Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας έχει κανένας κάποιον από τους δυο επεξεργαστές αν ναι μπορεί να μου πει πως του φαίνεται και επίσης πια η διαφορα τους ( σε Multytask και Gaming) το X4

σημαίνει κάτι ???

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι black edition CPUs , έχουν

ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή

(multiplier) .Αυτό σημαίνει

αυτόματα ότι είναι

καταλληλότεροι για

overclocking.

Ενω το Χ4 νομιζω σημαινει τεταραπυρηνος..

Δημοσ.

οπως ειπε ο NT1G, προκειται για τον ιδιο επεξεργαστη

ο A8 3870K ειναι Black Edition

ενω ο Α8 3870 ειναι ο απλος

οι επεξεργαστες που ειναι Black Edition εχουν ξεκλειδωτο επεξεργαστη

Δημοσ.

καλησπέρα σας έχει κανένας κάποιον από τους δυο επεξεργαστές αν ναι μπορεί να μου πει πως του φαίνεται και επίσης πια η διαφορα τους ( σε Multytask και Gaming) το X4

σημαίνει κάτι ???

αν ενδιαφέρεσαι για αγορα επεξεργαστή apu, προτείνω τον 3850 με καλες μνήμες ( 1866mhz). τον δούλεψα για 5 ωρες σε ολους τους τομεις και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλος επεξεργαστης στην κατηγορία του και για τα χρηματα του. τωρα οσο αναφορα τον 3870Κ δες εδω ενα πολυ καλο review στα ελληνικά για να δεις τι παίζει. http://www.thelab.gr/vgas-motherboards-cpus-ram-reviews/amd-a8-3870k-review-103642.html

Δημοσ.

αν ενδιαφέρεσαι για αγορα επεξεργαστή apu, προτείνω τον 3850 με καλες μνήμες ( 1866mhz). τον δούλεψα για 5 ωρες σε ολους τους τομεις και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλος επεξεργαστης στην κατηγορία του και για τα χρηματα του. τωρα οσο αναφορα τον 3870Κ δες εδω ενα πολυ καλο review στα ελληνικά για να δεις τι παίζει. http://www.thelab.gr...iew-103642.html

τι εννοείς σε όλους τους τομείς τον δούλεψες με games αν ναι πια

Δημοσ.

κιτα να δεις.... σε ελαφρια παιχνιδια ειναι καλος αλλα οταν λεω ελαφρια αναφέρομαι σε pro ev soccer, nba 2012, πχ...... αυτα τα παιζει μια χαρα με τερμα τα εφε τους.

εβαλα επισις το need for speed the run, και to need for speed hot pursuit 2010 τα έπαιζε αλλα με μετρια γραφικα στις ριθμισεις, οπως ακομα και το cod mw2,3 crysis 2, αυτο που το επαιζε αρκετα καλα και δεν το περιμενα ειναι το grid !! ( ραλακι, πολυ καλο !! )

η προσωπική μου εμπειρια ηταν σε αναλυση οθονης εως 1600*1200 και με μνημες 2χ1gb ddr3 στα 1333mhz. αλλα σε 1280* 1024 η 1280*720 παιζει μια χαρα τα παντα.

τωρα εσυ αν βαλεις μνημες 2χ2 η 2χ4 gb ram ddr3 1600mhz η 1866+ ο επεξεργαστης θα πεταξει οχι μονο στα παιχνιδια αλλα στα παντα !!! βεβαια δεν ξερω και τι απετισεις εχεις σαν χρήστης.

εγω που τον δουλεψα απο την εγκατασταση των win7 home prem, μεχρι και λιγη επεξεργασια video, αποσυμπιεση αρχειων rar πανω απο 1gb και στα παιχνιδια οπως σου προανεφερα εμεινα ευχαριστιμενος για τις επιδωσεις του συμφονα με την τιμη του. και εχει και πολυ χαμιλες θερμοκρασιες, οτι και να εκανα δεν ακουσα καθολου την ψυκτρα του !!

Δημοσ.

κιτα να δεις.... σε ελαφρια παιχνιδια ειναι καλος αλλα οταν λεω ελαφρια αναφέρομαι σε pro ev soccer, nba 2012, πχ...... αυτα τα παιζει μια χαρα με τερμα τα εφε τους.

εβαλα επισις το need for speed the run, και to need for speed hot pursuit 2010 τα έπαιζε αλλα με μετρια γραφικα στις ριθμισεις, οπως ακομα και το cod mw2,3 crysis 2, αυτο που το επαιζε αρκετα καλα και δεν το περιμενα ειναι το grid !! ( ραλακι, πολυ καλο !! )

η προσωπική μου εμπειρια ηταν σε αναλυση οθονης εως 1600*1200 και με μνημες 2χ1gb ddr3 στα 1333mhz. αλλα σε 1280* 1024 η 1280*720 παιζει μια χαρα τα παντα.

τωρα εσυ αν βαλεις μνημες 2χ2 η 2χ4 gb ram ddr3 1600mhz η 1866+ ο επεξεργαστης θα πεταξει οχι μονο στα παιχνιδια αλλα στα παντα !!! βεβαια δεν ξερω και τι απετισεις εχεις σαν χρήστης.

εγω που τον δουλεψα απο την εγκατασταση των win7 home prem, μεχρι και λιγη επεξεργασια video, αποσυμπιεση αρχειων rar πανω απο 1gb και στα παιχνιδια οπως σου προανεφερα εμεινα ευχαριστιμενος για τις επιδωσεις του συμφονα με την τιμη του. και εχει και πολυ χαμιλες θερμοκρασιες, οτι και να εκανα δεν ακουσα καθολου την ψυκτρα του !!

κοίτα φιλε μου έχω 500-600 euro εγώ οι απαιτήσεις μου είναι το online game Aion Full γραφικά και από cod2,3 crysis 2 800x600 καλά γραφικά άντε 1200x800 μέτρια γραφικά .. εσύ το μιτρικη-επεξεργαστή-ram προτείνεις δηλαδή

Δημοσ.

κοίτα φιλε μου έχω 500-600 euro εγώ οι απαιτήσεις μου είναι το online game Aion Full γραφικά και από cod2,3 crysis 2 800x600 καλά γραφικά άντε 1200x800 μέτρια γραφικά .. εσύ το μιτρικη-επεξεργαστή-ram προτείνεις δηλαδή

οπα φιλαρακι !!!! η ποιο χαμηλη αναλυση για σημερα ειναι η 1280*(αναλογα το καδρο της οθονης). αμα βαλεις 800*600 θα ειναι ο βιασμος της τεχνης !!! μην το κανεις αυτο !!

ασε που δεν θα το κανεις !!!! εδω φιλος μου που πηρε αυτο http://www.e-shop.gr...l?id=PER.902527 μου το εφερε να του βαλω παιχνιδια και τα παιζει ολα μια χαρα σε 1366*768

για μητρικη λεω αυτη εδω: http://www.e-shop.gr...l?id=PER.522931. και HDMI αμα θες να κανεις συνδεση σε TV, και d-sub, DVI για οθονη υπολογιστη. γενικα ειναι πολυ καλη !!! αυτη εβαλα και εγω μαζι με τον 3850. καπως ακριβη θα ελεγα αλλα αξιζει τα χρηματα της. αμα ξερεις να κανεις και O/C η μητρικη αυτη εχει πολλες επιλογες μεσα καθος εχει UEFI BIOS το οποιο ειναι ποιο ευκολο και εχει καλητερες επιλογες ( αυτο ειναι σχετικο ) σπ το παλιο "μπλε'' bios.

οσο αναφορα την μητρικη για εναν επεξεργαση AMD A series περί ορέξεως κολοκυθόπιτα....

για μνημες δες αυτες εδω

για ταχυτητα: http://www.e-shop.gr...l?id=PER.552230

και για μπολικη μνημη: http://www.e-shop.gr...l?id=PER.552717 και ειναι και ποιο φτηνές....

βασικα με το συστιμα που θα εχει ειναι καπως δισκολα να γεμισεις 8gb μνημη.....τεσπα!!!

το site που σου έδωσα ειναι ενδεικτικο οπως και η μνημες. ισως καπου αλλου να βρεις καλύτερες και ποιο φτηνές μνήμες.

απλα θελω να σου δωσω μια ιδιεα για το τι παίζει !!!

η γρήγορες μνήμες είναι ποιο ακριβές απο αυτες που προσφέρουν ποσότητα !!

τα cod series θα τα παίξει μια χαρα. το crysis 2 με αρκετές παραχωρήσεις αλλα πιστεύω οτι θα το ευχαριστηθείς μια χαρά !!

το online game Aion το εχω δει να παιζει αρκετα καλα με 3gb ram, nvidia GT210, cpu intel quard core 8300, σιγουρα το AION που θες θα παιζει εξισου καλα με τον 3850.

το wow σίγουρα είναι ποιο βαρύ απ το aion.

δες πως το παει και βγαλε συμπέρασμα για τον 3850 για το πως θα τρεχει το aion

Resolution for Benchmarks: 1280x720 using the FRAPS Utility. FPS = Frames Per Second

World of Warcraft - Cataclysm

High Settings, 2x AA

• Minimum FPS: 30
  • Maximum FPS: 60
  • Average FPS: 41.7

πηγη: http://compreviews.a...0-Processor.htm

κοίτα φιλε μου έχω 500-600 euro

με αυτο μας κατατοπισες κατα 50%!

πες μας ομως με τα 500-600€ τι θες να παρεις!!

μονο επεξεργαστη,μνημες,μητρικη, η ολόκληρο υπολογιστη (+οθονη)~(+οθονη και πον/πληκτ/ηχεια)?!!

και αν θα παρεις μονο τα 3 πρωτα που μας λες ποια ειναι τα υπολοιπα parts που εχεις για να δουμε αν ειναι συμβατα με αυτα που θες να παρεις.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...