Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά , εχθές αγόρασα έναν δίσκο SSD της OCZ 60 G.

Όσο αφορά για την εγκατάσταση παίζει ρόλο αν το SATA καλώδιο είναι από τον παλιό μου δίσκο (ΗDD) ή πρέπει

να βρώ άλλη θέση στο motherboard και να τραβίξω σιγκεκριμενό SATA για τον SSD ?

(Motherboard asus p5k/peu)

Διάβασα ότι αν τον ρυθμίσω μέσα από το BIOS σε ΑΗDI θα είναι ποιό γρήγορος , ισχύει ?

Τι άλλο θα πρέπει να κάνω για να έχω τις ταχύτητες του SSD και να δουλεύει κανονικά ?

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά , εχθές αγόρασα έναν δίσκο SSD της OCZ 60 G.

Ποιον ακριβως δισκο πηρες?

Όσο αφορά για την εγκατάσταση παίζει ρόλο αν το SATA καλώδιο είναι από τον παλιό μου δίσκο (ΗDD) ή πρέπει

να βρώ άλλη θέση στο motherboard και να τραβίξω σιγκεκριμενό SATA για τον SSD ?

(Motherboard asus p5k/peu)

Εαν ειναι οκ το καλωδιο σατα σου οχι,δεν θελεις καποιο αλλο καλωδιο.ποια ειναι η μητρικη σου για να δουμε εαν εχει sata 3

Διάβασα ότι αν τον ρυθμίσω μέσα από το BIOS σε ΑΗDI θα είναι ποιό γρήγορος , ισχύει ?

Ναι ισχυει.η μητρικη σου θα εχει η ide η ahci ρυθμισμα.εσυ θα το βαλεις σαν ahci πριν εγκαταστησεις το λειτουργικο.

Τι άλλο θα πρέπει να κάνω για να έχω τις ταχύτητες του SSD και να δουλεύει κανονικά ?

Να κανεις βημα βημα τον οδηγο που εχει εδω μεσα στο φορουμ στην κατηγορια των δισκων.

Δημοσ.

Ναι οκ.αλλα ο σκληρος ποιος ειναι.τεσπα η μητρικη σου υποστηριζει μεχρι sata 2 οποτε μπορεις να βαλεις sata 2 ssd αλλα και sata 3 να βαλεις ειναι συμβατο.απλα δεν θα πιανει το μαξ της ταχυτητας αλλα δεν νομιζω να καταλαβεις διαφορες απο το να ηταν σε sata 3 εαν δεν δεις κανενα benchmark.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά ,αλλά λέω να αλλάξω μητρική γιατί θέλω και μνήμες ddr3.

Aυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο? Απλά προσπαθώ να ανακαλύψω από που πηγάζει αυτό το κύμα ddr3 λατρείας τώρα τελευταία. Δεν θα δεις καμία διαφορά.

Δημοσ.

Ο μονος λογος για να πας σε ddr3 αυτη την στιγμη ειναι να εχεις 2gb ddr2 και να μην χωραει αλλο η μητρικη σου (να εχει 2 slots δηλαδη).γιατι ειναι φθηνες οι ddr3 και ακριβες οι ddr2.

κατα τα αλλα δεν υπαρχει κανενας λογος οπως λεει και δεινοσαυρος.

Δημοσ.

Πρωτον θελω να βγάζει SATA 3 και κατα δευτερον θελω να αλλαξω και επεξεργαστή .

Μεχρι στιγμης δινω 200Ε + γεια motherboard και επεξεργαστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...