timoboll Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 έχει αρχίσει να κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι ξέρω γω πως λέγεται αυτό γίνετε να το αλλάξω? το laptop μου είναι το toshiba l-555
timoboll Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Γινεται αν ξερεις πως. καταρχάς το ανεμιστηράκι φταίει για τον θόρυβο έτσι? επίσης δεν ξέρω πως να το αλλάξω. θα το πάω κάπου ξέρεις τιμή στο περίπου ? και καμια πρόταση μαγαζιού αν μπορείς
Giorgos09 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Το ανεμιστηρακι φταιει. Αν δε σου εκανε εξ' αρχης θορυβο τοτε θελει ανοιγμα το λαπτοπ και καθαρισμο. Μπορεις πριν το πας για ανοιγμα (δε ξερω που) να δοκιμασεις να φυσηξεις με πιεσμενο αερα στη μερια που βγαινει ο αερας απο το λαπτοπ. Αν το προβλημα το εχεις απο την πρωτη μερα δηλαδη εχει το το ιδιο επιπεδο θορυβου τοτε με καποια πατεντα μπορεις να παραγγειλεις αλλο ανεμιστηρακι πιο ησυχο και να το βαλεις μεσα αλλα δε σε βλεπω να το κανεις. Ποιο laptop εχεις? Edit: Τρεξε να προλαβεις την προσφορα!
panos9553 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 κανεις ρε παιδια? ελεος Αρχικα να σου πω πως δεν ειναι κανενας αναγκασμενος να σου απαντησει(αυτο παει για το ελεος) Αν εχεις εγγυηση(που μαλλον εχεις)χρησιμοποιησε την και ασε τις πατεντες αν δεν το κατεχεις.
timoboll Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Αρχικα να σου πω πως δεν ειναι κανενας αναγκασμενος να σου απαντησει(αυτο παει για το ελεος) Αν εχεις εγγυηση(που μαλλον εχεις)χρησιμοποιησε την και ασε τις πατεντες αν δεν το κατεχεις. καλα μην κλάψεις επίσης τι εννοείς με την εγγύηση τι θα τους πω κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι? lol Το ανεμιστηρακι φταιει. Αν δε σου εκανε εξ' αρχης θορυβο τοτε θελει ανοιγμα το λαπτοπ και καθαρισμο. Μπορεις πριν το πας για ανοιγμα (δε ξερω που) να δοκιμασεις να φυσηξεις με πιεσμενο αερα στη μερια που βγαινει ο αερας απο το λαπτοπ. Αν το προβλημα το εχεις απο την πρωτη μερα δηλαδη εχει το το ιδιο επιπεδο θορυβου τοτε με καποια πατεντα μπορεις να παραγγειλεις αλλο ανεμιστηρακι πιο ησυχο και να το βαλεις μεσα αλλα δε σε βλεπω να το κανεις. Ποιο laptop εχεις? Edit: Τρεξε να προλαβεις την προσφορα! όχι man δεν έκανε από την αρχή να φυσήξω με πιστολάκι λες?? χάχα πια προσφορα??
panos9553 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 καλα μην κλάψεις επίσης τι εννοείς με την εγγύηση τι θα τους πω κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι? lol Εννοειται πως θα τους πεις οποιοδηποτε προβλημα εχεις,εφοσον δεν ειχε το προβλημα απο την αρχη λογικο δεν ειναι να εφταιξε κατι στην συνεχεια?Επισης το service της Toshiba ειναι απο τα καλυτερα. Οσο για την ειρωνια σου..μικρος εισαι θα μαθεις...
timoboll Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Εννοειται πως θα τους πεις οποιοδηποτε προβλημα εχεις,εφοσον δεν ειχε το προβλημα απο την αρχη λογικο δεν ειναι να εφταιξε κατι στην συνεχεια?Επισης το service της Toshiba ειναι απο τα καλυτερα. Οσο για την ειρωνια σου..μικρος εισαι θα μαθεις... έχεις κάποιο link για site να επικοινωνήσω ηλεκτρονικά? μικρός ανάλογα αν είσαι πάνω από 19 ναι μικρός είμαι
panos9553 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 έχεις κάποιο link για site να επικοινωνήσω ηλεκτρονικά? μικρός ανάλογα αν είσαι πάνω από 19 ναι μικρός είμαι Μπες εδω http://www.ideal.gr/ και αριστερα εχει τηλεφωνα επικοινωνιας και e-mail(οπου ειναι πολυ εξυπηρετικοι) Πες τους πολυ απλα το προβλημα που σου παρουσιαζεται και θα σου πουν αυτοι τι να κανεις,οπου μαλλον θα πιαστει στην εγγυηση και θα εισαι κομπλε.Επισης κοιτα μην ανοιξεις το λαπτοπ μονος σου γιατι αυτοματα χανεις την εγγυηση. Καποια χρονακια μεγαλυτερος...
timoboll Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μπες εδω http://www.ideal.gr/ και αριστερα εχει τηλεφωνα επικοινωνιας και e-mail(οπου ειναι πολυ εξυπηρετικοι) Πες τους πολυ απλα το προβλημα που σου παρουσιαζεται και θα σου πουν αυτοι τι να κανεις,οπου μαλλον θα πιαστει στην εγγυηση και θα εισαι κομπλε.Επισης κοιτα μην ανοιξεις το λαπτοπ μονος σου γιατι αυτοματα χανεις την εγγυηση. Καποια χρονακια μεγαλυτερος... δεν το ανοίγω ρε και το πρόβλημα ντάξει έτσι γιατί με νευριάζει θέλω να το φτιάξω δεν έχει επιπτώσεις στο laptop άσχετο την εγγύηση πως την δείχνω μονο με ένα χαρτί που είχα όταν πήρα το laptop ? αν το έχω χάσει χάνω και την εγγύηση η μπορεί το μαγαζί που το πήρα να μου ξαναδώσει βλέποντας τα αρχεία τους ξέρω γω?
Giorgos09 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Εδω εισαι. Μπραβο στην Toshiba. Αν ειχες προβλημα υπερθερμανσης θα το εκαναν δωρεαν πιστευω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα