varemarious Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 μαλλον δεν με καταλαβες το joomla το ειχα σε loca server αρα εκει το ειχα κανει installation. public $log_path public $tmp_path public $dbtype public $host = public $password public $db αυτα εδω αλλαξα στο public $host = τι έβαλες ; dbuser έβαλες; τα βήματα είναι τα εξής.. Μεταφέρεις τα αρχεία στο server Δημιουργείς νέα βάση . κάνεις export τη βάση από το local που έχεις στήσει. κάνεις import τη βάση στη mysql του server. φτιάχνεις το configuration όσον αφορά τα path κτλ και είσαι έτοιμος.. αν είναι λάθος το path μίλα με τον host ή βρες κάποιο φόρουμ που χρησιμοποιούν για τον free server και δες το path που χρησιμοποιούν. αν κάνεις τα παραπάνω σωστά τότε θα είσαι κομπλέ.
koslibpro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 και επισης μερικες φορες χρειαζεται να αλλαξεις και καποια paths μεσα στην βαση
giannis22k Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 αλλαξα τειλκα server και μου την εμφανιζει στον αλλον ..αλλα εχω αλλα προβληματακια.εχω ανοιξει 2 θεματα αν δεις..σε ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα