sotris99 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να παρακαλέσω τους mods να το βάλουν στην σωστή θέση. Επίσης επειδή θα είναι ανοικτή παραγγελία θα ήθελα να μην μπει στις αγγελίες για να μπορούμε να κάνουμε reply στο θέμα εδώ και να μην γεμίζει το mailbox. Λοιπόν διάβασα το post ότι κυκλοφόρησε το raspberry pi και σκέφτηκα να ξεκινήσω μια ομαδική παραγγελία ούτως ώστε να μπορέσουν να το αποκτήσουν και όσοι δεν έχουν πιστωτική κάρτα. Τι λέτε συμφορουμίτες? DrLo = 1 ppetraka = 3 haris013 = 0 le Gaulois57 = 1 Errik = 1 Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2012 από sotris99
DrLo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Θα ήθελα να παρακαλέσω τους mods να το βάλουν στην σωστή θέση. Επίσης επειδή θα είναι ανοικτή παραγγελία θα ήθελα να μην μπει στις αγγελίες για να μπορούμε να κάνουμε reply στο θέμα εδώ και να μην γεμίζει το mailbox. Λοιπόν διάβασα το post ότι κυκλοφόρησε το raspberry pi και σκέφτηκα να ξεκινήσω μια ομαδική παραγγελία ούτως ώστε να μπορέσουν να το αποκτήσουν και όσοι δεν έχουν πιστωτική κάρτα. Τι λέτε συμφορουμίτες? Εγώ ενδιαφέρομαι. Δε μου ήρθε και ποτέ email από το site αφού φράφτηκα στη λίστα για τη πληροφόρηση της πρώτης κυκλοφορίας.
ppetraka Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Θα ήθελα να παρακαλέσω τους mods να το βάλουν στην σωστή θέση. Επίσης επειδή θα είναι ανοικτή παραγγελία θα ήθελα να μην μπει στις αγγελίες για να μπορούμε να κάνουμε reply στο θέμα εδώ και να μην γεμίζει το mailbox. Λοιπόν διάβασα το post ότι κυκλοφόρησε το raspberry pi και σκέφτηκα να ξεκινήσω μια ομαδική παραγγελία ούτως ώστε να μπορέσουν να το αποκτήσουν και όσοι δεν έχουν πιστωτική κάρτα. Τι λέτε συμφορουμίτες? και εγω μέσα για 3 κομματια........
le Gaulois57 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέσα κι εγώ,σίγουρα για ένα,παίζεται για παραπάνω. Πως θα γίνει;
Errik Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Και εγώ μέσα, αλλά δεν βλέπω να μπορεί να γίνει σύντομα. Ήδη αν προπαραγγείλεις από τους επίσημους προμηθευτές, δεν πρόκειται να στο στείλουν πριν τον ιούνιο - ιούλιο. Χαμός έγινε με τις παραγγελίες. Προσπαθησα να το πάρω όταν βγήκε στις 6:00 29/2 και κράσαρε το σύμπαν. 10 ώρες μετά άρχισαν να ξαναλειτουργούν τα site. Έκανα εκδήλωση interest τότε και το email για προπαραγγελία μου ήρθε μετά απο μία βδομάδα...
sotris99 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Θα παραγγείλω 50 κομμάτια για αρχή Ο κάθε συμφορουμίτης θα πληρώσει ακριβώς την αξία του προϊόντος χωρίς καπέλα και μ@λ@κίες (δεν κοιτάζω να βγάλω) + τα μεταφορικά δια του πενήντα δηλαδή όσες είναι και οι συσκευές. Για τους μεν αθηναίους ο τόπος συναλλαγής θα είναι ο σταθμός Μετρό Αγίου Αντωνίου. Για τους δε κατοίκους εκτός αθηνών θα πρέπει να βρεθεί ένα μέλος από κάθε πόλη που θα αναλάβει να διαμοιράσει τις συσκευές και εγώ θα τις αποστείλω με το ΚΤΕΛ. Κάθε προσθήκη ή παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτη.
kaban22 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 sotris99 Μεσα και εγω.Ευχαριστω και περιμενω με αγωνια.
le Gaulois57 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Θα παραγγείλω 50 κομμάτια για αρχή Ο κάθε συμφορουμίτης θα πληρώσει ακριβώς την αξία του προϊόντος χωρίς καπέλα και μ@λ@κίες (δεν κοιτάζω να βγάλω) + τα μεταφορικά δια του πενήντα δηλαδή όσες είναι και οι συσκευές. Για τους μεν αθηναίους ο τόπος συναλλαγής θα είναι ο σταθμός Μετρό Αγίου Αντωνίου. Για τους δε κατοίκους εκτός αθηνών θα πρέπει να βρεθεί ένα μέλος από κάθε πόλη που θα αναλάβει να διαμοιράσει τις συσκευές και εγώ θα τις αποστείλω με το ΚΤΕΛ. Κάθε προσθήκη ή παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτη. Θα προπληρώσει δηλαδή;Κι άμα σε κρεμάσουνε; Μου θυμίζεις τα νειάτα μου με τα δισκάκια dvd,έκανα και δρομολόγια τότε....ε ρε χρόνια. Τελικά,μιας και το έχεις πάρει πατριωτικά,εγώ θέλω δύο και θα στα προπληρώσω,καλά θα ήταν να τα πάρεις κι από άλλους. Έχεις p.m. με τη διεύθυνσή μου (δεν μπορώ νάρθω,είμαι με "αλυσίδες") και όποτες σε φέρει ο δρόμος. Respect m8.
sotris99 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 δεν τα έχω ακόμα... περιμένω και εγώ όπως όλος ο κόσμος να με ειδοποιήσουν.
Errik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Για αρχή δεν επιτρέπουν πάνω απο μία παραγγελία ανά άτομο. Έχεις κάποιον τρόπο υπ' όψη σου να παραγγείλεις πάνω απο 1; Έγώ έχω ήδη προπαραγγείλει ένα, αλλά δεν θα μου έρθει πριν απο τον ιούνιο - ιούλιο (και μένω Λονδίνο, δεν είναι θέμα μεταφοράς, θέμα τεράστιας ζήτησης είναι...) Εννοώ οτι αν τελικά κάνεις προπαραγγελία 50 κομμάτια, αν δεν σου έχει έρθει email, εύκολα θα κάνεις 4-5-6 μήνες να τα πάρεις στα χέρια σου...
Vaggos02 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα! Εγώ μπήκα στη λίστα αναμονής περίπου 13-15 ώρες μετά την ώρα κυκλοφορίας αλλά δεν το βλέπω να παίρνω pc πριν το καλοκαίρι. Αν γίνεται βάλε και για μένα ένα, μιας και ήθελα να παραγγείλω κι ένα δεύτερο αλλά δε με άφηνε! Από Αθήνα είμαι, οπότε όταν συνεννοηθείς και αρχίσεις να μαζεύεις τις μπροστάντζες ρίξε ένα σύρμα! Ευχαριστώ
DioNiSis_000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 εγω μπηκα στη λιστα προχθες, αν ειναι να τα εχεις νωριτερα ειμαι και εγω μεσα, απλα πρεπει να μου το στειλεις πατρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα