Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια... ειμαι αρχαριος και προσπαθω να φτιαξω μια σελιδα...καθως ειμαι στο τελος της κατασκευης της..σκεφτηκα να βαλω και το facebook like για περισσοτερο διαφημηση.... υπαρχει καποιος που ξερει και μπορει να με βοηθησει;;;;;

ευχαριστω πολυ..!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μπορείς να προσθέσεις τον κώδικα που θα πάρεις από εδώ

Η διαδικασία είναι εύκολη. Αν έχεις οποιαδήποτε απορία μην διστάσεις να ρωτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μπορείς να προσθέσεις τον κώδικα που θα πάρεις από εδώ

Η διαδικασία είναι εύκολη. Αν έχεις οποιαδήποτε απορία μην διστάσεις να ρωτήσεις

δυστηχώς δεν τα καταφερα...μπορεις να με βοηθησεις...;;;; ^_^

Δημοσ.

τι ακριβώς δε κατάλαβες? Καταρχάς!!! το πιο βασικό,έχεις φτιάξει κάποιο page? Get code πατάς, παίρνεις τον κώδικα και τον βάζεις στην σελίδα.Αυτό είναι όλο. :eek:

Δημοσ.

τι ακριβώς δε κατάλαβες? Καταρχάς!!! το πιο βασικό,έχεις φτιάξει κάποιο page? Get code πατάς, παίρνεις τον κώδικα και τον βάζεις στην σελίδα.Αυτό είναι όλο. :eek:

πρεπει η σελιδα να ειναι ανεβασμενη;

εγω απλα την εχω στο dreamweaver και το δοκιμαζω εκει...βαζω το κωδικα του getcode αλλα μετα που το τρεχω δεν εμφανιζει τπτ...

Δημοσ.

Σελίδα στο facebook εννοώ αν έχεις φτιάξει.Πως πατάς Get Code χωρίς να βάλεις το link της σελίδας σου στο FB?

Δημοσ.

Σελίδα στο facebook εννοώ αν έχεις φτιάξει.Πως πατάς Get Code χωρίς να βάλεις το link της σελίδας σου στο FB?

εχεις καταλαβει τι θελω να κανω; :cry:

Δημοσ.

στο dreamweaver που φτιαχνεις την σελιδα, θα βαλεις στο σημειο που θες τον κωδικα που σου δινει το facebook.

Για να το τεσταρεις πρεπει να ανεβασεις την σελιδα στο νετ. (αν και στο preview παιζει και να δουλευει κανονικα)

επισης οπως λεει ο antonisid, πρεπει να εχεις φτιαξει ΣΕΛΙΔΑ στο fb που θα σε στελνει/θα κανει like to like button που θα προσθεσεις

Δημοσ.

στο dreamweaver που φτιαχνεις την σελιδα, θα βαλεις στο σημειο που θες τον κωδικα που σου δινει το facebook.

Για να το τεσταρεις πρεπει να ανεβασεις την σελιδα στο νετ. (αν και στο preview παιζει και να δουλευει κανονικα)

επισης οπως λεει ο antonisid, πρεπει να εχεις φτιαξει ΣΕΛΙΔΑ στο fb που θα σε στελνει/θα κανει like to like button που θα προσθεσεις

εχω κανει σελιδα στο facebook... ναι... αλλα μου βγαζει 2 κωδικες ποιον παιρνω;

και τον βαζω απλα μεσα στο body?

Δημοσ.

Λοιπόν μετά το get code,για να μη σου βγάζει 2 κώδικες θα πατήσεις να στον εμφανίσει σε iframe.Στην συνέχεια θα τον κάνεις επικόλληση μέσα στο <body> , θα σου πρότεινα σε κάποιο div.

Δημοσ.

έχεις καταλάβει τι λέω? :cry:

οκ απλα αν μπορεις να βοηθησεις μη τα θεωρεις ολα δεδομενα...για να ζηταω βοηθεια σημαινει οτι δεν ξερω μην τα θεωρεις ολα δεδομενα... ευχαριστω

Δημοσ.

Δε θεώρησα κάτι δεδομένο.Για ότι απορία έχεις μπορείς να ρωτήσεις συγκεκριμένα...

λοιπον το εκανα..αλλα παλι τιποτα... και ετσι αποφασισα να να σου πω ακριβως τι κανω για να μου πεις που ειναι το λαθος...

παω στο λινκ που με στελνετε απο εδω... στο url βαζω την σελιδα μου που εχω φτιαξει...

μετα παταω get code μου στο html5 μου βγαζει 2 κωδικες...μετα το εκανα ετσι οπως μου ειπες με iframe οπου εβγαζε error το fb και αφαιρεσα το κουμπι αποστολης απο ολο το "λικε"...λοιποοον παω μετα στο iframe μου βγαζει ενα κωδικα τον παιρνω και τον βαζω μεσα στο <body> και σε <div> και μετααα τιποτα.... "file not found"... αυτο ειναι ολο... B)

Δημοσ.

στο url βαζεις την σελίδα σου στο facebook έτσι? δεύτερον τι εννοείς file not found? Την σελίδα με τον html κώδικα πρέπει ν'ανοίξεις στον οποίο θα περιέχεται και το iframe.Το not found που στο βγάζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...