GiannisJJ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδια! Εχω μια ερωτηση.ΠΕρναω στο φλασακι μου ταινιες κ δν τις τρεχει γτ δν εχει το καταλληλο codec.Ετσι γραφει δηλαδη.Ενω απ το PC τρεχει κανονικοτατα.Κανεις καμια ιδεα?
deesnider Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δεν παίζουν οι ταινίες που περιέχει το φλασάκι, που; Σε τηλεόραση μέσω usb θύρας, να υποθέσω; Αν εννοείς αυτό, δεν είναι και τόσο περίεργο. Μπορεί ο media player της τηλεόρασης, να μην υποστηρίζει την αναπαραγωγή του συγκεκριμένου τύπου αρχείων. Το ότι παίζουν στο p.c. είναι επίσης λογικό, εφόσον στο p.c. - προφανώς - έχεις εγκατεστημένους τους απαιτούμενους codecs.
GiannisJJ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Oxi φιλε μου λαθος καταλαβες.Δν διευκρινησα..Οταν το κανω επικολληση στο στικακι οταν το εχω στο PC δν παιζουν.Ανοιγω τα περιεχομενα του USb κ δν τρεχει η ταινια.Την ανοιγω απ τον σκληρο του λαπτοπ κ τρεχει.
deesnider Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μου φαίνεται πολύ περίεργο, Προσωπικά δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Σκέψεις (αν δεν τις εφάρμοσες ήδη) : Δοκίμασε με άλλο usb stick, να δεις αν συμβαίνει το ίδιο. Δοκίμασε να συνδέσεις το δικό σου σε άλλη θύρα. Έλεγξε, αν το φαινόμενο παρουσιάζεται μόνο σε ταινίες που περιέχονται στο usb stick. Για παράδειγμα, αν έχεις κάποια mp3 μέσα, παίζουν; Αν έχεις το setup κάποιου προγράμματος μέσα, μπορείς να το εγκαταστήσεις από το usb stick; Όχι ότι μπορώ να το εξηγήσω, απλά μήπως θεωρήσουμε ότι είναι...δαιμονισμένο!
GiannisJJ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Mp3 και σειρες παιζουν! Ειναι τρελο!Ταινιες μονο μου λεει οτι δν υπαρχει το καταλληλο codec η το αρχειο ειναι κατεστραμενο..ελεος
deesnider Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Χωρίς και πάλι να το λέω έχοντας κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, για δοκίμασε να του κάνεις ένα (αργό) format...
TheELF Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μήπως στο usb πιάνει κάποιο άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής;; Δοκίμασες να τρέξεις το πρόγραμμα με το οποίο της βλέπεις κανονικά της ταινίες και να ρίξεις μέσα την ταινία από το usb;;
Thesscan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μήπως στο usb πιάνει κάποιο άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής;; Δοκίμασες να τρέξεις το πρόγραμμα με το οποίο της βλέπεις κανονικά της ταινίες και να ρίξεις μέσα την ταινία από το usb;; συμφωνώ μαζί σου επίσης θα μπορούσε να οφείλεται το πρόβλημα στο άμα έχεις κάποιο εξωτερικό usb case, you know αυτό το πράγμα για να συνδέεις πολλά Usb μαζί άμα δεν έχει, συνήθως, κάποια πυγή ρεύματος δεν λειτουργεί σωστά...
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Να κάνω μια υπόθεση; Έχεις την ταινία στον laptop, την βάζεις στο στικάκι, την μεταφέρεις στον σταθερό υπολογιστή και δεν παίζει εκεί!!! Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα ότι είναι το πρόβλημα από τα... γραφόμενα σου. Κατέβασε το mpc-hc ή το vlc, βάλτο στο στικάκι, κάντο εγκατάσταση στο σταθερό και θα παίξουν οι ταινίες.
GiannisJJ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Να κάνω μια υπόθεση; Έχεις την ταινία στον laptop, την βάζεις στο στικάκι, την μεταφέρεις στον σταθερό υπολογιστή και δεν παίζει εκεί!!! Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα ότι είναι το πρόβλημα από τα... γραφόμενα σου. Κατέβασε το mpc-hc ή το vlc, βάλτο στο στικάκι, κάντο εγκατάσταση στο σταθερό και θα παίξουν οι ταινίες. Καταρχην σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον! Δν ειναι ακριβως ετσι..Περναω την ταινια απ το λαπτοπ στο στικακι..Παω να την τρεξω απ το στικακι στο λαπτοπ παλι κ δν τρεχει..Δλδ στο ιδιο μηχανημα η ιδια ταινια απ το usb δν τρεχει ενω απ τον σκληρο του λαπτοπ δουλευει κανονικα..Δοκιμασα να τρεξω πρωτα to BS player κ να περασω την ταινια μεσα απ το usb να την τρεξει αλλα παλι τα ιδια :S
GiannisJJ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Tωρα οτι αρχειο .avi περασω μεσα στο usb δν το ανοιγει το λαπτοπ...Πραγματικα δν ξερω τι αλλο να κανω..
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 επειδή εχω μια υποψια (που θέλει ανάλυση γραμμών) μπορείς να ανεβάσεις 1-2 screenshots απο το πρόβλημα;
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Αν μια ταινία που έβαλες στο στικάκι και δεν παίζει την αντιγράψεις πάλι στο laptop θα παίξει; Αν όχι τότε πιστεύω ότι το usb έχει πρόβλημα. Δοκίμασε να το κάνεις format σε fat32 και ξαναδοκίμασε.
GiannisJJ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 11.bmp Αυτο μου βγαζει..Περασα απ το usb το αρχειο πισω στο λαπτοπ κ δν τρεχει..Οποτε μαλλον το usb εχει προβλημα ε? Turbox ειναι 2.0 16gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα