Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι προς το καλοκαιρι να αναβαθμίσω mobo-cpu-ram.Ο cpu θέλω να είναι Intel και η μητρική γνωστής εταιρείας( msi,asus.gigabyte κ.α) επίσης ram 8gb.Τι θα μου προτείνατε...? Η χρήση του pc θα είναι για παιχνίδια ( call of duty , battlefiel 3 ,assasins creed) και ελαφριά επεξεργασία εικονών ( photoshop cs5 ) και βιντεο ( adobe after effects,sony vegas pro) και ήχου ( virtual dj )

Υ.Γ: Πειτε και καμια ψυκτρα :rolleyes:

Δημοσ.

κατι τελευταιο,θες απο καποιο συγκεκριμενο καταστημα γιατι απο οτι βλεπω πρεπει να εισαι εκτος αθηνων

Δημοσ.

κατι τελευταιο,θες απο καποιο συγκεκριμενο καταστημα γιατι απο οτι βλεπω πρεπει να εισαι εκτος αθηνων

Μένω Λαρισα.Απο οποιοδηποτε κατάστημα ( αρκει να ειναι εμπιστο ).Το pc προκειται να συναρμολογηθει απο γνωστο.

Δημοσ.

πεξεργαστης:Link

μητρικη:Link

ή

Link

ραμ:Link

πιστευω ειναι μια καλη συνθεση.Αν τα παραγγειλεις απο ιντερνετ σου ερχεται ολο το πακετο 406 ευρω αν παλι πας και τα παραλαβεις απο εκει σου ερχεται 425.Ε[ελεξα το πλαισιο διοτι εχει μεγαλη αλυσιδα καταστηματων.Η ιδια συνθεση απο το msystems(αξιολογο καταστημα) θα σου στοιχισει 374 αλλα δεν ξερω ποσο θα σου κοστισουν τα μεταφορικα

Δημοσ.

πεξεργαστης:Link

μητρικη:Link

ή

Link

ραμ:Link

πιστευω ειναι μια καλη συνθεση.Αν τα παραγγειλεις απο ιντερνετ σου ερχεται ολο το πακετο 406 ευρω αν παλι πας και τα παραλαβεις απο εκει σου ερχεται 425.Ε[ελεξα το πλαισιο διοτι εχει μεγαλη αλυσιδα καταστηματων.Η ιδια συνθεση απο το msystems(αξιολογο καταστημα) θα σου στοιχισει 374 αλλα δεν ξερω ποσο θα σου κοστισουν τα μεταφορικα

Ευχαριστώ πολύ φίλε.

Σε αυτό το ποσό θέλεις ram+cpu+mobo..? ή και τπτ άλλο..?

ram+cpu+mobo ΑΝ χωράει και καμια ψύκτρα οκ :rolleyes:

Μηπως να δω και κατι σε ivy bridge ? Μεχρι τον ιούνιο θα έχουν βγει ?

Δημοσ.

πιστευω οτι για να παρεις κατι αντιστοιχο θα πρεπει να αυξησεις τo budget,Παντως σε θεμα επειδοσεων δεν προκειται να δεις τρελες διαφορες απο οτι εχω διαβασει.Οποτε πλεον εσυ επιλεγεις ειτε να περιμενεις να κυκλοφορησουν και να δεις τι παιζει(εγω αυτο θα εκανα) ειτε να τσιμπησεις τα παραπανω.Και με το παραπανω συστημα παντως εισαι καλυμενος για αρκετα χρονια ακομα

Δημοσ.

πιστευω οτι για να παρεις κατι αντιστοιχο θα πρεπει να αυξησεις τo budget,Παντως σε θεμα επειδοσεων δεν προκειται να δεις τρελες διαφορες απο οτι εχω διαβασει.Οποτε πλεον εσυ επιλεγεις ειτε να περιμενεις να κυκλοφορησουν και να δεις τι παιζει(εγω αυτο θα εκανα) ειτε να τσιμπησεις τα παραπανω.Και με το παραπανω συστημα παντως εισαι καλυμενος για αρκετα χρονια ακομα

Λέω και εγώ να περιμένω να δω τι παιζει με τους καινούργιους και αν δεν δω κατι που πραγματικά να μου χρειάζεται παω σε sandy

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε.

ram+cpu+mobo ΑΝ χωράει και καμια ψύκτρα οκ :rolleyes:

Μηπως να δω και κατι σε ivy bridge ? Μεχρι τον ιούνιο θα έχουν βγει ?

σε ivy bridge πολυ πιθανον να ξεφευγει η τιμη ειδικα οταν πρωτοβγουν οποτε δεν νομιζω να φτανουν τα 400

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...