1ronma1den Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα. Είμαι στην VOdafone και επειδή οι ανθρώποι εκει κοροϊδεύουν, θέλω να αλλάξω και να μπω στο οικονομικότερο πακέτο , οποιασδήποτε εταιρίας και με ότι ταχύτητα να είναι. οποίος έχει πληροφορίες ας με βοηθήσει . ευχαριστώ!
krypton Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 από οικονομικό πακέτο ξέρω το παρακάτω της forthnet που έχει μόνο internet και αν το προπληρώσεις γλιτώνεις περίπου 4 μήνες http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=846
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 τι εννοεις σε κοροιδευουν?τι θεμα εχεις?για να δουμε γενικα τι γινεται.
humanoid Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα. Είμαι στην VOdafone και επειδή οι ανθρώποι εκει κοροϊδεύουν, θέλω να αλλάξω και να μπω στο οικονομικότερο πακέτο , οποιασδήποτε εταιρίας και με ότι ταχύτητα να είναι. οποίος έχει πληροφορίες ας με βοηθήσει . ευχαριστώ! Χρησιμοποιώ Wind και γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω περάσει από διάφορους παρόχους αλλά πλέον έχω αρκετά αξιόπιστη γραμμή και νομίζω συγκριτικά πολύ καλές χρεώσεις. Αυτά τουλάχιστον για την περιοχή της Πεύκης.
gio@ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 cyta 8αρι εβλεπα πριν λιγο καιρο πολυ φτηνο 14 το μηνα αν θυμαμαι καλα
gio@ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Λολ connex aka πΟte ειναι πιο ακριβη γιατι εχεις καθε 2μηνο τα 30 ευρωπουλα για το δικτυο του πΟte γιατι τοσα χρονια τωρα ακομα να ξεχρεωσουμε χωρια τα εξοδα του adsl και η forthnet εχει φτηνο 24αρι αν το πληρωνεις μια φορα το χρονο (νομιζω παει 18 ευρω)
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Χρησιμοποιώ Wind και γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω περάσει από διάφορους παρόχους αλλά πλέον έχω αρκετά αξιόπιστη γραμμή και νομίζω συγκριτικά πολύ καλές χρεώσεις. Αυτά τουλάχιστον για την περιοχή της Πεύκης. και η πευκη φαντασου οτι δεν εχει πολυ καλο net γενικα.με το που μπουμε λεωφορος ειρηνης ηδη ξεκινανε τα 10 mbit και οσο προχωραμε προς λεωφορο ηρακλειου οι ταχυτητες πεφτουν.η πευκη παιρνει ιντερνετ απο το μαρουσι δυστυχως.βεβαια ειναι θεμα γραμμης Oxi provider>οτι Provider και να ειχες τον ιδιο χαλκο θα ειχες. cyta 8αρι εβλεπα πριν λιγο καιρο πολυ φτηνο 14 το μηνα αν θυμαμαι καλα ναι εχει βγαλει κατι προσφορες η cyta.τωρα για ποσους μηνες ειναι και μετα σε τι αλλαζει αυτο ειναι αλλη ιστορια. δηλαδη σκοπος ειναι να βρεις και κατι που να συνεχιζει να ειναι φτηνο και μετα και οχι να παρεις κατι που ειναι φτηνο για μερικους μηνες και μετα ακριβαινει πολυ εκτος αν καποιος αλλαζει εταιρεια καθε χρονο Λολ connex aka πΟte ειναι πιο ακριβη γιατι εχεις καθε 2μηνο τα 30 ευρωπουλα για το δικτυο του πΟte γιατι τοσα χρονια τωρα ακομα να ξεχρεωσουμε χωρια τα εξοδα του adsl και η forthnet εχει φτηνο 24αρι αν το πληρωνεις μια φορα το χρονο (νομιζω παει 18 ευρω) αυτος μαλλον μπηκε για διαφημιση.ετοιμη την απαντηση οτι το connex ειναι φτηνο και τρεχει πιο γρηγορα απο ολα.μαλλον πωλητης ειναι και σου λεει ας πουλησω καμια συνδρομη εδωμεσα.καταρχην ο οτε απαγορευεται να δωσει πιο φτηνα απο εναλλακτικο λογω μονοπολιου και εεττ.ναι της forthnet θελει προπληρωμη η χρεωση σε καρτα για ενα χρονο αν θυμαμαι καλα.το δικτυο ου ποτε θα το πληρωνουμε για παντα ακομα και διαμεσω των εναλλακτικων.
humanoid Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 και η πευκη φαντασου οτι δεν εχει πολυ καλο net γενικα.με το που μπουμε λεωφορος ειρηνης ηδη ξεκινανε τα 10 mbit και οσο προχωραμε προς λεωφορο ηρακλειου οι ταχυτητες πεφτουν.η πευκη παιρνει ιντερνετ απο το μαρουσι δυστυχως.βεβαια ειναι θεμα γραμμης Oxi provider>οτι Provider και να ειχες τον ιδιο χαλκο θα ειχες. To ξέρω ότι στην περιοχή μου έχει πρόβλημα το Internet. Παρόλα αυτά με Wind έχω κερδίσει ένα Mbit σε σχέση με τον προηγούμενο provider ενώ έχω γλυτώσει από restatss και αποσυνδέσεις. Κάτι είναι και αυτό - μέχρι να αποφασίσει ο ΟΤΕ να ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά με τα κέντρα.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 To ξέρω ότι στην περιοχή μου έχει πρόβλημα το Internet. Παρόλα αυτά με Wind έχω κερδίσει ένα Mbit σε σχέση με τον προηγούμενο provider ενώ έχω γλυτώσει από restatss και αποσυνδέσεις. Κάτι είναι και αυτό - μέχρι να αποφασίσει ο ΟΤΕ να ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά με τα κέντρα. τα restart αποσυνδεσεις αμα πηρες τον ιδιο χαλκο με πριν δηλαδη μεταφορα πανω στην υπαρχουσα γραμμη μπορει να ηταν και θεμα ρουτερ.για να φτιαχτει κεντροδεν θα φτιαχτει.απλα καποια στιγμη vdsl.και οτι παιζει η πευκη ειναι καλα.αλλες περιοχες δεν παιζουν καν.βλεπε παλαια πεντελη
humanoid Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 τα restart αποσυνδεσεις αμα πηρες τον ιδιο χαλκο με πριν δηλαδη μεταφορα πανω στην υπαρχουσα γραμμη μπορει να ηταν και θεμα ρουτερ.για να φτιαχτει κεντροδεν θα φτιαχτει.απλα καποια στιγμη vdsl.και οτι παιζει η πευκη ειναι καλα.αλλες περιοχες δεν παιζουν καν.βλεπε παλαια πεντελη Δεν ήταν θέμα router. Το πρόβλημα για κάποιο λόγο ήταν στην γραμμή. Η ουσία είναι ότι όπως προανέφερα με Wind είδα αύξηση ταχύτητας και ελπίζω όταν με το καλό περάσουμε και στο VDSL, όπως σωστά αναφέρεις, να δούμε ακόμη καλύτερες ημέρες γενικότερα στην περιοχή
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) αν δωθει vdsl απο το καφαο ναι θα παιξεις πολυ καλυτερα μετα γιατι δεν θα εχεις την τεραστια αποσταση μεχρι το α/κ του αμαρουσιου.για να παιζει πιο σταθερα η wind με σχεση με τον παροχο αν δεν ειναι το ρουτερ και αν δεν ειναι νεος χαλκος τοτε σημαινει οτι μπορει να ειχε προβλημα η καρτα στο α/κ η γενικοτερα καποιο προβλημα με το οριο.εκτος αν πηρες αλλο χαλκο οποτε εκει ισως απλα ησουν πιο τυχερος απο οτι με το προηγουμενο ζευγαρι χαλκου.αλλα πολλες φορες ειναι και το ρουτερ.μπορει να ηταν προβληματικο μπορει να μην ηταν γενικα καλο μπορει να ειχε ασυμβατοτητα με το dslam (μπορει παλιο firmware)χιλια δυο .Μπορει χαλια συνδυασμος ποιοτητας χαλκου και ρουτερ. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2012 από poulinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα