johnny_ser Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλημέρα!! Στο Crazy Sundays έχει το παρακάτω router GEETEK BOOST-N HIGH POWER WIRELESS AP ROUTER , φτάνει όντος η εμβέλιά του 1500m; Αξίζει η αγορά του; Τα router που έχω δεν "φτανουν" μέχρι εκει που θέλω, και έλεγα απο το να πάρω ένα repeater να πάρω το συγκεκριμένο που νομίζω είναι σε καλή τιμη! Ξέρει κανείς αν δουλεύει και σαν repeater;
c_access Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Η συγκεκριμενη εμβελεια ειναι μαλλον για Ν και προφανως υπο προυποθεσεις (Εμποδια, δεκτης, κλπ) 1,5Km wifi link ετσι χυμα δεν βγαινει τοσο απλα.
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 βρε φιλε δεν εχω πολλες γνωσεις δικτυακων αλλα με τοση εμβελεια-ακτινοβολια την επομενη μερα δε θα φωσφοριζεις? γνωμη ενος αδαη παντα...
vviolent Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό αν όντως φτάνει τόσο, πάντως εδώ είναι το Manual του και μπορείς να το μελετήσεις περαιτέρω.
Shin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Σίγουρα τα 1500m αν τα πιάνει θα είναι σε καθαρό οπτικό πεδίο. Αν υπάρχουν εμπόδια στο ενδιάμεσο (ειδικά τοίχοι) τότε μειώνεται κατα πολύ η εμβέλεια. Γι'αυτό και υπάρχουν τα repeaters και τα access points. Εγώ θα σου πρότεινα αν θέλεις να δώσεις σε ένα μόνο σταθερό σημείο πρόσβαση στο ίντερνετ να κοιτάξεις για κάνα powerline όπως http://www.skroutz.gr/s/380227/TP-LINK-TL-PA210-AV200-Mini-Powerline-Starter-Kit.html Τα powerline για να δουλέψουν πρέπει οι μπρίζες να είναι στο ίδιο ρολόι της ΔΕΗ
xetasa Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Σίγουρα τα 1500m αν τα πιάνει θα είναι σε καθαρό οπτικό πεδίο. Αν υπάρχουν εμπόδια στο ενδιάμεσο (ειδικά τοίχοι) τότε μειώνεται κατα πολύ η εμβέλεια. Γι'αυτό και υπάρχουν τα repeaters και τα access points. Εγώ θα σου πρότεινα αν θέλεις να δώσεις σε ένα μόνο σταθερό σημείο πρόσβαση στο ίντερνετ να κοιτάξεις για κάνα powerline όπως http://www.skroutz.gr/s/380227/TP-LINK-TL-PA210-A V200-Mini-Powerline-Starter-Kit.html Τα powerline για να δουλέψουν πρέπει οι μπρίζες να είναι στο ίδιο ρολόι της ΔΕΗ Να ρωτήσω κατί: το ρουτερ μου είναι πάνω στο δωμα που εχει δικο του πίνακα και θέλω να βάλω το σετακι αυτοσε άλλην μπριζα του σπιτιού στο κάτω όροφο που έχει δικοτου πίνακα. Ενα ρολόι έχουμε. Θα δουλέψει;
nek4d Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Tο εχω το προιον κ ειναι πολυ καλο. Eπισης κ παραδοξως μονο εδω το βρισκεις σε αυτην την τιμη, στο ebay κλπ το εχουν λιγοι πωλητες κ δεν αξιζει με τα μεταφορικα. Δουλευει σαν gateway κ σαν bridge. Για την εμβελεια απαντησαν, ειναι το μεγιστο νουμερο σε ιδανικες συνθηκες, στην πραξη εξαρταται απολυτα απο τις εκαστοτε συνθηκες. Σαφως απο τα συνηθισμενα ρουτερ, μιλαμε για διπλή τουλαχιστον αποδοση (ειδικα απο τα bg πολυ καλυτερη γιατι το n εχει καλυτερο αποτελεσμα με την τοιχοποιια), η οποια κ μπορει να μεγαλωσει με το παρακατω κολπο! Tο μεγαλο του πλεονεκτημα παραυτα ειναι οτι μπορεις να συνδεσεις εξωτερικα 2 κεραιες πχ μπορεις να εχεις μια κεραια πανω του (σε καποιες περιπτωσεις βολευουν καλυτερα οι κατευθυντικες) και με καλωδιο sma να βγαλεις μια 2η κεραια σε αλλο σημειο πχ εκτος κτιριου και επειδη η κεραια συνδεεται με sma μπορεις να βαλεις οτι κεραια θες, απο απλα μεγαλυτερη μεχρι και μεγαλη κεραια τυπου "TV" εξωτερικου χωρου! (οι οποιες ειναι παμφθηνες στο ebay απο 10$ κ "πετανε", γιατι οι yagi τσιμπανε.) Σε συγκεκριμενο κ περιεργο επαγγελματικο χωρο με πολλαπλα κεκλιμενα επιπεδα μου εχει λυσει τα χερια (υπαρχουν βεβαια κ αλλες λυσεις αναλογως τι θελεις να κανεις, πχ. sma ενισχυτης σηματος κλπ) Να ρωτήσω κατί: το ρουτερ μου είναι πάνω στο δωμα που εχει δικο του πίνακα και θέλω να βάλω το σετακι αυτοσε άλλην μπριζα του σπιτιού στο κάτω όροφο που έχει δικοτου πίνακα. Ενα ρολόι έχουμε. Θα δουλέψει; Ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα