vaaaaa Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σας, Εχω μια ip camera και θα ήθελα να βάλω την εικονα της στο site μου. Για να τη βάλω μου ζητάει το html της. Δε το ήξερα έτσι προσπάθησα να τη βάλω μέσω της σελιδας earthcam.com αλλα μου ζητάει αυτο: Webcam Image Address (IP Network Cameras)(πχ http://www.some-internet-address.com/my_webcam.image.jpg) Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να το δημιουργήσω αυτό? Ή αν ξερει άλλο τρόπο πως να τη βάλω στην ιστοσελιδα??? (Τη κάμερα εγώ τη βλέπω με το video viewer αλλά και μέσα από το ίντερνετ)
zakos52 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 1.σε ποια καμερα αναφερεσαι? 2 το λινκ δεν λειτουργει.
vaaaaa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 1.σε ποια καμερα αναφερεσαι? 2 το λινκ δεν λειτουργει. το ξερω οτι δεν λειτουργει, ειναι το παραδειγμα που εχει το earthcam.com για να δειξει οτι δε θελει τη διευθυνση της καμερας αλλα μια αλλη διευθυνση στην οποια αποθηκευονται καθε δευτερολεπτο φωτογραφιες μιας καμερας ip και αυτες παιρνει. Αυτο προσπαθώ να βρω η γενικά ένα τρόπο να βάλω μια ip camera σε site. Εχω καταφερει να βάλω webcam, απλα αυτές δεν εχουν την αναλυση που θελω.
TheELF Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Η IP-cam δεν είχε συνοδευτικό software;;Κατά κανόνα έχουν και ένα πρόγραμμα για αν τραβάς εικόνες και να της στέλνεις όπου θες. Δοκίμασε και με το webcamXP που είναι εξαιρετικό και ελεύθερο για μια κάμερα.
ArisG88 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Γενικα το υποστηριζουν και οι καμερες απο το web interface τους. Εχουν επιλογη να σου στελνουν σε εναν ftp server εικονα καθε μερικα δυτερολεπτα.
vaaaaa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Το webcam7 το δοκίμασα αλλά για κάποιο λόγο δε μου ανοίγει τη κάμερα ip να τη δω με τίποτα, μια αλλη webcam που έχω την ανοίγει όμως ...(αν εχεις υπ'όψιν κανένα οδηγό-βοηθό για ip θα με βοηθούσε πολύ). Μπήκα στο web interface της κάμερας και είδα την επιλογή για να τη στείλω σε ένα ftp server (ως είκονα) απλά μου ζητάει κάποια πράγματα που δε ξέρω τι να γράψω:(server και directory). Σας ευχαριστώ όλους...
ArisG88 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Θα γραψεις τον server που εχεις την σελιδα σου και εναν φακελο που θα πηγαινει η εικονα. Μετα στο site μεσω κωδικα θα βαλεις να βλεπεις την εικονα εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα