neggo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Υπάρχει βάση για ipad που να μπορώ να συνδέω πληκτρολόγιο και ποντίκι και να το χρησιμοποιώ ως pc?
manosfp Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Welcome to Apple philosophy. Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Και με αυτό εννοεί πως, ναι, υπάρχει τρόπος να συνδέσεις πληκτρολόγιο. Όχι, όμως, ποντίκι μιας και το λειτουργικό που χρησιμοποιεί (iOS) δεν λειτουργεί με ποντίκι, αλλά με touch. Υποθέτω ότι αργά ή γρήγορα το iPad (όχι αυτά που υπάρχουν τώρα, οι επόμενες γενιές) θα είναι ένας υπολογιστής και θα έχει το ίδιο λειτουργικό σύστημα με έναν iMac ή ένα MacBook. Γι' αυτό το λειτουργικό σύστημα των Mac αρχίζει να μοιάζει με το iOS (και όχι το αντίθετο) και αυτός μπορώ να υποθέσω ότι είναι ο μόνος λόγος που το νέο iPad δεν ονομάστηκε iPad 3, αλλά σκέτο iPad (όπως αντίστοιχα δε λέμε iMac 4 ή MacBook 5). Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει απαραίτητα ότι το iPad θα αρχίσει να υποστηρίζει ποντίκι. Μπορεί να σημαίνει ότι οι iMac και MacBook θα αρχίσουν να υποστηρίζουν touch screen. Κάτι το οποίο, επίσης, συνεπάγεται ότι θα πρέπει να ξαναγραφτούν όλες οι εφαρμογές και τα παιχνίδια ώστε να χρησιμοποιούν αυτά τα χαρακτηριστικά. Πολλές το έχουν ήδη κάνει και βλέπουμε ότι η Apple δείχνει το δρόμο προς τα εκεί, βάζοντας το iWork και το iLife μέσα στο iPad. Δεν ξέρω αν συμφωνώ με αυτή τη φιλοσοφία.
mourlos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Το πιο κοντινο σε βαση με πληκτρολογιο ειναι το Zaggmate Τωρα για ποντικι λιγο χλωμο το κοβω να μπορεσεις να το συνδεσεις σε iPad
neggo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 αν και αργοπορημένα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
allure_boy Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 φυσικα υπαρχει ποντικι για ο ιπαντ.... magic mousse ... και πλικτρολογιο... αλλα δεν ειμαι ευαχριστημενος απο την αππλ.... αποα τα λειτουργικα της σπαστικα που κανει.... για να βαλεις φοτογραφιες στο ιπαντ πρεπει να εχεις και λαπτοπ .... ελεος... ευχαριστω.... οσο για πληκτρολογιο φιλε μου παρε το μπλουτουθ.... οπως εχω και εγω κανει 77 ευρω το πληκτρολογιο και 75 το magic mousse και αυτα τα δυο ειναι τελια... το ιπαντ ομος το 2 δεν ειναι τελιο... πληκτρολογιο και ποντικι apple φυσικα... αλουμινιο πληκτρολογιο και ασπρο ποντικι... και τα δυο μπλουτουθ χωρις κανενα καλωδιο.... δες αυτα που εχω γραψει..... δες αυτα που εχω γραψει...
atheatos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 φυσικα υπαρχει ποντικι για ο ιπαντ.... magic mousse ... και πλικτρολογιο... αλλα δεν ειμαι ευαχριστημενος απο την αππλ.... αποα τα λειτουργικα της σπαστικα που κανει.... για να βαλεις φοτογραφιες στο ιπαντ πρεπει να εχεις και λαπτοπ .... ελεος... ευχαριστω.... οσο για πληκτρολογιο φιλε μου παρε το μπλουτουθ.... οπως εχω και εγω κανει 77 ευρω το πληκτρολογιο και 75 το magic mousse και αυτα τα δυο ειναι τελια... το ιπαντ ομος το 2 δεν ειναι τελιο... πληκτρολογιο και ποντικι apple φυσικα... αλουμινιο πληκτρολογιο και ασπρο ποντικι... και τα δυο μπλουτουθ χωρις κανενα καλωδιο.... δες αυτα που εχω γραψει..... δες αυτα που εχω γραψει... για φωτογραφίες μπορείς να δοκιμάσεις και το usb adaptor ωστε να τις παίρνεις κατευθείαν από την καμερα....
allure_boy Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 της φοτογραφιες μου γαι να της βαλω στο ιπαντ θα παρω αυτο που λες ; παντος για τα παρελκομενα μονο του ιπαντ 2 η 3 θελει μιαπεριουσια παρε το ενα παρε το αλλο....
atheatos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 της φοτογραφιες μου γαι να της βαλω στο ιπαντ θα παρω αυτο που λες ; παντος για τα παρελκομενα μονο του ιπαντ 2 η 3 θελει μιαπεριουσια παρε το ενα παρε το αλλο.... Ναι,μόνο για φωτογραφίες απο κάμερα όμως και απο ειδικά διαμορφωμένο στικάκι..... Τα παρελκόμενα ναι είναι ακριβά, αλλα δεν είναι απαραίτητα για κάποιον που χρησιμοποιεί το ipad ως tablet και οχι σαν laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα