Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιες ρυθμισεις ακριβως κανω για να μου εμφανιστει το site στον server κτλ.επισης εκαν καποιες ρυθμισεις που ειχα βρει sto google και μολις παταω να ανειξει το site στην μπαρα διευθυνσεων εμφανιζει μονο αυτο "http://tei.site40.net/index.php/en/"

Δημοσ.

Το Configuration file λογικα δεν το πειραζεις εσυ αλλα διαμορφωνεται αυτοματα μεσα απο το installation του CMS σου,το joomla στη συγκεκριμενη περιπτωση..

Για να σου πεταει λευκη σελιδα...το εχεις συνδεσει με την βαση σου?τα αρχεια σου εχουν τα καταλληλα permissions για να προσπελαστουν?

Δημοσ.

βασικα το ενεβασα στο server και απο οσο ξερω αλλαζεις κατι confiquration php.τι εινοεις αν το εχω συνδεσει αχω κανει import την βαση μου στην βαση του server.επισης μπορω να μπω στο admin panel του joomla

Δημοσ.

βασικα το ενεβασα στο server και απο οσο ξερω αλλαζεις κατι confiquration php.τι εινοεις αν το εχω συνδεσει αχω κανει import την βαση μου στην βαση του server.επισης μπορω να μπω στο admin panel του joomla

το configuration.php απλα το αντιγραφεις οταν στο δινει το installation,στο τελος του..τι ακριβως πειραξες εσυ?μηπως εβαλες τιποτα maintenance mode..?

Δημοσ.

μαλλον δεν με καταλαβες το joomla το ειχα σε loca server αρα εκει το ειχα κανει installation.

public $log_path

public $tmp_path

public $dbtype

public $host =

public $password

public $db

αυτα εδω αλλαξα

Δημοσ.

λες ομως οτι βλεπεις το administration panel ??οταν πληκτρολογεις sitename.com/administrator ενω οταν πληκτρολογεις sitename.com σου βγαζει λευκη σελιδα??

αν ειναι ετσι,ας απαντησει καποιος αλλος,δεν ξερω τι μπορει να φταιει ουτε μπορω να κανω υποθεσεις..

Δημοσ.

ναι ακριβως ετσι οπως το λες.οτι υποθεση θελεις κανεις και μου την λες.στο confiquration php ξερεις τι ακριβως βαζουμε?

Δημοσ.

Η υποθεση που κανω ειναι οτι κατι δεν παει καλα με το index.php αρχειο σου..κατι εκει μεσα θα εχει πειραχτει..βεβαια αυτο ειναι μονο υποθεση,το υπογραμμιζω.

Στο configuration file σου βαζεις μονο αυτα που σου δινει το installation,δεν βαζεις κατι αλλο

Δημοσ.

για κοιταξε λιγο τον κωδικα index.php

<?php

/**

* @package Joomla.Site

* @copyright Copyright © 2005 - 2012 Open Source Matters, Inc. All rights reserved.

* @license GNU General Public License version 2 or later; see LICENSE.txt

*/

// Set flag that this is a parent file.

define('_JEXEC', 1);

define('DS', DIRECTORY_SEPARATOR);

if (file_exists(dirname(__FILE__) . '/defines.php')) {

include_once dirname(__FILE__) . '/defines.php';

}

if (!defined('_JDEFINES')) {

define('JPATH_BASE', dirname(__FILE__));

require_once JPATH_BASE.'/includes/defines.php';

}

require_once JPATH_BASE.'/includes/framework.php';

// Mark afterLoad in the profiler.

JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterLoad') : null;

// Instantiate the application.

$app = JFactory::getApplication('site');

// Initialise the application.

$app->initialise();

// Mark afterIntialise in the profiler.

JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterInitialise') : null;

// Route the application.

$app->route();

// Mark afterRoute in the profiler.

JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterRoute') : null;

// Dispatch the application.

$app->dispatch();

// Mark afterDispatch in the profiler.

JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterDispatch') : null;

// Render the application.

$app->render();

// Mark afterRender in the profiler.

JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterRender') : null;

// Return the response.

echo $app;

Δημοσ.

οχι ολα σωστα ειναι στο Index.php file σου..

ο σερβερ σου τρεχει κανονικα php,ετσι?δεν εχεις βαλει κανεναν περιορισμο ξερω γω..?

μεσα απο το joomla administration panel εχεις βαλει τιποτα maintennce modes,η πειραξει κατι σχετικα με το πως εμφανιζεται η σελιδα στους guests..?

Δημοσ.

δεν τα βρηκα τεπσπα επιδη ανεβασα το joomla στο 000webhost πρωσορινα πες μου τι βαζω εδω

public $log_path

public $tmp_path

γιατι δεν κανεις παλι το install και να στο δωσει ετοιμο??

δεν ξερω ακριβως τι διαδρομες βαζεις στα δυο που μου δειχνεις..εξαρταται απο την δομη του εκαστοτε server..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...