσουν ή δεν θα ήσουν αργος??? :P :P

Πήγες upsala? Δεν είναι 4 ώρες ρε. Εκτός αν πήγες βολτίτσα Κοπεγχάγη. Μην απολογείσαι τέκνον μου. :-D

Δεινόσαυρε πάρα πολύ καλή προσπάθεια...grin.png

Θενκς μαν. Παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες.

Δημοσ.

Πήγες upsala? Δεν είναι 4 ώρες ρε. Εκτός αν πήγες βολτίτσα Κοπεγχάγη. Μην απολογείσαι τέκνον μου. :-D

Ατσα και μαθηματα γεωγραφίας ο TREX.. ρε μηπως καναν εδώ το λάθος και σε ξεπαγώσαν και μετά σε έστειλαν Ελλάδα για να γλυτωσουν? :P

Καμια 200αρια χιλιομετρα βορεια της Κοπενχάγης ήμουν και επεστρεψα Στοκχόλμη...

Που θα μου πεις και πόση ώρα είναι η Ουπσάλα .. νέο εεε νέο... :P

Δημοσ.

Ατσα και μαθηματα γεωγραφίας ο TREX.. ρε μηπως καναν εδώ το λάθος και σε ξεπαγώσαν και μετά σε έστειλαν Ελλάδα για να γλυτωσουν? :P

Καμια 200αρια χιλιομετρα βορεια της Κοπενχάγης ήμουν και επεστρεψα Στοκχόλμη...

Που θα μου πεις και πόση ώρα είναι η Ουπσάλα .. νέο εεε νέο... :P

Άρα 4 ώρες δεν είναι. Στο Μαλμε ήσουν? :rolleyes:

Πιες κάνα ποτάκι στο οστερμαλμ και για μένα ψάρακα

Δημοσ.

Άρα 4 ώρες δεν είναι. Στο Μαλμε ήσουν? :rolleyes:

Πιες κάνα ποτάκι στο οστερμαλμ και για μένα ψάρακα

Λιγο ακομη πιο ψηλα... στο Vaxjo.

6ωρες είναι με το τρένο Στοκχόλμη - Κοπεγχάγη

Μπορεί να γράφεται Östermalm αλλα διαβάζεται Εστερμαλμ νιουφη εεε νιούφη.. :P :P

Θα πιω και δύο αν βρω χρόνο να πάω!! ^_^

Δημοσ.

Πολύ χρήσιμο θα βοηθήσει ιδιαίτερα αρχάριους να στήσουν ένα ισορροπημένο σύστημα με βάση τις ανάγκες τους και να μην τους πιάνουν κορόιδα μεγάλα καταστήματα χρησιμοποιώντας διαφημιστικά τρικ.

Πολύ καλή δουλειά δεινόσαυρε.

STICKY

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...