Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν υπάρχουν Προσφορές?

Περιμένουν το Πάσχα? Πραγματικά θεωρώ ότι τίποτα δεν είναι ουσιαστικά σε προσφορά.

Το Δεκέμβριο γινότανε χαμός

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι απο τις 20 Φεβρουαριου και μετα δεν εχω δει και εγω τιποτα καλο...Λογικό ηταν οι περισσοτερες προσφορες να ειναι στην περιοδο των εκπτωσεων..Τωρα καμια μεμονομενη..

Δημοσ.

Ο λόγος που το αναφέρω είναι γιατί πιστεύω ότι οι προσφορές πάνε με τον όγκο των πωλήσεων

Για να πουλήσουν κάτι σε προσφορά πρέπει να εχουν φέρει πολλά

Κανένας δε προβαίνει σε μεγάλη παραγγελία γιατί πιστεύει ότι δε θα τα πουλήσει...?

Τι πιστεύετε?

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ.

Κοιτάζω συνεχώς αυτό το section και δεν έχω δει ούτε μία προσφορά της προκοπής.

Δημοσ.

Οι τιμές είναι καθηλωμένες εδώ και καιρό σε πολύ υψηλά επίπεδα, σαν να μην έχουμε κρίση!

Προσωπικά, την τελευταία περίοδο, τις λίγες αγορές που έχω κάνει, τις έχω κάνει απ' το Amazon.

Αν περίμενα απ' τους Έλληνες επιχειρηματίες να ρίξουν τις τιμές ...

Δημοσ.

Προσωπικά θα μπορούσα να αγοράσω αρκετά πράγματα, αν τα θεωρούσα όντως προσφορά.

Τελευταία προσφορά που είχα δει και άξιζε (και αγόρασα κιόλας) ήταν ένας εξωτερικός toshiba 1.5TB στα 67 ευρώ στο Media Markt πριν από λίγους μήνες (εν μέσω της απίστευτης ανόδου των τιμών τους).

Εδώ και καιρό ψάχνω για καλό laptop σε καλή τιμή. Ε, δεν έχω δει ούτε ένα, πλην κάποιων εκθεσιακών/μεταχειρισμένων του Multirama (υποθέτω ότι αν είχαν κλειστά κομμάτια τα πήραν οι υπάλληλοι πριν καταλάβουμε καν τί έγινε).

Κοινώς, όταν λέμε προσφορά για μένα νοείται κάτι σε εξαιρετική τιμή (π.χ. όταν αγόρασα τα HOTAS controls μου στο Amazon στα 200 ευρώ ενώ κάνουν 400+ ευρώ κανονικά!).

Εννοείται ότι ζητάω πολλά, αλλά αυτό εννοώ ώς προσφορά και όχι οδοντόβουρτσες και τσιμπιδάκια στα 3 λεπτά.

Δημοσ.

θελετε ν αγορασετε κατι συγκεκριμενο ή προσφορα να ναι κι ο,τι να ναι;

ε ξέρεις τώρα πως είναι.

είμαστε ικανοί να αγοράσουμε και αλέτρι αν είναι σε πολύ καλή τιμή κι ας μην έχουμε χωράφι

Δημοσ.

Στην Ελλάδα πολλοί προτιμούν να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να τους μείνει το εμπόρευμα απούλητο, (ποιός ξέρει τι συμφωνίες "κυρίων" έχουν γίνει) παρά να κάνουν πραγματικές προσφορές.

Δεν πειράζει, αυτοί με έχουν χάσει απο πελάτη.

Δημοσ.

Me too εψαχνα για laptop (για την αδερφη μου) και τελικα χτύπησα οπως ανέφερα σε αλλο τοπικ ενα toshiba i7 απο Γερμανικο Amazon στα 600€ που εδω δύσκολα θα έβρισκα!

Και δεν ειναι οτι δεν εψαξα αρκετο καιρό, το είχα σε standby για κάτι καλό απο GR πριν τα Χριστούγεννα! Απλα δεν μου έκανε κατι κλικ!

Δημοσ.

Γιατί δεν υπάρχουν Προσφορές?

Περιμένουν το Πάσχα? Πραγματικά θεωρώ ότι τίποτα δεν είναι ουσιαστικά σε προσφορά.

Το Δεκέμβριο γινότανε χαμός

μηπως γιατι εν ελλαδι............στερουμαστε καταναλωτικης συνειδησης?

κ οσο υπαρχουν ακομα προβατα, θα μας ταιζουν χορτα κ σανο?

Δημοσ.

ε ξέρεις τώρα πως είναι.

είμαστε ικανοί να αγοράσουμε και αλέτρι αν είναι σε πολύ καλή τιμή κι ας μην έχουμε χωράφι

Έτσι που πάει να είσαι σίγουρος ότι ένα αλέτρι θα μπορούσε να ήταν ένα μεγάλο όπλο επιβίωσης αυτούς τους καιρούς σ' αυτή τη χώρα. Αλλά φευ. Ρώτησα τον πατέρα μου να πάρω ένα και να επιστρέψω πίσω στο χωριό να ζήσω σαν άνθρωπος αλλά με απέτρεψε λέγοντας ότι τα κτήματα (πατρογονικό χωράφια εγκατελημένα) δεν μας ανήκουν πιά!!! αλλά αλλοτριώθηκαν υπέρ του κράτους-λήσταρχου επειδή άκουσον-ακουσον φυτρώασανε λέει μέσα σ' αυτά μικρά δεντράκια κι έβγαλαν ένα νόμο ότι σ' αυτή την περίπτωση τα χάνεις και τα παίρνει το κράτος!!! Έτσι που πάει σε λίγο καιρό που θα φέρουν νέους επενδυτές θα μας προσλάβουν σαν σκλάβους να δουλέψουμε τα ίδια μας τα χωράφια!!! Και να πεις ότι δεν προηγήθηκε το Κιλελέρ να πω. Αλλά η ιστορία επαναλαμβάνετε (τώρα σαν φάρσα ή σκόπιμα? θα σας γελάσω). Άντε και σ' ανώτερα!!!

Δημοσ.

επειδή άκουσον-ακουσον φυτρώασανε λέει μέσα σ' αυτά μικρά δεντράκια κι έβγαλαν ένα νόμο ότι σ' αυτή την περίπτωση τα χάνεις και τα παίρνει το κράτος!!!

αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω mrgreen.png

Επισκέπτης
Δημοσ.

laptop από Αγγλία με 800€ όταν εδώ έχει 1200€...

Και προσφορά να μπει...πόσο να στο ρίξει;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...