Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ πιο πολύ για τις καλωδιώσεις των πολυκατοικιών λεω που στις περισσότερες παλιές κυρίως ειναι τραγική η κατάσταση , σε οσες εχω δει τουκάχιστον συμπεριλαμβανομένης και της δικιάς μου.

Στην δικιά μου που ειναι η ρεγκλέτα κατω στο υπόγειο η κατάσταση ειναι τραγική, ο ηλεκτρολόγος που ήρθε υποτίθεται οτι θα την έβγαζε τελείως που ειναι ειναι σκουριασμένη και διαλλυμένη , και αντ αυτού απλα έβαλε ενα κουτάκι πιο πέρα για να βρίσκουμε ποιο εύκολα τις γραμμές μας (φυσικά το κουτάκι αυτο συνδέεται με την σκουριασμένη ρεγκλέτα).

Ενοοίται πως δεν ενδιαφέρεται κανένας αν έγινε ουσιαστική δουλειά η οχι , βολεύονται με το τρομερό κουτάκι

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, έβαλα VDSL 35αρα από CYTA. Πριν την βάλω μου είχαν πει στο τηλέφωνο ότι θα πιάνω στο περίπου 30-34, ε χάρηκα και εγώ, γιατί μου είπαν ότι είμαι κοντά στο κουτί τους. (700 μέτρα)

Περιμένω 3-4 βδομάδες, και βάζω το ρούτερ που μοιάζει σαν playstation 2 στην πρίζα και το αφήνω να συγχρονίσει. Το αφήνω 1 1μιση ώρα και βλέπω ότι πιάνει 15.6 Mbps :ph34r:

Ε ας κάνω κάνα reboot λέω.. Κάνω 1,2,3,4,5 το πιο πολύ που έπιασα ήταν 21 Mbps..

Δεν τα γλυτώνουν τα μαμωσταυρίδια τους παίρνω τηλ και το σήκωσε η κλασσική κύπρια στο support. Μέχρι να βγάλω άκρη μαζί της, που δεν έβγαζα, την ζήτησα να με συνδέσει στο τεχνικό τμήμα. Τους είπα τι παίζει και μετά από μια βδομάδα ένας ήρθε σπίτι μου και έκανε κάποιες μετρήσεις, και μου είπε ότι μόνο 21Mbps μπορώ να πιάνω γιατί μέτρησε το κεντρικό κάτω στην πολυκατοικία. Αν βάλω 24αρι θα πιάνω 12. Ε 12 με 21 έχει 1 ΜΒ/s διαφορά στο download :P

Τέλος πάντων, σήμερα ξαναήρθε τεχνικός και μου είπε ότι εγώ πιάνω 18.6 standar μέσα στο διαμέρισμα γιατί η καλωδίωση είναι ότι ναναι, και με συμβούλεψε να φέρω ηλεκτρολόγο για να τραβήξει καινούργια γραμμή κατευθείαν με το κεντρικό κουτί κάτω, ωστε να πιάνω τα 21

2 ερωτήσεις τώρα

1. Πόσο περίπου θα πάρει ο ηλεκτρολόγος ας πούμε;

2. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου αν είχατε το ίδο πρόβλημα; Θα μένατε στην 24αρα για να πιάνετε 12, ή θα πηγαίνατε στην VDSL για να πιάνετε 21? 10 ευρώ περίπου διαφορά είναι (2 καφέδες σε γνωστή καφετέρια)

φιλε απο οτι καταλαβα εβαλες την 35αρα. εμενα σημερα μου μπηκε η 35αρα VDSL. σου παραθετω εικονα κατω να δεις τα χαρακτηριστηκα . εγω να σου πω πως μου ειπανε πως θα πιανω 55% της γραμμης αφου ειμαι 600 μετρα μακρυα απο τον κομβο(μενω Κατω Πετραλωνα). δηλαδη αφου εβαλα 35MBPS δηλαδη θα επιανα συμφωνα με αυτους κανα 18-19. ευτυχως κανανε λαθος και πιανω αυτο που θα δεις πιο κατω.

cyta2.th.png

Edit: Βλεπω δν φαινονται καλα. ειναι downstream 27.6/Upstream 3.1

Δημοσ.

