efi86 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Χαίρετε! Επιθυμώ να αγοράσω φορητό υπολογιστή αλλά πραγματικά τα τελευταία χρόνια ότι έχω αγοράσει χαλάει, κολλάει. Θεωρώ ότι η apple διαφοροποιείται σε αυτό το κομμάτι και το έχω καταλάβει από το iphone4. Γνωρίζω τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και δεν το έχω μόνο για το τηλέφωνο το χειρίζομαι αρκετά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω. Το ipad 2 μπορεί να αντικαταστήσει ένα μίνι φορητό υπολογιστή; Πιο πολύ το χρειάζομαι για επεξεργασία κειμένων και επειδή τα mac books είναι ακριβά σκέφτομαι μήπως πάρω το ipad2 αγοράσω και ένα μικρό πληκτρολόγιο της ίδιας εταιρείας και το έχω για αυτήν την δουλειά. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.. Thanks!!
ektor7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Χαίρετε! Επιθυμώ να αγοράσω φορητό υπολογιστή αλλά πραγματικά τα τελευταία χρόνια ότι έχω αγοράσει χαλάει, κολλάει. Θεωρώ ότι η apple διαφοροποιείται σε αυτό το κομμάτι και το έχω καταλάβει από το iphone4. Γνωρίζω τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και δεν το έχω μόνο για το τηλέφωνο το χειρίζομαι αρκετά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω. Το ipad 2 μπορεί να αντικαταστήσει ένα μίνι φορητό υπολογιστή; Πιο πολύ το χρειάζομαι για επεξεργασία κειμένων και επειδή τα mac books είναι ακριβά σκέφτομαι μήπως πάρω το ipad2 αγοράσω και ένα μικρό πληκτρολόγιο της ίδιας εταιρείας και το έχω για αυτήν την δουλειά. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.. Thanks!! Κοιτας μονο προς macbook air,το ipad2 δε θα σου κανει τη δουλεια και σιγουρα δε θα μπορεσει να αντικαταστησει το pc! Ναι μπορεις να συνδεσεις το πληκτρολογιο μεσο ΒΤ,αλλα και παλι δε μπορει να σου αντικαταστησει το pc,εκτος αν εχεις σταθερο υπολογιστη στο σπιτι!
kebinB Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Για κανένα λόγο. Και εγώ χρειαζόμουν κάτι ελαφρύ για επεξεργασία κειμένων. Το macbok air 11 είναι η μόνη σωτηρία.
dkotanid Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Εγώ θα σου έλεγα να πας σε ένα macbook pro μεταχειρισμένο. Παίζουν από 600-700 ευρώ (2009) μοντέλα. Είναι αρκετά καλά + θα κάνεις τα πάντα με αυτά! Σκέψου το καλά γιατί ότι και αν κάνεις τα φράγκα είναι αρκετά, οπότε τα δίνεις που τα δίνεις πάρε ένα να σου τα κάνει όλα! Φιλικά
marios_geo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Εγώ θα σου έλεγα να πας σε ένα macbook pro μεταχειρισμένο. Παίζουν από 600-700 ευρώ (2009) μοντέλα. Είναι αρκετά καλά + θα κάνεις τα πάντα με αυτά! Σκέψου το καλά γιατί ότι και αν κάνεις τα φράγκα είναι αρκετά, οπότε τα δίνεις που τα δίνεις πάρε ένα να σου τα κάνει όλα! Φιλικά Το λες σοβαρά αυτο; 700 ευρω για μηχάνημα τριετίας;
dkotanid Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Φίλε σοβαρότατα το λέω, αφενός γιατί: 1) Οι τιμές παίζουν εκεί σε mac μηχανήματα 3 ετίας 2) Τα μηχανήματα 3 ετίας σου κάνουν απόλυτα τη δουλεία σου 3) Το ποσό που διαθέτει κάποιος για την αγορά του, είναι διαφορετικό και εξαρτάται από την τσέπη του. Οπότε αν πας σε μηχάνημα apple τα λεφτά αυτά είναι ΛΟΓΙΚΑ. Αν συγκρίνεις με άλλο μηχάνημα τις αγοράς, είναι ΠΟΛΛΑ. Μη μπερδεύεις όμως τα πράγματα. Σίγουρα σε κάποια άλλη μάρκα η τιμή είναι υποδεέστερη. Αλλά απ΄ό,τι κατάλαβα τη φίλη μας επάνω μιλάει για την κατηγορία αυτή της APPLE.
marios_geo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Κάνεις λάθος όμως. Δεν έχει σημασία πόσο ζητάνε στα μεταχειρισμένα, εδώ η φίλη μπήκε να ζητήσει συμβουλή και πρέπει να την "προστατέψεις". Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ παίρνεις μηχάνημα 3-ετίας. ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑ λόγο. Απλά... Οι λόγοι πολλοί, θα αναφέρω επιγραματίκα μερικούς 1) Η αναμενόμενη διάρεια ζωής ενός laptop είναι εκεί γύρω 2) Η μπαταρία είναι πεθαμένη 3) Τριών ετών μηχάνημα στον κόσμο των υπολογιστών είναι πάρα πολύς χρόνος. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν 3-ετίας μηχανήματα πρέπει να τα πετάξουν; Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση. Το κρατάνε όσο καιρό είναι ευχαριστημένοι. Όχι όμως να πας οικιοθελώς να δώσεις τόσα λεφτά για ένα τόσο παλίο μηχάνημα. Είπαμε fanboy, αλλά με μέτρο...
dkotanid Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Φίλε fanboy, γνώμες εκφράζουμε εδώ, δε προστατεύουμε. Κάθε γνώμη ή υιοθετείται ή απορρίπτεται. Προσωπικά δεν έχω ανάγκη προστασίας σε ένα forum, απλά θέλω να διαβάζω γνώμες. Άλλες τις θεωρώ καλές και άλλες κακές. Αυτό είναι στην κρίση μου. Και οι διαφωνίες ¨γεννιούνται¨ απ΄αυτές. Οπότε στο τέλος και μετά από την προσωπική σκέψη και εκτίμηση των απόψεων του καθενός που ακούγονται εδώ μέσα, αποφασίζω ανάλογα. Και θέλω να πιστεύω ότι αρκετός κόσμος πορεύεται ανάλογα.
x_vagos_x Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Συμφωνώ με τον Μάριο. Κατ΄αρχήν συμφωνώ με την άποψη ότι δεν κάνει το iPad για τέτοια δουλειά. Έχει τις ιδιαιτερότητές του που το περιορίζουν αρκετά. Οπότε, αν στραφείς σε Mac(Book), καλύτερα να έχεις λεφτά, ή να πάρεις ένα παμπάλαιο μικρό mac laptop κοντά στα €400. Αν και η καλύτερη λύση για την περίπτωσή σου είναι ένα netbook, βασικά. [Ωωωωωω, δεν έιναι θέμα fanboysm, είναι θέμα ότι η κοπέλα άκουσε ότι τα mac είναι πιο αξιόπιστα. Αφήστε τις διαμάχες... ]
fylatos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Κάνεις λάθος όμως. Δεν έχει σημασία πόσο ζητάνε στα μεταχειρισμένα, εδώ η φίλη μπήκε να ζητήσει συμβουλή και πρέπει να την "προστατέψεις". Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ παίρνεις μηχάνημα 3-ετίας. ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑ λόγο. Απλά... Οι λόγοι πολλοί, θα αναφέρω επιγραματίκα μερικούς 1) Η αναμενόμενη διάρεια ζωής ενός laptop είναι εκεί γύρω 2) Η μπαταρία είναι πεθαμένη 3) Τριών ετών μηχάνημα στον κόσμο των υπολογιστών είναι πάρα πολύς χρόνος. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν 3-ετίας μηχανήματα πρέπει να τα πετάξουν; Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση. Το κρατάνε όσο καιρό είναι ευχαριστημένοι. Όχι όμως να πας οικιοθελώς να δώσεις τόσα λεφτά για ένα τόσο παλίο μηχάνημα. Είπαμε fanboy, αλλά με μέτρο... 1) που το στηρίζεις αυτό; Επαγγελματικές σειρές της dell/toshiba/lenovo(ibm) κρατάνε άνετα 5ετία το ίδιο και τα macbook. 2) έχω macbook pro 3ετίας. Με καθημερινή πολύωρη χρήση και σωστή φόρτιση το battery health είναι 86% (4ώρες) 3) δεν θέλει να παίζει το τελευταίο παιχνίδι οπότε όχι δεν είναι πολύς χρόνος. Ακόμα και για μηχάνημα δουλειάς εκτός αν κάνεις video editting σε 1080 ή 4κ video μια χαρά κάνει ένα macbook pro 3 ετίας. Αα και αν κάποιος χρησιμοποιεί mac εδώ και 10 χρόνια + μην τον λες fanboy. Δεν πήρε iphone και χάρηκε. Έχει τους λόγους του. Εγώ προσωπικά δεν είμαι φαν μιας μόνο πλατφόρμας αλλά την προτιμώ για την δουλειά μου. Αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα