kgian Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μου ήρθε! :-D Επειδή και εγώ έχω κάνει παραγγελία και περιμένω σε μερικές εβδομάδες, για πες μας εντυπώσεις!
idomeneas26 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μου ήρθε! :-D Απο που το είχες παραγγηλεi απο farnell η απο RS components; Πότε είχες κάνει την παραγγελία;
Errik Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Παρόλο που είχα κάνει παραγγελία πρώτα σε Farnell και μετά RS Electronics, μου ήρθε από την RS electronics. Είχα κάνει δήλωση ενδιαφέροντος από τους πρώτους (είχα ξενυχτήσει για να το παραγγείλω αλλά και πάλι δεν πρόλαβα να είμαι στην πρώτη παρτίδα 10.000, τα site έπεσαν μέσα σε ~ 5 δευτερόλεπτα από την ανακοίνωση, μόνο αν είχες απο πριν λογαριασμό και πολύ γρήγορο internet μπορούσες να παραγγείλεις ) Εντυπώσεις: Πολύ όμορφο εργαλείο, είναι πραγματικά εντυπωσιακό να βάλεις RaspBMC και να το βλέπεις να δουλεύει με οθόνη 1920x1200 άνετα χωρίς σπασίματα στο βίντεο. Γενικά εξαιρετικό για media player. Ακόμα έχει κάποια θεματάκια με το USB και το δίκτυο, που το καθιστούν σχετικά ακατάλληλο για torrent client και NAS εδω περισσότερα, αλλά πιστεύω μέσα σε λίγες βδομάδες θα λυθούν, είναι απίστευτη η βάση χρηστών του και το πόσο ενεργή είναι η κοινότητα... :-D
rizla7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Errik τι sd card δοκίμασες; έχει να προτείνει κάποιος καμία;
nodas_21greek Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μόλις μου στείλανε μέιλ απο τη farnell για να κάνω παραγγελία. Γύρω στον Αύγουστο θα υπάρχει και στοκ από ότι γράφουν. Αλλά για υπολογιστή των 20€ δεν λέγαμε; Εμένα γιατί μου ζητήσανε 33 λίρες;
DioNiSis_000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μόλις μου στείλανε μέιλ απο τη farnell για να κάνω παραγγελία. Γύρω στον Αύγουστο θα υπάρχει και στοκ από ότι γράφουν. Αλλά για υπολογιστή των 20€ δεν λέγαμε; Εμένα γιατί μου ζητήσανε 33 λίρες; γιατι προσθετουν μεταφορικα και φπα.
idomeneas26 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μόλις μου στείλανε μέιλ απο τη farnell για να κάνω παραγγελία. Γύρω στον Αύγουστο θα υπάρχει και στοκ από ότι γράφουν. Αλλά για υπολογιστή των 20€ δεν λέγαμε; Εμένα γιατί μου ζητήσανε 33 λίρες; Και εμενα μου ηρθε προχθες το μηχανακι. 40 ευρω βγαινει στο συνολο, παντως να επισημανω σε οποιον σκεφτεται να το παραγγειλει η το περιμενει, οτι αν δεν εχεις μια ιδεα απο linux πρεπει να ριξεις αρκετο διαβασμα στο wiki του Rpi. Δηλαδη δεν ειναι το συνδεω στην οθονη η στην τηλεοραση και τελειωσες, πρεπει να ρυθμισεις αρκετες παραμετρους πχ. οθονη, wlan κτλ.
haris013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 εμενα μου ηρθε μαιλ απο την rs οτι στην επομενη φουρνια θα παραλλαβω και εγω...ειδωμεν
Errik Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Και εμενα μου ηρθε προχθες το μηχανακι. 40 ευρω βγαινει στο συνολο, παντως να επισημανω σε οποιον σκεφτεται να το παραγγειλει η το περιμενει, οτι αν δεν εχεις μια ιδεα απο linux πρεπει να ριξεις αρκετο διαβασμα στο wiki του Rpi. Δηλαδη δεν ειναι το συνδεω στην οθονη η στην τηλεοραση και τελειωσες, πρεπει να ρυθμισεις αρκετες παραμετρους πχ. οθονη, wlan κτλ. Ναι ηθελα να το πω και εγώ αυτό... Το μηχάνημα απέχει πολύ απο plug and play... Ιδιαίτερα σε αυτά τα αρχικά στάδια, ακόμα και experienced linux user να είσαι, μπορεί να κολλήσεις σε κάποιο bug και απλά να πρέπει να περιμένεις να λυθει... Πάντως σαν concept είναι τέλειο!
haris013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 δεν εχει στην sd φορτομενο το λειτουργικο? πχ τι πρεπει να κανεις στο first boot και γενικοτερο ωστε να ειναι ετοιμο για χρηση?
SPANK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μου ήρθε και εμενα κωδικός για παραγγελία αλλα απο οτι λέει θα ειναι σταλεί σε 9 εβδομάδες Όποιος το εχει ομως ας κάνει μια παρουσίαση η ας μας πει τις εντυπώσεις του να ξέρρουμε
rizla7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 μου ήρθε και μένα σήμερα..μόλις βρώ λίγο χρόνο θα αρχίσω τις δοκιμές. όποιος βρεί καμιά καλή θήκη ας ποστάρει..
sotris99 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 παιδιά έχω πάρει το raspberrypi.gr το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο το οποίο θα είναι κοινότητα για τους raspberry pi owners. Θα ξεκινήσω να φέρνω και raspberry pi και συμβατά υλικά... με αυτό όσοι θέλουν να γίνουν moderators στο εκεί site και να αποκτήσουν και ftp space για τις σπιτικές τους συνταγές να μου στείλουν email στο [email protected] όσοι έχετε και face κάντε λάικ /raspberrypigr και όσοι τιτιβίζετε follow @raspberrypigr το raspi θα το φέρνω από farnell (3 weeks) και από rs components (12 weeks) με επιβάρυνση πέντε ευρώ για να βγάλω τα έξοδα φιλοξενίας και σχεδιασμού του σάιτ που έχω. Οκ το σάιτ μου κοστίζει λιγότερο αλλά θα το πάω σε vps να εκμεταλλευτώ τις γρήγορες ταχύτητες! Οι από αθήνα θα είναι χέρι με χέρι όλοι οι υπόλοιποι με κτέλ! 1
leecherman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 παιδιά έχω πάρει το raspberrypi.gr το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο το οποίο θα είναι κοινότητα για τους raspberry pi owners. Θα ξεκινήσω να φέρνω και raspberry pi και συμβατά υλικά... με αυτό όσοι θέλουν να γίνουν moderators στο εκεί site και να αποκτήσουν και ftp space για τις σπιτικές τους συνταγές να μου στείλουν email στο [email protected] όσοι έχετε και face κάντε λάικ /raspberrypigr και όσοι τιτιβίζετε follow @raspberrypigr το raspi θα το φέρνω από farnell (3 weeks) και από rs components (12 weeks) με επιβάρυνση πέντε ευρώ για να βγάλω τα έξοδα φιλοξενίας και σχεδιασμού του σάιτ που έχω. Οκ το σάιτ μου κοστίζει λιγότερο αλλά θα το πάω σε vps να εκμεταλλευτώ τις γρήγορες ταχύτητες! Οι από αθήνα θα είναι χέρι με χέρι όλοι οι υπόλοιποι με κτέλ! Πες μου ότι θάχεις και επί τόπου helpdesk να βρέξω το βρακάκι μου.Mod δεν θέλω να γίνω,να φας το ξύλο μόνος σου. Εύγε για τη προσπάθειά σου,θα σε επιδοτήσω με τα παραφερνάλιά του (θήκη,καρτούλα με λειτουργικό,εξόδους-εισόδους,καλώδια κλπ),μιας και πρόλαβα να το παραγγείλω μόνος μου εδώ και μήνες...ακόμα περιμένω βέβαια να μούρθει. Μπράβο και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα