Vaggos02 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δίκιο έχεις Βάγγο αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και όλα. Όποιος θέλει να αγοράσει πρέπει να ψαχτεί και λίγο μόνος του. Στο τέλος-τέλος αν παίξει bottleneck θα επισημανθεί στο κάθε ξεχωριστό θέμα. Δίκιο έχεις αλλά φαντάζομαι το νόημα του thread είναι να κατατοπιστεί κάποιος για την αγορά του pc του χωρίς να χρειάζεται να ανοίγουν συνέχεια θέματα στις αναβαθμίσεις. Με αυτό το σκεπτικό την έκανα την επισήμανση. @Καρμεν Το θέμα είναι ότι όλοι οι κώλοι στις μέρες μας νομίζουν πως είναι επιδέξιοι. Από αυτογνωσία πάσχουμε πάνω απ όλα!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ε θα το ξαναπω... Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους Oκ, fixed!
stm00192 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Να μαι και εγώ να συμφωνήσω με με τον λεοντόκαρδο αλλα και με την κυρια της παρέας...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δίκιο έχεις αλλά φαντάζομαι το νόημα του thread είναι να κατατοπιστεί κάποιος για την αγορά του pc του χωρίς να χρειάζεται να ανοίγουν συνέχεια θέματα στις αναβαθμίσεις. Με αυτό το σκεπτικό την έκανα την επισήμανση. Xμμμ, πολύ αισιόδοξο μου φάινεται αυτό. Εγώ πιστεύω ότι το νόημα του thread είναι να συμμαζέψει κάπως τα πράγματα ώστε να μην επαναλαμβανόμαστε στο κάθε ξεχωριστό θέμα και να λύσει εξαρχής κάποια πολύ βασικά. Μακάρι βέβαια να γίνει αυτό που λες. @Michaels. Ευχαριστώ φίλε. Να μαι και εγώ να συμφωνήσω με με τον λεοντόκαρδο αλλα και με την κυρια της παρέας... Fixed λέμεεε! Πάντα πιο αργος...
stm00192 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Fixed λέμεεε! Πάντα πιο αργος... Αμα είχες ξυπνήσει και εσύ απο την 6 , ειχες κανει 4ωρο ταξιδι και καπάκι 4ωρο πανεπιστημιο θα ήσουν ή δεν θα ήσουν αργος??? :P
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Αμα είχες ξυπνήσει και εσύ απο την 6 , ειχες κανει 4ωρο ταξιδι και καπάκι 4ωρο πανεπιστημιο θα ήσουν ή δεν θα ήσουν αργος??? :P Πήγες upsala? Δεν είναι 4 ώρες ρε. Εκτός αν πήγες βολτίτσα Κοπεγχάγη. Μην απολογείσαι τέκνον μου. Δεινόσαυρε πάρα πολύ καλή προσπάθεια... Θενκς μαν. Παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες.
stm00192 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Πήγες upsala? Δεν είναι 4 ώρες ρε. Εκτός αν πήγες βολτίτσα Κοπεγχάγη. Μην απολογείσαι τέκνον μου. Ατσα και μαθηματα γεωγραφίας ο TREX.. ρε μηπως καναν εδώ το λάθος και σε ξεπαγώσαν και μετά σε έστειλαν Ελλάδα για να γλυτωσουν? Καμια 200αρια χιλιομετρα βορεια της Κοπενχάγης ήμουν και επεστρεψα Στοκχόλμη... Που θα μου πεις και πόση ώρα είναι η Ουπσάλα .. νέο εεε νέο...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ατσα και μαθηματα γεωγραφίας ο TREX.. ρε μηπως καναν εδώ το λάθος και σε ξεπαγώσαν και μετά σε έστειλαν Ελλάδα για να γλυτωσουν? Καμια 200αρια χιλιομετρα βορεια της Κοπενχάγης ήμουν και επεστρεψα Στοκχόλμη... Που θα μου πεις και πόση ώρα είναι η Ουπσάλα .. νέο εεε νέο... Άρα 4 ώρες δεν είναι. Στο Μαλμε ήσουν? Πιες κάνα ποτάκι στο οστερμαλμ και για μένα ψάρακα
stm00192 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Άρα 4 ώρες δεν είναι. Στο Μαλμε ήσουν? Πιες κάνα ποτάκι στο οστερμαλμ και για μένα ψάρακα Λιγο ακομη πιο ψηλα... στο Vaxjo. 6ωρες είναι με το τρένο Στοκχόλμη - Κοπεγχάγη Μπορεί να γράφεται Östermalm αλλα διαβάζεται Εστερμαλμ νιουφη εεε νιούφη.. :P Θα πιω και δύο αν βρω χρόνο να πάω!!
pavlos0160 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Πραγματικα πολυ καλο αρθρο.... +1 και απο μενα....
8elwADSL Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Πολύ χρήσιμο θα βοηθήσει ιδιαίτερα αρχάριους να στήσουν ένα ισορροπημένο σύστημα με βάση τις ανάγκες τους και να μην τους πιάνουν κορόιδα μεγάλα καταστήματα χρησιμοποιώντας διαφημιστικά τρικ. Πολύ καλή δουλειά δεινόσαυρε. STICKY
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. όπως και όλους. Εννοείται ότι διορθώσεις/συμπληρώσεις κτλ χωράνε και θα ανανεώνεται.
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δεν το είχα δεί καν +1 και sticky all the way!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα