Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σας.Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει με μια εργασία μου? Είναι με html-javascript.Η εργασία είναι η εξής: (την έχω κάνει απλός με html για να σας τη δείξω.η καθηγήτρια όμως είπε να χρησιμοποιήσουμε το parwin,parwin.document.write μέσα στο fuction ή κάτι τέτοιο) και σε νέο παράθυρο να εμφανίζει Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
dewn735 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 ή κάτι τέτοιο Μυαλό δε βάζεις - το "κάτι τέτοιο" δε βοηθάει και δίνει την εντύπωση ότι ούτε καν εσύ δε ξέρεις τι ψάχνεις. Πες μας τι ακριβώς ζητάει η άσκηση, τι έχεις φτιάξει μέχρι τώρα (κώδικας, όχι μόνο screenshots) και που έχεις κολλήσει
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 @dewn7 ο κωδικός που έχω κάνει εγώ είναι <html> <head> <script> function showpar() } parwin=window.open(); parwin=document.write(d); { </script> <body> Πόσες τυρόπιτες θέλεις;<input type="text"> <br><br> Πόσες μπουγάτσες θέλεις;<input type="text"> <br><br> <input type="sumbit" name="button" value="Δείξε Παραγγελία" onclick=(d"<html<body><u>Παραγγελία</u></body></html>") </body> </html> Έβαλα τα screenshots για καλύτερη κατανόηση προς εσάς.
dewn735 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Νομίζω αυτό σου κάνει: ><html> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <title>JavaScript Popup Example 3</title> <script type="text/javascript"> function showpar() { parwin = window.open(); parwin.document.write("Παραγγείλατε " + document.getElementById('tiropites').value + " τυρόπιτες και " + document.getElementById('mpougatses').value + " μπουγάτσες"); } </script> </head> <body> Πόσες τυρόπιτες θέλεις;<input type="text" name="tiropites" id="tiropites"> <br><br> Πόσες μπουγάτσες θέλεις;<input type="text" name="mpougatses" id="mpougatses"> <br><br> <input type="submit" name="button" value="Δείξε Παραγγελία" onclick="javascript:showpar();" /> </body> </html>
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Νομίζω αυτό σου κάνει: ><html> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <title>JavaScript Popup Example 3</title> <script type="text/javascript"> function showpar() { parwin = window.open(); parwin.document.write("Παραγγείλατε " + document.getElementById('tiropites').value + " τυρόπιτες και " + document.getElementById('mpougatses').value + " μπουγάτσες"); } </script> </head> <body> Πόσες τυρόπιτες θέλεις;<input type="text" name="tiropites" id="tiropites"> <br><br> Πόσες μπουγάτσες θέλεις;<input type="text" name="mpougatses" id="mpougatses"> <br><br> <input type="submit" name="button" value="Δείξε Παραγγελία" onclick="javascript:showpar();" /> </body> </html> Ευχαριστώ αλλά γιατί μου βγάζει ερωτηματικά?Αυτά που έχεις βάλει στο head δεν τα έχουμε κάνει...
koslibpro Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ αλλά γιατί μου βγάζει ερωτηματικά?Αυτά που έχεις βάλει στο head δεν τα έχουμε κάνει... Με αυτα μην ασχολεισαι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο προς το παρων..απλα καθοριζει το ειδος και την κωδικοποιηση της σελιδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα