SaKSoo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τα Windows .Εγκατέστησα τα Windows όλα μια χαρά τον λειτουργούσα κανονικά για μια βδομάδα. Μια μέρα τον έκλεισα τον έβγαλα από την πρίζα τον ξανά ανοίγω και μου βγάζει τις επιλογές όταν τον κλεινεις απότομα δλδ ασφαλή λειτουργία,κανονική εκεινιση των Windows κτλ πατάω κανονική εκινιση και μου κάνει restar και κάνει αυτό όλοι την ώρα .Λέω εντάξει χτύπησαν τα windows. Τον κάνω format όλα καλά και πάλι. Τον κλείνω τον βγάζω απο την πρίζα πάλι τα ίδια.. Τι λέτε να φταίει ; Μήπως χάλασε η μπαταριά της μητρικής ή λέω μαλα.... ;
TheELF Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Για να φτάνει στο σημείο που ζητάει ασφαλή λειτουργία δεν παίζει ρόλο η μπαταρία τον βρίσκει δηλαδή τον δίσκο απλά έχει πρόβλημα,μπορεί όμως να είναι γενικό πρόβλημα της μητρικής,κάποιος πυκνωτής π.χ. να μην κρατάει φορτίο. Κάποια στιγμή που μπορείς να μπεις στα windows τρέξε το Hard Disk Sentinel και δώσε μας την αρχική καρτέλα να δούμε τι λέει ο δίσκος.
xristosk Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 δοκίμασε για αρχή κανένα άλλο τροφοδοτικό αν έχεις
tetod17 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 δες την εταιρία του δίσκου σου μπες στο site της εταιρίας κατέβασε το αντίστοιχο εργαλείο και εξέτασε τον δίσκο σου για σφάλματα ποιο πιθανό για δίσκο μου κάνει
SaKSoo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 τελικά μητρική... φουσκωμένοι όλοι οι πυκνωτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα