astymagos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Για το vivaz λέω. μου το φέρανε απο κέρκυρα νομίζω δεν υπαρχει αλλο..
gidi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, Στο έφεραν από Κέρκυρα και το παρέλαβες στην Αγία Παρασκευή; Γιατί λες δεν υπάρχει άλλο; Είχες τσεκάρει στο σύστημά τους όλα τα καταστήματα; Βασικά το θέλω το τηλεφωνάκι και είναι σούπερ η τιμή. Σε ευχαριστώ!!
eko13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Παιδια τα πραγματα για μενα ειναι πολυ απλα, βλεπεις κατι που χρειαζεσαι, βλεπεις σε πιο μαγαζι ειναι, και πας, αν το εχει το παιρνεις αν δεν το εχει γιοκ. Μπορει το σαητ να το ανανεωνουν καθε εβδομαδα, αφου ειναι ξεστοκαρισμα κανεις δεν ειναι σιγουρος... Παιρνεις ενα τηλεφωνο αν γινεται, να δεις κιολας τι παιζει και πας, αν τωρα πας και δεν το εχει, ΦΕΥΓΕΙΣ, αν σου αρχισει ο πωλητης τα σουξου μουξου παρε αυτο και παρεις κατι αλλο, τοτε σορρυ δεν φταει το Μουλτιραμα αν δεν ξερεις τι θελεις να αγορασεις... Παντου ετσι γινεται σε ηδη στοκ. Αλλα να μπεις σε ολο αυτον τον μπελα για να αξιζει (πχ Βιβαζ για 69 πας...) Τωρα για να παρεις ενα φις απο δυο ευρω, ενα, σορρυ αλλα τζαμπα χαλας την μερα σου...
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Παιδια τα πραγματα για μενα ειναι πολυ απλα, βλεπεις κατι που χρειαζεσαι, βλεπεις σε πιο μαγαζι ειναι, και πας, αν το εχει το παιρνεις αν δεν το εχει γιοκ. Μπορει το σαητ να το ανανεωνουν καθε εβδομαδα, αφου ειναι ξεστοκαρισμα κανεις δεν ειναι σιγουρος... Παιρνεις ενα τηλεφωνο αν γινεται, να δεις κιολας τι παιζει και πας, αν τωρα πας και δεν το εχει, ΦΕΥΓΕΙΣ, αν σου αρχισει ο πωλητης τα σουξου μουξου παρε αυτο και παρεις κατι αλλο, τοτε σορρυ δεν φταει το Μουλτιραμα αν δεν ξερεις τι θελεις να αγορασεις... Παντου ετσι γινεται σε ηδη στοκ. Αλλα να μπεις σε ολο αυτον τον μπελα για να αξιζει (πχ Βιβαζ για 69 πας...) Τωρα για να παρεις ενα φις απο δυο ευρω, ενα, σορρυ αλλα τζαμπα χαλας την μερα σου... Δεν καταλαβες, πας και "βλεπεις" το vivaz (για να καταλαβεις τι λεω) ενα τεμαχιο στο pc του υποκαταστηματος που στο λεει διαθεσιμο στο νετ εκει, και σου λεει δεν υπαρχει (; ) ! Και μενει στο σαιτ οχι επειδη αργει το update, το update ειναι ΑΜΕΣΟ το εχω διασταυρωσει! Μενει επειδη συνεχιζει να υπαρχει το ενα κομματι στο pc. ΓΙΑΤΙ; Η αλλη χειροτερη φαση, ειναι πας και "βλεπεις" το vivaz στο μονιτορ του, σου λεει, ααααααααα, εεεεεεεεε, ναι ( ), ενα κομματι βλεπω, εεεεεεεε, αλλα καλεσε-περασε καποιος και το εκλεισε! Εκφραζεις τις επιφυλαξεις σου χανεις την οπτικη επαφη με το ταμειο, και σε 2-3 λεπτα οταν επανερχεσαι στο θεμα μαθαινεις οτι αυτος ο καποιος μολις πριν 1 λεπτο περασε και το πηρε! Φανταστικες ιστοριες τα παραπανω, ε!; Και οι δυο!
steveee Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμη με τις κουτοπονηριές του απελπισμένου καταστήματος. Ηδη σε Σταυρούπολη και Αμπελοκηπους (Θεσ/κη) έκλεισαν τα καταστήματα. Αν συνεχίσουν να μας περνάνε για ηλίθιους θα κλείσουν και τα υπόλοιπα τους... Lock !!!
eko13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Αυτο γινοταν θυμαμαι και στου πλαισιου κατι στοκ, και σε αλλα παρομοια, για μενα ειναι απλα δεν το εχετε γεια σας, εσεις θα χασετε οχι εγω, θα συμφωνησω στο οταν κατι αναφεραι σε ενα κομματι σαφως και δεν πρεπει να ανεβαινει στο τοπικ προσφορες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα