tolis_01 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Τα είπα όλα και ξελάφρωσε η ψυχή μου. Σειρά έχει η θεία κοινωνία.
koslibpro Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ελα ρε συ μην τον πειραζεις σε αυτο το θεμα,ειναι προσωπικη του υποθεση και μονο.. Απλα ας μην ειναι υπερβολικος τοσο πολυ γιατι δεν θα τον σωσει τιποτα μετα
pournaras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Και ώμος γίνεται αν αφήσουμε το κακό μέσα μας αυτό πολλαπλασιάζεται και γίνεται μίσος με αποτέλεσμα να γίνουμε ατομιστές και έτσι δεν έχουμε ενδιαφέρων για τον συνάνθρωπο μας. Αριστερος ή δεξιος;
capten- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Αριστερος ή δεξιος; Μπα.Τον εαυτό του υποστηρίζει. Θέλει να σώσει την ψυχή του.
aserprince Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δεν ανήκω πολιτικά σε καμία παράταξη, δείτε τα γεγονότα που γίνονται δίπλας σας και στην τηλεόραση στο ιντερνέτ με πλύση του εγκεφάλου πάνε να περάσουν νέα μετρά και νέα μέτρα και ξανά νέα μέτρα όχι μόνο στη Ελλάδα μας αλλά σε όλη την Ευρώπη και Ασία σε όλο τον κόσμο που αποσκοπεί αυτό; Και ακούμε συνεχεία νέα τάξη πραγμάτων και μια παγκόσμια κυβέρνηση ένα νόμισμα μια θρησκεία άραγε ποιον περιμένουν; Παλι σας λεω να ερευνήσετε το θέμα και θα καταλάβετε ποιον περιμένουν. Είμαι ένας Έλληνας πολίτης.
Manos Petrucci Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δεν ανήκω πολιτικά σε καμία παράταξη, δείτε τα γεγονότα που γίνονται δίπλας σας και στην τηλεόραση στο ιντερνέτ με πλύση του εγκεφάλου πάνε να περάσουν νέα μετρά και νέα μέτρα και ξανά νέα μέτρα όχι μόνο στη Ελλάδα μας αλλά σε όλη την Ευρώπη και Ασία σε όλο τον κόσμο που αποσκοπεί αυτό; Και ακούμε συνεχεία νέα τάξη πραγμάτων και μια παγκόσμια κυβέρνηση ένα νόμισμα μια θρησκεία άραγε ποιον περιμένουν; Παλι σας λεω να ερευνήσετε το θέμα και θα καταλάβετε ποιον περιμένουν. Είμαι ένας Έλληνας πολίτης. Αν δεν κάνω λάθος σε λένε Δημήτρη... Δημήτρη, πόσο καιρό έχεις να βγεις απ' το σπίτι κα να μιλήσεις με τους φίλους σου;
koslibpro Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 +1 στον αποπανω. Επισης εγω που ανηκω σε παραταξη πολιτικη,γιαυτο δεν καταλαβαινω την απορια σου με τους anonymous?!
pournaras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ποιος μιλησε για πολιτικη; Για ωμους δε μιλαγαμε;
koslibpro Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ο υπερβολικα-σκεπτομενος-ελληνας-πολιτης μιλησε για πολιτικη ρε συ,σταματα!μπας και δουμε που το παει....
spacefart Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 διαβασε εδω για τους anonymous aρθρο 1 το σήμα των Anonymous που ανήκουν στους Illuminati και η προπαγάνδα των μασόνων : http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/02/anonymous-illuminati-2.html ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ANONYMOUS ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ILLOYMINATI ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Τ.Π. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ : http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/02/anonymous-illoyminati.html ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ! "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ", ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ "ANONYMOUS"! : http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/02/anonymous_18.html
aserprince Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Βρήκα ένα μαχαίρι στο δρόμο και αυτό ήταν σκουριασμένο, στην προσπάθεια μου να το καθαρίσω κατέλαβα πολλή κόπο για να απαλλαγώ από την από την επιφανειακή σκουριά έτριβα και έτριβα με το γυαλόχαρτο, παρατήρησα ότι το γυαλόχαρτο είχε φθαρεί και το αντικατέστησα με νέο γυαλόχαρτο, είδα ότι η σκουριά δεν έφευγε με τίποτα υπήρχε και εσωτερικά στο κράμα του μετάλλου και άλλαξα το γυαλόχαρτο με ένα ποιο χοντρό νούμερο για το ξανατρίψω ποιο βαθειά και ακόμα τρίβω για να φύγει η σκουριά. Έτσι είναι κάθε εργαλείο που το πετάμε στο δρόμο και αυτό σκουριάζει. Ας πάρουμε παράδειγμα ότι το μαχαίρι είναι ο άνθρωπος δηλαδή εμείς, όταν το μαχαίρι είναι καθαρό χρησιμοποιείτε για τίμια χρήση με καλό σκοπό φυσικά, το σκουριασμένο μαχαίρι είναι για χρήση άτιμο για κακό σκοπό και το πετάς αυτό στα σκουπίδια. Ποιο εργαλείο από τα παραπάνω θέλετε να είστε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις