Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εδω και καιρο ψαχνω φορητα ηχεια και επεσε το ματι μου σε αυτα http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-5ED53BD4-8F859A39/lsp/hs.xsl/product.html?id=15069106&title=%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CF%8C%20%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B9%20%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF .τα εχει 13 ευρω απο την πεμπτη 15/3.δεν βρηκα κατι παρομοιο στον τσιγκουνη,στο πλαισιο εχει κατι σαν αυτα αλλα δεν διαβαζουν καρτα μνημης.αν κανω λαθος μην βαρατε........ :rolleyes:

Δημοσ.

στην ιδια τιμη περνεις τα x-mini 2 ..δεν εχουν ενσωματωμενο player αλλα ειπες ηχεια ψαχνεις..

παρε αυτα αν εχεις προσβαση στα μαγαζια που δινονται σε προσφορα...καθενα απο αυτα ειναι λιγο πιο δυνατα απο ενα x-mini 2 ..και εχεις 2 απο αυτα...φορητο παρτυ

Δημοσ.

απλα επειδη γραφει οτι τα διαβαζει το πισι ελεγα να τα εχω για το λαπτοπ μαζι μου.δεν ξερω αυτα των multi αν κανουν το ιδιο

Δημοσ.

απλα δεν ξερω αν αυτα γινεται να φορτιζοθν και να τα χρησιμοποιεις ταυτοχρονα σαν αυτα του lidl

Δημοσ.

μπορουν !

απλα υπαρχουν pc/notebook που η usb τους δε δινει πολυ ρευμα..οποτε εκει συνδεεις και το 3.5 mm jack

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...