Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παδια, πριν λιγο πηρε το ματι μου τις z77 της Gigabyte και αλλον εταιριων, Αν και ακομα δεν ξερουμε τιμες, φαινονται πλουσιες σε χαρακτιριστικα!!! :D :D :D

GIGABYTE

ASUS

MSI

ASRock

Ειναι αρκετα καλες, εχουν ολες PCI-E 3.0 και γενικα εχουν αναβαθμισμενα χαρακτηριστικα!!!

Εμενα μου εκατσε στο ματι η GA-Z77X-UD3H

δεν ειναι κουκλα;; την ερωτευτηκα τρελα!!! :)

• Super Moderators
Δημοσ.

imho για όποιον έχει Z68 δεν αξίζει να αναβαθμίσει σε Z77 αν θέλει να πάει σε Ivy-Bridge CPU...

pci-e 3.0 έχουν και μητρικές με Z68, ουσιαστικά η διαφορά είναι ότι το Ζ77 έχει usb3.0 controller της Intel ενώ το Ζ68 άλλων κατασκευαστών...

Δημοσ.

Το οτι εχουν σταματήσει να βγάζουν μητρικές με θύρες προέκτασης pci και γεμίζουν και την πιο απλή μητρική για τετραπλά sli & crossfire εχει καταντήσει αηδία !!

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά κάνουν, για να σταματήσουν επιτέλους και οι άλλοι κατασκευαστές να φτιάχνουν pci κάρτες και να περάσουν τελείως στο pci-e...

Δημοσ.

Παδια, πριν λιγο πηρε το ματι μου τις z77 της Gigabyte και αλλον εταιριων, Αν και ακομα δεν ξερουμε τιμες, φαινονται πλουσιες σε χαρακτιριστικα!!! :D :D :D

GIGABYTE

ASUS

MSI

ASRock

Ειναι αρκετα καλες, εχουν ολες PCI-E 3.0 και γενικα εχουν αναβαθμισμενα χαρακτηριστικα!!!

Εμενα μου εκατσε στο ματι η GA-Z77X-UD3H

δεν ειναι κουκλα;; την ερωτευτηκα τρελα!!! :)

οσο ποιο γρηγορα ερθουν

τοσο ποιο γρηγορα θα κανω αναβαθμιση

αντε ακομα...?

:mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.

όταν το postαρε έδειχνε 3 μητρικές αν θυμάμαι καλά, κλασικά σε "αναμένονται σύντομα" κατάσταση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...