naruto14 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω τα φώτα σας. Ψάχνω μερικά παιχνίδια για να παίξουμε οικογενειακώς με το move. Τους άρεσε πάρα πολύ το start the party. Το sports champions τους δυσκολεύει λίγο. Τι άλλο έχετε να προτείνετε? Έχω 2 move και είμαστε 6 άτομα.
gherudos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε τα παρακάτω: Start the party save the world Time Crisis Razing Storm Playstation Move Heroes Little Big Planet 2-Sackboy's Prehistoric Moves The House Of The Dead 3 The House Of The Dead Overkill The Shoot
spinemm Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Το Disneyland Adventures ειναι πολυ καλο επισης.
naruto14 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε τα παρακάτω: 1) Start the party save the world 2) Time Crisis Razing Storm 3) Playstation Move Heroes 4) Little Big Planet 2-Sackboy's Prehistoric Moves 5) The House Of The Dead 3 6) The House Of The Dead Overkill 7) The Shoot To start the party save the world δεν μπορώ να το παίξω δηστυχώς γιατί είμαι σε cfw. Τα υπόλοιπα φαίνονται καλά για να ασχοληθώ με τον μικρό μου αδερφό. Έχεις pm. Το Disneyland Adventures ειναι πολυ καλο επισης. Το Disneyland Adventures είναι αποκλειστικότητα του 360 για το kinect. Άμα πάρω κάποια στιγμή xbox 360 σίγουρα θα το αγοράσω! Για την ώρα ψάχνω κάτι με τα move. Όπως και να χει, σε ευχαριστώ!
gherudos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Το Disneyland Adventures το πήρα στα ανίψια μου, δεν υπάρχει μεγαλύτερη πατάτα, τα παιδιά ηλικίας 4 και 8 ετών απογοητεύτηκαν και μαζί κι εγώ :/ ευτυχώς τους πήρα το Rabbids κι έχουν τρελαθεί. Επανόρθωσα σαν θείος
naruto14 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Το Disneyland Adventures το πήρα στα ανίψια μου, δεν υπάρχει μεγαλύτερη πατάτα, τα παιδιά ηλικίας 4 και 8 ετών απογοητεύτηκαν και μαζί κι εγώ :/ ευτυχώς τους πήρα το Rabbids κι έχουν τρελαθεί. Επανόρθωσα σαν θείος Είναι τόσο χάλια? Κρίμα και έχω ακούσει καλά λόγια για αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα