Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τί ακριβώς εννοείς; Ότι η πολιτική της (πλέον) είναι 1ας χρόνος εγγύηση, σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αντικατάσταση, ή ότι ΠΛΕΟΝ ο ΚΑΘΕ της (ολοκαίνουριος και αγορασμένος) δίσκος έρχεται με 1αν χρόνο εγγύησης...; 

το 2ο, αλλά όχι όλα τα μοντέλα, κάποια έχουν 1 άλλα 2 και μερικά 3 χρόνια εγγύηση...

Constellation 2 and ES.2 drives: 3 years

Barracuda and Barracuda Green 3.5-inch drives: 1 year

Barracuda XT: 3 years

Momentus 2.5-inch (5400 and 7200rpm): 1 year

Momentus XT: 3 years

SV35 Series - Video Surveillance: 2 years

Pipeline HD Mini, Pipeline HD: 2 years

Δημοσ.

...α μπράβο, κάτι τέτοιο περίπου θυμόμουν να έχεις ξαναγράψει, αλλά δεν είχα συγκρατήσει τα μοντέλα.

Το όπερ και σημαίνει, μιας και οι Μπαρακούντες είναι τα "στάνταρ μοντέλα" της στους 3.5άρηδες, πως ο μέσος όρος από 3 πήγε στον ένα, ράιτ;

Δημοσ.

Χάρη, της WD νομίζω είναι "κάπως καλύτερα" (πια) - αν και ξέρω ότι και αυτοί μειώσανε. Καλά νομίζω, ή μαλακίες νομίζω...;  

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι ευτυχώς έχει +1 χρόνο, αν εξαιρέσουμε τους Black Edition που είναι ακόμα στα 5 χρόνια...

Δημοσ.

Οι black όμως είναι απαγορευτικοί στο θέμα τιμής.

Ενδεικτικά παραθέτω τον φθηνότερο black (σε 500άρη δεν ξαναπηγαίνω, είναι κοροιδία να ζητάνε 90 ευρώ για 500άρηδες σκληρούς) ο οποίος απαιτεί, ούτε λίγο, ούτε πολύ 54 ευρώ επιπλέον και μάλιστα είναι στα 750 gb http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303660

Από την άλλη οι Barracuda έχουν μικρή εγγύηση (1 έτος) αλλά με 109 ευρώ παίρνεις 1 Tera και βγάζεις ένα χρόνο σίγουρα, μέχρι να πέσουν οι σκληροί σε λογικές τιμές.

Mindfuck η κατάσταση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...