Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας γεια σας, ειμαι καινούριος εδω!

Στο pc μου ειχα εγκατεστημενη RAM 4Gb και ειπα να τα κανω 8. Καταρχας πρωτα ειχα 2 dimm των 2 Gb και αγορασα αλλο ενα των 4Gb..Εκανα διαφορους συνδιασμους και τελικα πετυχα με το ενα dimm των 4 Gb και το ενα των 2Gb να τα αναγνωρισει τα 6 Gb..Οταν εβαλα και το αλλο dimm, στο Bios αναγνωριζε ακομα μονο τα 6Gb αλλα στα windows αναγνωριζει πως εχω εγκαταστησει 8 Gb, ελα ομως που χρησιμοποιει μονο τα 5,92Gb (ενω πριν βαλω το 3ο dimm με τα 2 Gb αναγνωριζε και χρησιμοποιουσε κανονικοτατα τα 6Gb) Τι να κανω;;;

Δημοσ.

Καλώς ήλθες. Πιθανότατα η μητρική θέλει τις μνήμες σε ζεύγη (αν κατάλαβα καλά προσπάθησες να εγκαταστήσεις 2 x 2GB + 1 x 4GB). Άρα, θα πρέπει να αγοράσεις άλλο ένα chip 4GB οπότε η διαμόρφωση θα είναι 2 x 2GB + 2 x 4GB σύνολο 12GB. Πες μας μοντέλο μητρικής, επεξεργαστή και τί λειτουργικό χρησιμοποιείς.

Δημοσ.

Μητρικη: Gigabyte Z68AP-D3

Επεξεργαστης: Intel Pentium G840 2.8Ghz

Λειτουργικο: Windows 8 Consumer Preview

Και ναι, ειχα 2*2Gb ram και αγορασα και αλλο ενα dim των 4Gb.

Ομως υπαρχει και ενα αλλο θεματακι, οταν εβαλα το ενα dim σε καθε σλοτ ειδα πως στο 2ο και 4ο slot ανοιγοκλεινε ο υπολογιστης...

Δημοσ.

Μήπως η μνήμη που πήρες είναι ECC;

Τι παίζει με αυτό ; Θέλω να βάλω και εγώ 2gb ακόμα και το setup είναι προς το παρόν 2x1GB + 1x2GB, 4GB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...