aserprince Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Γιατί κρύβονται οι anonymous θα με πεις αφού είναι ανώνυμοι, μήπως κρύβεται κάτι πίσω από τους ανώνυμους. Είμαι ένα Έλληνας πολίτης και πιστεύω ότι μπορώ να διακρίνω κάποια πράγματα.
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 το λογικο δεν ειναι να κρυβονται.οπως ξερεις το hacking ειναι παρανομο οποτε το πιο απλο θα ειναι να σε μαζεψουν.
koslibpro Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 τι ακριβως θελεις να πεις? προσωπικα δεν ειμαι μαντης,οποτε δεν καταλαβαινω καθολου την απορια σου..εννοεις οτι μπορει να ειναι κυβερνητικων οργανωσεων βρωμοδουλεια και ετσι,οπως ακουγεται τις τελευταιες μερες κατι τετοιο στα fora..?
koslibpro Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δηλαδή: Το θέμα κλειδώνεται τοινγκ! Πως εφτασες σε αυτο το συμπερασμα βρε? Απλα εξηγησε λιγο καλυτερα τι θελεις να πεις,τι σκεφτεσαι κτλπ...γιατι ετσι δεν βγαζουμε ακρη!
aserprince Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Όταν ψάχνεις κάτι για να βρεις την αλήθεια ακόμα και μέσα από το κόσμο του ιντερνέτ μπορείς να δεις με τα λόγια τους ποιον υπηρετούν.
z4rx07 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μιλάς αινιγματικά και δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάτι. Πές αυτό που θέλεις να πείς, εξέθεσε την απορία σου, άν είναι απορία, την άποψή σου τεκμηρίωσέ την με επιχειρήματα για να μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση της προκοπής.
aserprince Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μην σκέπτεσαι τίποτα παραπάνω από αυτό που θέλω να πω, υπάρχει το καλό και το κακό αν συμφωνείς απλά διαλέγεις ποιο θέλεις να υπηρετήσεις. Δες αυτα που σε λενε και ακούς σε οικοδομούν η σε τρομοκρατούν.
koslibpro Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 προσωπικα ακρη δεν εβγαλα παντως και θα ηθελα να δωσεις ετσι απλα,ακαδημαικα βρε παιδι μου,εξηγησεις για αυτο που ειπες μπας και καταφερουμε και εμες οι υπολοιποι να συνακολουθησουμε την σκεψη σου..
aserprince Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Τόσο απλά τα λέω και δεν καταλαβαίνεται σας προτρέπω να ερευνήσετε το θέμα και θα καταλάβετε πολλά, όπως είπε ο poulinos το hacking είναι παράνομο με αποτέλεσμα αυτή η πράξη τιμωρείται κάλος; Και τώρα τι πάνε να κάνουν να νομιμοποιόσουν το παράνομο αν είναι δυνατών. Και ρωτώ πρεπει να είμαστε υπέρ στο (acta,pipa,κτλ).
driftingcris Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δεν ξερω για τους υπολιπους αλλα εγω δεν εχω καταλαβει χριστο.. Λες στον τιτλο μια απορια. Που ειναι ομως? Ρωτας γιατι κρυβοντε? Αν ναι, εσυ αμα πας για ληστεία δεν θα φορας κουκουλα?
koslibpro Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Τόσο απλά τα λέω και δεν καταλαβαίνεται σας προτρέπω να ερευνήσετε το θέμα και θα καταλάβετε πολλά' date=' όπως είπε ο poulinos το hacking είναι παράνομο με αποτέλεσμα αυτή η πράξη τιμωρείται κάλος; Και τώρα τι πάνε να κάνουν να νομιμοποιόσουν το παράνομο αν είναι δυνατών. Και ρωτώ πρεπει να είμαστε υπέρ στο (acta,pipa,κτλ).[/quote'] Νομιζω οτι καπου υπαρχει καποιο μπερδεμα,ετσι γενικα μιλωντας.. Δεν εχω καταλαβει εγω ακομα πως ακριβως εχεις συνδεσει το acta/pipa με τους anonymous και δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω τι ειναι αυτο που θα μαθω αν το ψαξω ετσι διεξοδικα το θεμα... Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
aserprince Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ρωτας γιατι κρυβοντε? Αν ναι, εσυ αμα πας για ληστεία δεν θα φορας κουκουλα. Άρα από τα λεγόμενα σου με λες ότι είναι ένοχη. το πολύ ίντερνετ κάνει κακό μερικές φορές. Σωστά το λες το πολύ ιντερνέτ κάνει κακό και ότι είναι παράνομο επίσης κάνει το κακό. Νομιζω οτι καπου υπαρχει καποιο μπερδεμα,ετσι γενικα μιλωντας.. Δεν εχω καταλαβει εγω ακομα πως ακριβως εχεις συνδεσει το acta/pipa με τους anonymous και δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω τι ειναι αυτο που θα μαθω αν το ψαξω ετσι διεξοδικα το θεμα... Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Ερευνά το θέμα και από τα λόγια τους θα καταλάβεις τι λένε. Και λένε, Είμαστε λεγεώνας είμαστε πολλή. Κοίτα τα βίντεος τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις