Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xρησιμοποιω το Openoffice εδω και καιρο αλλα επειδη πολλες απο τις λειτουργιες και τις εξτρα δυνατοτητες που διαθετει μου ειναι αχρειαστες,ψαχνω

για κατι εναλλακτικο που να ειναι πιο εξειδικευμενο και αποκλειστικο για την επεξεργασια εγγραφων.

Θελω ενα απλο,ελαφρυ επεξεργαστη κειμενου που να εχει τις βασικες λειτουργιες των Openoffice,Libreoffice,MS Word,κτλ αλλα και να υποστηριζει τα φορματ τους.

Κατα προτιμηση να ειναι freeware αλλα και shareware να ειναι δεν με νοιαζει,αρκει να ειναι ελαφρυς και να ικανοποιει τις βασικες αναγκες για την γραφη κειμενων.

Δημοσ.
που να εχει τις βασικες λειτουργιες των Openoffice,Libreoffice,MS Word,κτλ

οι οποίες για εσένα ποιες είναι;;;

Όπως και να έχει αξίζει να δεις το AbiWord

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πριν κατι μηνες, η ms εδινε το word και το excel 2010 τζαμπα, πακετο ως "office 2010 starter". Πλεον δεν τα δινει για κατεβασμα ετσι απλα, και εγω μετανιωσα που τα αφησα "για αργοτερα".Οποτε, αν το βρεις απο καποιο τορρενταδικο θα εισαι μια χαρα, και νομιμος.

http://www.insomnia.gr/topic/427692-δωρεάν-για-όλους-το-microsoft-office-2010-starter-edition/

Δημοσ.

SoftMaker Office 2008

Δωρεάν η έκδοση του 2008, έχει και 2012 επι πληρωμή. Το κατέβασα πρόσφατα και είμαι στην διαδικασία αποτίμησης οπότε δεν μπορώ να το "προτείνω" αλλά από μια πρώτη ματιά το textmaker δήχνει καλό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...