φιλε απο οτι καταλαβα εβαλες την 35αρα. εμενα σημερα μου μπηκε η 35αρα VDSL. σου παραθετω εικονα κατω να δεις τα χαρακτηριστηκα . εγω να σου πω πως μου ειπανε πως θα πιανω 55% της γραμμης αφου ειμαι 600 μετρα μακρυα απο τον κομβο(μενω Κατω Πετραλωνα). δηλαδη αφου εβαλα 35MBPS δηλαδη θα επιανα συμφωνα με αυτους κανα 18-19. ευτυχως κανανε λαθος και πιανω αυτο που θα δεις πιο κατω.

cyta2.th.png

δίνω κώλο για τέτοια ταχύτητα.. Και δηλαδή για πείτε μου.. Οταν με το καλό μπει και ο ΟΤΕ στο VDSL, θα έχω καλύτερο συγχρονισμό από αυτό της CYTA?

• Super Moderators
Δημοσ.

cyta2.th.png

με πόσο attenuation?

δίνω κώλο για τέτοια ταχύτητα.. Και δηλαδή για πείτε μου.. Οταν με το καλό μπει και ο ΟΤΕ στο VDSL, θα έχω καλύτερο συγχρονισμό από αυτό της CYTA?

δεν είπες πάντως πόσο downstream attenuation έχεις...

για να δεις vdsl2 από τον ΟΤΕ στην περιοχή σου θα πρέπει πρώτα να έχουν περάσει οπτικές ίνες μέχρι τα ΚΑΦΑΟ, καθώς και να έχουν αλλαχτεί αυτά με καινούρια...

Δημοσ.

μπα δεν το βρισκω αν ξερει κανεις πως να το βρω στο πιρελλι ας μου πει

10,5 ειχα στην φορθνετ που δν ξερω που ειναι ο κομβος. 600 μετρα ειναι ο κομβος της CYTA που μου ειπανε οτι ειναι κεραμεικο και εγω μενω πολυ κοντα

δεν ξερω. εγω αυτο που ξερω ειναι οτι κατεβαζω σταθερα με 2,5mb και ανεβαζω με 300KB. τωρα τα αλλα τα ακουω βερεσε :P

Δημοσ.

Συγχαρητηρια !

Επειδη δεν εχω διαβασει τα αλλα posts, εχεις κανει καποιες δοκιμες? να δεις ποσα πιανεις στα downloads?

Πες μας και τις εντυπωσεις σου γιατι με ενδιαφερει και για εμενα :P

Δημοσ.

Μμ το upload με ενδιαφερει πιο πολυ, αλλα περιμενω να δω και τις αλλες εταιριες να αρχισουν τις προσφορες με το vdsl, να δουμε και καλυτερες τιμες :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

και στο upload το ίδιο ισχύει :P

δεν έχει ακουστεί τπτ στο adslgr για άλλες εταιρίες πάντως...

Δημοσ.

Μμ το upload με ενδιαφερει πιο πολυ, αλλα περιμενω να δω και τις αλλες εταιριες να αρχισουν τις προσφορες με το vdsl, να δουμε και καλυτερες τιμες :-D

επειδη και μενα το upload με ενδιαφερει, το πακετο των 35MBPS μου προσφαιρει εως 3 upload. στο ρουτερ λεει πιανω 3,1MBPS upload. στο Utorrent μεχρι στιγμης εχω δει εως 290ΚΒ upload. αρκετα ικανοποιητικο. το download το ειδα εως 2,5 mb το δευτερολεπτο, στο τορρεντ παλι. σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος. περιμενα λιγοτερα η αληθεια ειναι.

α και επεισης τα ping Μου στα Online games εχουνε πεσει εως και 30%. ολα ρολοι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...