Dionpetrucci Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Καλημερα!! Εδω και κανα μηνα παρατηρω στο κινητο μου, οταν ακουω MP3 με το media player του κινητου, αναλογως με το screen timeout σταματαει και η αναπαραγωγη.Εν το μεταξυ, ακομα κ αν το κλειδωσω αμεσως και εχω ορισει πχ το screen timeout σε 30 λεπτα, αυτο θα σταματησει σε 30 λεπτα... Αν θυμαμαι καλα αυτο δε το εκανε πριν, οση ωρα και να επαιζαν τα κομματια(γιατι ειχα ρυθμησει το timeout εντως 15 δευτερολεπτων... Υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω αυτο? Εχω ενα Optimus 2x, με CM7 version 09282011, Go launcher EX, Go locker, κανενα task killer περα απο του go launcher.
markelos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache ή όλα τα data της εφαρμογής.
Greek13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε αυτό που σου είπε o markelos και αν το πρόβλημα συνεχίζει άλλαξε player... Αν πάλι το πρόβλημα υπάρχει, μάλλον είναι κάποιο bug της ROM, τα παράπονα στον developer.. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2012 από Greek13
Dionpetrucci Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Εκανα clear cache, συνεχισε να μου κανει το ιδιο μεχρι και χτες.Σημερα για καποιον λογο δε το κανει, οποτε σας ευχαριστω και τους 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα