Xvipes Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μιας και το παλιό μου κινητό παρέδωσε πνεύμα(nokia 5800 express music) λέω να ξεκινήσω να ψάχνω για ένα καινούργιο. Αυτά που θέλω απαραίτητα να έχει είναι: Mp3 player-radio-video Flash και κάμερα πάνω από 5mpixel Επέκταση μνήμης Android ή Symbian(anna) Να ΜΗΝ έχει qwerty k/b και να είναι αφής Αντοχή σε μπαταρία, ανθεκτικότητα, όμορφιά κλπ είναι στην κρίση του καθενός οπότε ας τα αφήσουμε απέξω αυτά.
genious1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 sony ericsson neo v το εχω 4 μηνεσ και ειμαι απολυτα ευχαριστιμενοσ
christs Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 η απαντηση ειναι τετριμμενη, αν ψαχτεις στην αναζητηση, η ερωτηση σου ειναι απαντημενη πανω απο 20 φορες ως εξης απο την πλειοψηφια των χρηστων. Neo V. χωρις πολλα πολλα. Σε περιπτωση που ασχολεισαι με custom rom overclocking κτλ, ισως σκεφτεις και το Ηuawei x5 pro.
Xvipes Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλά η αλήθεια είναι ότι αυτό το κινητό δε το ήξερα καν και λίγο που το είδα τώρα που το προτείνατε φάνηκε πολύ σωστό και στα πλαίσια που ψάχνω. Δεν έψαξα εδώ στο insomnia γιατί θεώρησα πως ότι και αν έβλεπα θα είχε απαντήσεις που δε θα ήταν up 2 date
kjtzemis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Καλά η αλήθεια είναι ότι αυτό το κινητό δε το ήξερα καν και λίγο που το είδα τώρα που το προτείνατε φάνηκε πολύ σωστό και στα πλαίσια που ψάχνω. Δεν έψαξα εδώ στο insomnia γιατί θεώρησα πως ότι και αν έβλεπα θα είχε απαντήσεις που δε θα ήταν up 2 date φιλε αν θελεις και δεν βαριεσε τσεκαρε τοπικ εδω στο φορουμ να διαβασεις για το συγκεκριμενο κινητο (Neo V) ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την στιγμη στην αγορα στην συγκεκριμενη τιμη (200Ε). αν δεν σαρεσει μπορεις να πας σε κατι αναλογο στα ιδια λεφτα παλι Huawei X5 Pro.
christs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλά η αλήθεια είναι ότι αυτό το κινητό δε το ήξερα καν και λίγο που το είδα τώρα που το προτείνατε φάνηκε πολύ σωστό και στα πλαίσια που ψάχνω. Δεν έψαξα εδώ στο insomnia γιατί θεώρησα πως ότι και αν έβλεπα θα είχε απαντήσεις που δε θα ήταν up 2 date Συνοπτικα, και με βαση τα οσα ζητας απο το κινητο σου στο 1ο ποστ, θα σου πω τις δυνατοτητες του 1)φοβερο mp3 player, με καθαρο και πολυ δυνατο ηχο, η ενταση ηχου θα σου κανει μεγαλη εντυπωση και οφειλεται στο προγραμμα της μαμας εταιριας, το xLoud. Bιντεο κτλ η αναλυση του ειναι, το λιγοτερο, αξιολογη, με το προγραμμα παλι της μαμας Sony, το Bravia Engine να βοηθαει στην καλυτερη αποδοση βιντεο στο κινητο. Ραδιοφωνο ολα κομπλε το χρησιμοποιω ολη μερα. 2. φλας μεχρι αηδιας. αν πας σε μπαρακι το βραδυ και αποφασισεις να βγαλετε μια φωτο με τα φιλαρακια σου, στοιχημα οτι απ το εντονο φως θα σε παρει χαμπαρι ολο το μαγαζι (ετσι την επαθα :PP ) , καμερα 5 ΜP HD πολυ καλη αποδοση τοσο φωτογραφιας οσο και βιντεο. 3. απ οτι θυμαμαι επεκταση up to 32GB, με το που το παιρνεις εχει απ τη μαμα του μια μικρη μνημη 2 GB αλλα ουτως η αλλως καποια στιγμη θα παρεις μια. 4. android Gingerbread 2.3 μολις το παρεις απ τη μαμα του, αλλα μην αγχωνεσαι γιατι λιαν συντομως θα βυζαξει την επισημη android 4.0 IcS , οποτε ποιος τη χαρη μας. 5. ναι ειναι αφης, εχει μονο 3 κουμπια μπροστα, τα οποια προσωπικα μου αρεσουν περισσοτερο απ οτι να ηταν ολο αφης, αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου. μοναδικα αρνητικα: 1)καποιοι παραπονιουνται για τη φωτεινοτητα. το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι δεν αποτελει προβλημα, εγω το χω στο 70% και ειμαι ευχαριστημενος, σκεψου. απλα αν ειναι να βρουμε ελαττωματα, αναφερουμε αυτο. 2) η μπαταρια ειναι νορμαλ, δεν κραταει και μια αιωνιοτητα δηλαδη, αλλα νορμαλ πραγματα. Γενικα, με 199 ευρω αυτο το κινητακι ειναι σαν να μας το δινουνε με μονιμη εκπτωση, γι αυτα που πραγματικα αξιζει, οποτε παρ το ειτε σε μαυρο ειτε σε λευκο, το μαυρο ειναι μαυρομπλε πανε απο κοντα και δες τα! βονταφον η πλαισιο απ οτι θυμαμαι στα 199 ευρω. edit καλα ειπε ο φιλος midi_ , στα μειον και το μπολικο SAR του, το οποιο προσωπικα το αντιμετωπιζω με flight mode κατα τις ωρες του υπνου Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2012 από christs
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Και το Χ5 Pro παντως, καθε αλλο παρα "κινεζιά" μπορει να χαρακτηριστει. Μια χαρα ποιοτικη κατασκευη εχει, μεταλλο γυρω γυρω απ την οθονη και μαλακο πλαστικο πισω. Επισης εχει 3g (οχι μπροστινη καμερα), αλλα και ο,τι αλλο και το Neo-V εκτος απο το mini-HDMI.
christs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Και το Χ5 Pro παντως, καθε αλλο παρα "κινεζιά" μπορει να χαρακτηριστει. Μια χαρα ποιοτικη κατασκευη εχει, μεταλλο γυρω γυρω απ την οθονη και μαλακο πλαστικο πισω. Επισης εχει 3g (οχι μπροστινη καμερα), αλλα και ο,τι αλλο και το Neo-V εκτος απο το mini-HDMI. yeap ετσι ειναι αν θα δεις το ανεφερα και αυτο ως την επομενη επιλογη, την οποια ομως ακολουθεις μονο αν εχεις γνωσεις και σκοπους να πας σε custom rom και αλλα πειραγματα για να πιασεις (και να ξεπερασεις οπως λεει ο φιλος king2009 νομιζω) το Νeo V. Aλλα γενικα ας προτιμησουμε να μιλαμε για τους κοινους θνητους, θα συμφωνησεις φανταζομαι.
Xvipes Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 yeap ετσι ειναι αν θα δεις το ανεφερα και αυτο ως την επομενη επιλογη, την οποια ομως ακολουθεις μονο αν εχεις γνωσεις και σκοπους να πας σε custom rom και αλλα πειραγματα για να πιασεις (και να ξεπερασεις οπως λεει ο φιλος king2009 νομιζω) το Νeo V. Aλλα γενικα ας προτιμησουμε να μιλαμε για τους κοινους θνητους, θα συμφωνησεις φανταζομαι. Όχι θα με ενδιέφερε και αυτό που λες.Δεν είμαι τύπος που ΔΕΝ πειράζω το κινητό μου
humanoid Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Όχι θα με ενδιέφερε και αυτό που λες.Δεν είμαι τύπος που ΔΕΝ πειράζω το κινητό μου Προσωπικά θα σου συνιστούσα το Huawei Ideos X5 Pro. Κοστίζει 199 ευρώ είναι πολύ καλά φτιαγμένο, έχει 2GB διαθέσιμη μνήμη για να εγκαθιστάς εφαρμογές, αντί για τα 384ΜΒ του Neo V, και γενικά είναι μια πιο φρέσκια πρόταση.
king2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Όπως είπαν και τα παραπάνω αλάνια.Θες απλά ένα πολύ καλό κινητό που να κάνει τα πάντα χωρίς πολλά πειράγματα πας στο neo v.Αν είσαι τύπος/αλάνι που πειράζει τα κινητά και τα φτάνει στα όρια τους πας σε ideos x5 pro στα ίδια χρήματα. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Αν το Ideos pro έχει τις ίδιες επιδόσεις σε ποιότητα φωτογραφίας/video, με το απλό, τότε δεν το συνιστώ. Eκτός, αν ο αγοραστής τα θεωρεί δευτερεύοντα.
king2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Αν το Ideos pro έχει τις ίδιες επιδόσεις σε ποιότητα φωτογραφίας/video' date=' με το απλό, τότε δεν το συνιστώ.Eκτός, αν ο αγοραστής τα θεωρεί δευτερεύοντα.[/quote'] Επειδή το έχω δει και απο κοντά το neo v και το δούλεψα αρκετή ώρα μπορώ να πω ότι η κάμερα του είναι στα ίδια κυβικά με του x5 pro.Επίσης στην gb που είναι τώρα το neo v τις photos τις βγάζει συμπιεσμένες με αποτέλεσμα να μην φαίνονται και τόσο καλά στον υπολογιστή(500kb του neo v και 1.6mb του x5 pro) σε ποιότητα 5mp.Στην ics λένε ότι βελτιώνετε σε αυτό το θέμα. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
christs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Προσωπικά θα σου συνιστούσα το Huawei Ideos X5 Pro. Κοστίζει 199 ευρώ είναι πολύ καλά φτιαγμένο, έχει 2GB διαθέσιμη μνήμη για να εγκαθιστάς εφαρμογές, αντί για τα 384ΜΒ του Neo V, και γενικά είναι μια πιο φρέσκια πρόταση. ποιο πραγμα ειναι πιο φρεσκια προταση? το Ιdeo? ποιο φρεσκο απο το Νeo V, που κυκλοφορησε φθινοπωρο-χειμωνα στην Ελλαδα? μη με τρελαινετε. οσο για το θεμα μνημη που αναφερεις, και μονο που υπαρχει επεκταση, καθως και καρτα μνημης μεσα στο κινητο, απορω και μονο που καθεσαι και αναφερεσαι σε κατι τετοιο, με σκοπο να αναδειξεις το μεν σε σχεση με το δε κινητο. Ο φιλος μου ο king2009 τα λεει αντικειμενικα τα πραγματα. Θελει να το "καψει" στο πειραγμα? παει σ αυτο. Θελει να μην κουραστει ιδιαιτερα, να τα εχει ολα καλα και να παρει και την επισημη 4.0 (καλο ειναι να μην το ξεχνατε, εκτος και αν πιστευετε οτι ειναι κατι το αμελητεο, και οτι το κινητο θα μεινει ιδιο οπως ειναι τωρα με την Gingerbread) , παει στο Νeo και ολα κομπλε. Οπως και να χει, τα παμε, οποιο και να παρει, τα ευρω του δε θα τα κλαψει. Οπως και να το κανουμε, ακομα και εμφανισιακα, πιο πολυ μ αρεσει το κουκλι το Neo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα