Προς το περιεχόμενο

Monitor για games 23'

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, λέω, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Για να πάρεις καλύτερη από αυτήν που έχεις (23αρα πάντα) θα πρέπει να δώσεις το ελάχιστο 169 ευρώ. Οπότε όσο και να πουλήσεις τη δικιά σου πάλι χαμένος θα είσαι καθώς δεν θα φτάσει αυτό το ποσό. Άλλη με tn panel δεν υπάρχει κάποιος λόγος να πάρεις, οποτε αν συνυπολογίσεις αυτά τα δύο, είναι κακή κίνηση η αλλαγή της.

κατσε ρε dinosaur :P μεταχειρισμενη δεν μπροω να βρω την Dell UltraSharp U2312HM πχ στα 120 ευρο ή και πιο κατω? η δικια μου καινουργια εχει 250 ενω η dell εχει 180 οποτε λογικα κερδος θα βγαλω ας ειναι και 30 euro πχ.

Δημοσ.

Α μιλάς για μεταχειρισμένη? Δεν το είχα δει, σόρυ. Δεν νομίζω πάντως η δικιά σου να πιάσει τα λεφτά της dell οπότε κέρδος δεν θα βγάλεις. Δεν έχει καμία σημασία πόσο την πήρες βασικά. Δοκίμασε με τις αγγελίες και θα δεις.

Δημοσ.

Α μιλάς για μεταχειρισμένη? Δεν το είχα δει, σόρυ. Δεν νομίζω πάντως η δικιά σου να πιάσει τα λεφτά της dell οπότε κέρδος δεν θα βγάλεις. Δεν έχει καμία σημασία πόσο την πήρες βασικά. Δοκίμασε με τις αγγελίες και θα δεις.

γιύτο ισως να μην παω σε dell.Περα απο dell καποιο αλλο μοντελο (οχι lg) που να μπορω να βρω μεταχειρισμενο στα 120-130 ευρο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...