hackerW32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλήμερα, που λέτε έχει η μάνα μου ένα λάπτοπ, και από χτες το βράδυ όταν πάει να το ανοίξει το μόνο που δείχνει είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ, καμιά φορά ανάβει για ένα millisecond άσπρη η οθόνη, και καμιά φορά κάτι πολύχρωμες κάθετες γραμμές (δυο φορές το έκανε).. Το άνοιξα, άλλαξα τις ραμ, τίποτα, λέω για να μην μπαίνει ούτε στο bios θα έχει hardware πρόβλημα.. αλλά λέω μπορεί να έχει καεί και η οθόνη.. Οπότε συνδέω το λάπτοπ με την οθόνη του υπολογιστή μου.. το βάζω να ξεκινήσει.. και αυτό πάει και bootαρει κανονικότατα δείχνοντας εικόνα από το λάπτοπ και ύστερα από την οθόνη μου.. Λέω μπορεί να είναι σύμπτωση.. το ξανάκανε σήμερα το πρωί.. έκανα τα ίδια και δούλεψε και πάλι.. έχει φάει κάνα σκάλωμα η μητρική?? κάνα bios reset?? το μοντέλο είναι ένα hp g7000 Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2012 από hackerW32
alex89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δεν έχει εγγύηση για να το πας να το δούνε; Αν και στην ξεχωριστή οθόνη σου εμφάνιζε τα ίδια, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στη μητρική.
hackerW32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 οχι το εχουμε 3+χρονια.. εαν το συνδεσο με την ξεχωριστη και το bootαρω ανοιγει κανονικα δειχνοντας πρωτα εικονα στο λαπτοπ και με τα στην δικια μου.. και εμενα οι υποψιες απο στην μητρηκη πευτουν.. πιο σηγκεκριμενα στο τσιπακι της καρτας γραφικων..
alex89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δεν αποκλείεται. Οι γραμμές στην οθόνη ειδικά μπορεί να δείχνουν πρόβλημα στην κάρτα γραφικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα