Προς το περιεχόμενο

Philips SDC5100 9,99 € Multirama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Philips SDC5100 9,99 € Multirama Link

skroutz Link

amazon.co.uk Link

δεν ξέρω γιατί κλειδώθηκε ενα θέμα με τις μονες προσφορές που υπάρχουν αυτες τις μέρες.. η βάση αυτη υπάρχει στο καταστημα αγιας παρασκευης.

εγω προτείνω να αναφέρει ο καθένας τι βρηκε και που..δεν θα χασουμε καποιες προσφορές επειδη καποιοι δεν μπορουν να συγκρατηθούν να μην πουν την βλακεια τους..

παρακαλω με την πρώτη ανοησία να κλειδωθει ..

Δημοσ.

το θεμα ειναι να δω επιτελους εστω και ΜΙΑ πτωση τιμων τους στο σαιτ να ειναι ικανη να την βαλω στο καλαθι και να την παραγγειλω διαδικτυακα, γιατι πολυ απλα στο τριπακι να κυνηγαω τα καταστηματα το ενα μετα το αλλο οπως καναν τοσα και τοσα παιδια και να μου προσβαλλουν την νοημοσυνη, οχι ευχαριστω δε θα συμετασχω.

• Moderators
Δημοσ.

...δεν ξέρω γιατί κλειδώθηκε ενα θέμα με τις μονες προσφορές που υπάρχουν αυτες τις μέρες..

...

Μηπως γιατι στο 90% των περιπτωσεων δεν υπαρχουν; Σε υποκαταστημα που βρηκα 4 πραγματα διαθεσιμα εκει μεσω νετ, πηγα και δεν ηταν κανενα διαθεσιμο οπως μου ειπαν. Θελετε το κερασακι στην τουρτα; Κοιτουσα μαζι με τον υπαλληλο το μονιτορ για καθε κωδικο που του εδινα, εδειχνε 1 κομματι αποθεμα στο καταστημα τους και για τα 4 προιοντα! Η δικαιολογια του υπαλληλου (edit 12:50 - προσθετω: και του προϊσταμενου φυσικα του οποιου εχω και το ονομα - για να μην ακουσω καμια δικαιολογια απο κανεναν "καλοπροαιρετο") ηταν βεβαια οτι το συστημα δειχνει 1 τεμαχιο το οποιο ομως συμφωνα με αυτον δεν υπαρχει. Και για τα 4. Και βεβαια συνεχιζουν για μερες να φαινονται διαθεσιμα στο ιδιο υποκαταστημα! Ποσοι αραγε θα πηγαν τοσες μερες εκτος απο μενα επειδη ειδαν αυτα τα προιοντα στο site διαθεσιμα στο υποκαταστημα; Ποσοι θα εκαναν αυτο που εκανα εγω να σηκωθω και να φυγω με αδεια χερια; Ποσοι αλλοι θα αγορασαν κατι αλλο;

Βγαλτε τα συμπερασματα σας!

Δημοσ.

γιατι δεν υπαρχουν.. εγω πηρα σημερα το vivaz με 69euro.. ενα εκτυπωτη lexmark p315 8euro και τη βαση 10euro .. ασχημα ειναι ?

Δημοσ.

γιατι δεν υπαρχουν.. εγω πηρα σημερα το vivaz με 69euro.. ενα εκτυπωτη lexmark p315 8euro και τη βαση 10euro .. ασχημα ειναι ?

φιλε μου αν δεν καταλαβαινεις αυτο που σου γραψαμε παραπανω εγω και ο ματριξ, τοτε τι να σου κανω. οκ πασο.

Δημοσ.

φιλε μου αν δεν καταλαβαινεις αυτο που σου γραψαμε παραπανω εγω και ο ματριξ, τοτε τι να σου κανω. οκ πασο.

συμφωνω απολυτα αλλα σε αυτο το τοπικ σου γραφω οτι εχει την βαση της philips 10 euro στην αγια παρασκευη. γιατι δεν ειναι προσφορα? κατι προσφορες που ειχαν κατα καιρους τα carefour τις κανατε παρεγγελια online? δεν δουλευω στα multi αν δεις αλλα τοπικ θα δεις αν τα κραζω ή οχι.. πηρα και εγω home cinema που εβγαζε σκονη.. και θα τους κανω και μηνυση αλλα εδω μιλαμε για μια προσφορα που ισχυει.

εγραψα.. εγω προτείνω να αναφέρει ο καθένας τι βρηκε και που.. και μονο αυτο. τοσο δυσκολο σας ειναι?πρεπει να ξεφτιλίσουμε και αυτο το τοπικ?

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη τρως 1-2-5 ωρες να ψαχνεις στο site, πας και τραβας ταλαιπωρια και δουλεμα στα μουτρα, σου ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλι με οσα περνας και μετα νιωθεις καλα με τον εαυτο σου να ξαναπας; Πως λεγεται αυτο; Μαζοχισμος μηπως; (δεν απευθυνομαι σε σενα προσωπικα)

Πολλοι απο μας και τσαμπα να μας εδιναν μετα κατι θα το αρνιομασταν οπως καναμε και στην δωροεπιταγη 10€ του Παπασωτηριου, οχι να παμε και να τους δινουμε και λεφτα. Η αξιοπρεπεια ουτε αγοραζεται ουτε ΞΕ-πουλιεται!

Ειδα μπροστα στα ματια μου να φυγαδευουν προιον που δεν ηξεραν προφανως οτι ειναι σε προσφορα. Αγορασα προιον που ενω στο σαιτ ελεγε "2 ευρω αρχικη τωρα μονο 1 ανεξ. πτωση τιμων", το σακουλακι πανω, αρχαιο με ενα κιλο σκονη με barcode και ιδιο κωδικο γραφει τιμη 1€! Αυτα στο πρωτο κυμα, στο δευτερο εγραψα παραπανω τα τραγελαφικα που οπως ειπε πολυ σωστα και ο christs μαλλον δεν καταλαβες/διαβασες.

Και επειδη "ξεχασα" και εγω να αντιπροτεινω στην προταση σου του πρωτου ποστ, θα το κανω τωρα.

εγω προτείνω να αναφέρει ο καθένας τι βρηκε και που..δεν θα χασουμε καποιες προσφορές επειδη καποιοι δεν μπορουν να συγκρατηθούν να μην πουν την βλακεια τους..

παρακαλω με την πρώτη ανοησία να κλειδωθει ..

Εγω προτεινω να μην αναφερει κανεις (αν υποθεσουμε οτι υπαρχει καποιος εδω μεσα που ασχολειται ακομα με αυτους δλδ) οτιδηποτε βρηκε, ωστε να τα αφησουμε και αυτα τα ελαχιστα που θελουν να μας κανουν τη χαρη να παρουμε εμεις (βασιζομενος στη δικη σου και μονο μαρτυρια για κατι τετοιο), στη διαθεση των ιδιων! Οπως πηραν τα πολυ φτηνα κομματια να παρουν και την σαβουρα που εχουν αφησει και οταν θα ερθει η ωρα να πληρωθουν να δουμε που θα βρει εσοδα η επιχειρηση για να τους πληρωσει.

Οι βλακειες και οι ανοησιες γινονται τοσες μερες απο τους ιδιους, αν σε ενοχλουν οι αντιδρασεις του κοσμου μαλλον εχεις χασει το δασος και βλεπεις το δεντρο φιλε μου.

Φιλικα ως προς εσενα, με θυμο προς την επιχειρηση!

ΥΓ. Με βαση αυτην την προταση μου και την παραπανω προσεγγιση, προτεινω να κλειδωθει το παρον θεμα και να τους αφησουμε μονους τους να κανουν απο εδω και περα τζιρο στα καταστηματα τους. Μην μας πουν μαλιστα αυριο μεθαυριο "μαζι τα φαγαμε" και μας ζητανε και αυτοι να καλυψουμε τα χρεη ΤΟΥΣ... :mad:

Δημοσ.

Παιδια επειδη περασα πριν το Σ/Κ απο το καταστημα του Πειραια,υπηρχαν ολες οι προσφορες σε λογισμικο(παλια antivirus mcaffe, kasperski κτλ.) κ σε games(xbox360) που αναφερει στο σαιτ τους.

Αν ενδιαφερεται καποιος.

Ξερει καποιος αν αυτα τα antivirus εποχης 2009-2010 παρεχουν αξιοπστη προστασια σημερα;

Δημοσ.

Απο πού το πήρες φίλε; Με ενδιαφέρει!!!

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Παιδια επειδη περασα πριν το Σ/Κ απο το καταστημα του Πειραια,υπηρχαν ολες οι προσφορες σε λογισμικο(παλια antivirus mcaffe, kasperski κτλ.) κ σε games(xbox360) που αναφερει στο σαιτ τους.

Αν ενδιαφερεται καποιος.

Ξερει καποιος αν αυτα τα antivirus εποχης 2009-2010 παρεχουν αξιοπστη προστασια σημερα;

Βάλε ένα free φίλε, τόσα αξιόπιστα κυκλοφορούν... Μην πετάτε τα λεφτά σας τσάμπα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...