tatshs Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Στον υπολογιστή μου έχω εγκατεστημένα τα widows 7 professional 32 bit. Έχω χωρισμένο τον σκληρό δίσκο σε δυο τομείς (partition) C και D. Στο C όπου είναι εγκατεστημένα τα widows 7 μου έχει περιοριστεί πάρα πολύ ο χώρος (20 GB) Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία φορματ αλλά στην μεταφορά ελεύθερου χώρου του D στον C. Πήγα υπολογιστής ˃ διαχείριση διαχείριση δίσκων και έκανα συρρίκνωση του D με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας χώρος που μου λέει ότι δεν έχει εκχωρηθεί!!!! Δεν μου παρέχετε η δυνατότητα να κάνω επέκταση του C Tι σημαίνει δεν έχει εκχωρηθεί; Μπορώ; και πως; αυτόν τον μη εκχωρηθέντα χώρο να τον εντάξω στο C. ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 μη εκχωρηθέντα=ελεύθερος,δεν έχει διαμέρισμα. Αν αυτός ο χώρος είναι δεξιά από το D που λογικά εκεί θα είναι δεν μπορείς να τον ενώσεις με το C αφού δεν είναι δίπλα-δίπλα,πρέπει να μεταφερθεί ολόκληρο το D στο τέλος του δίσκου για να πάει ο ελεύθερος χώρος δίπλα από το C οπότε θα μπορείς να επεκτάνεις το C όσο είναι ο ελεύθερος χώρος. Αυτό δεν το κάνει το κάθε ένα πρόγραμμα θα πρέπει να βρεις κάποιο που το κάνει π.χ. το ελεύθερο EaseUS Partition Master Home Edition
tatshs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 το EASEUS Partition Master 9.1.0 μου εδωσε λυση...ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα