Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας έχω έναν ibm thinkcentre me επεξεργαστή prescott στα 2.8 (socket 478) μητρική της ibm με chipset 865g με κάρτα γραφικών ενσωματωμένη. Παρατήρησα ότι στην συγκεκριμένη μητρική δεν υπάρχει agp θύρα και έπεσε στα χέρια μου μια pci tnt riva 32mb.To ερώτημα είναι με την tnt θα έχω καλύτερη απόδοση απ ότι με την onboard; επειδή έχω λίγη μνήμη (768mb)χρησιμοποιώ win xp sp3 και η χρήση του υπολογιστή είναι ιντερνετ, office και επίσης χρησιμοποιείται σε τοπικό δίκτυο ως print server και ο δίσκος του να αποθηκεύει αρχεία από άλλους υπολογιστές.

Δημοσ.

Τρέξε το hwinfo να μάθεις ποια μητρική έχεις για να δεις αν παίρνει καν κάρτα γραφικών,και μετά βλέπεις.

70911441.jpg

Uploaded with ImageShack.us τα στοιχεία είναι αυτά την κάρτα την έβαλα πάνω δουλεύει σε pci.

Uploaded with ImageShack.us τα στοιχεία είναι αυτά την κάρτα την έβαλα πάνω δουλεύει σε pci. mainboardcj.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

Η μητρικη σου εχει μονο pci επανω.η καρτα που βρηκες ειναι Pci?

εαν οχι κοιτα αυτη ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 PCI VGA DVI HDMI (Club 3d) ΤΙΜΗ 59.78 €

ΤΟ θεμα ειναι που δεν σε ικανοποιει η καρτα της μητρικης?γιατι δεν αξιζει να ριξεις λεφτα σε αυτο το συστημα πλεον.

Δημοσ.

Η μητρικη σου εχει μονο pci επανω.η καρτα που βρηκες ειναι Pci?

εαν οχι κοιτα αυτη ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 PCI VGA DVI HDMI (Club 3d) ΤΙΜΗ 59.78 €

ΤΟ θεμα ειναι που δεν σε ικανοποιει η καρτα της μητρικης?γιατι δεν αξιζει να ριξεις λεφτα σε αυτο το συστημα πλεον.

την βρήκα τσάμπα την ΤΝΤ απλώς θέλω να αποδεσμεύσω τον επεξεργαστή λόγω μικρής μνήμης και πόρων.Το ερώτημα είναι αν έχω bootlneck και καθυστερεί χειρότερα τον επεξεργαστή.
Δημοσ.

Κρατησε αυτη την μητρικης.η tnt2 ειναι εποχης pentium III να φανταστεις.μπορει και pentium II.

ασε που η καρτα της μητρικης εχει 32 mb και παει μεχρι 64 mb μαξ μνημη.

Ριξε μια ματια σε αυτο Intel I865G - Extreme Graphics 2, Continued και σε αυτο NVIDIA Riva TNT2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...