charitos_giorgos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους λεω να πουλησω τη δικια μου (εικονα Α)και να παρω καποια με IPS πανελ και δε ξερω ποια να παρω,τι Samsung το περιοδικο PC MAGAZINE την εβγαλε πρωτη σε ολες τι μετρησεις,και εχω χασει το μπουσουλα.Την οθονη τη θελω για Gaming και Ιντερνετ αυτο που με νοιαζει ειναι να ειναι ξεκουραστη.ποια προτεινεται ως καλυτερη???? ΕΙΚΟΝΑ Α http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/network/54367-lg-led-23-full-hd/ http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-IPS231P-BN-LED-Monitor-23-IPS231P-BN-AEU.htm http://www.dell.com/gr/business/p/dell-u2312h/pd http://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/monitor/led/LS24A350HS/EN Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2012 από charitos_giorgos
charitos_giorgos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 θεμα ομως ειναι οτι η samsung δεν ειναι IPS
charitos_giorgos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 θεμα ομως ειναι οτι η samsung δεν ειναι IPS
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Νταξ, άμα την έβγαλε πρώτη το PC Magazine.. θεμα ομως ειναι οτι η samsung δεν ειναι IPS o phanispal σαρκαζόταν, το ότι την έβγαλε πρώτη το PC Magazine δεν λέει κάτι...
charitos_giorgos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ποια λες να πάρω ρε φίλε τότε LG η dell
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πάρεις οθόνη. Έχω την ίδια και είναι μια χαρα οθόνη. Άλλο να μην έχεις οθόνη οποτε πας σε ips με τις τωρινές τιμές, άλλο να έχεις μια ωραιότατη οθόνη και να βάζεις κι από πάνω λεφτά. Άποψή μου βέβαια. Απλά δες πρώτα μία με ips από κοντά γιατί αν νομίζεις ότι είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με αυτή που έχεις, θα απογοητευτείς οικτρά. Γενικά εδώ παίζει πολλή υπερβολή σχετικά με το σουπερ ντουπερ ips, οπότε μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς αν δε δεις ο ίδιος. Είναι σαν να έχεις μια καινούρια led τηλεόραση και να την πουλάς για να πάρεις αντίστοιχη plasma. Ναι, καλύτερη η plasma αλλά όχι για να μπλέξεις με αγοραπωλησίες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ποια λες να πάρω ρε φίλε τότε LG η dell προσωπικά θα προτιμούσα την Dell λόγω μεγαλύτερης εγγύησης και καλύτερης υποστήριξης...
charitos_giorgos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πάρεις οθόνη. Έχω την ίδια και είναι μια χαρα οθόνη. Άλλο να μην έχεις οθόνη οποτε πας σε ips με τις τωρινές τιμές, άλλο να έχεις μια ωραιότατη οθόνη και να βάζεις κι από πάνω λεφτά. Άποψή μου βέβαια. Απλά δες πρώτα μία με ips από κοντά γιατί αν νομίζεις ότι είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με αυτή που έχεις, θα απογοητευτείς οικτρά. Γενικά εδώ παίζει πολλή υπερβολή σχετικά με το σουπερ ντουπερ ips, οπότε μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς αν δε δεις ο ίδιος. Είναι σαν να έχεις μια καινούρια led τηλεόραση και να την πουλάς για να πάρεις αντίστοιχη plasma. Ναι, καλύτερη η plasma αλλά όχι για να μπλέξεις με αγοραπωλησίες. δηλαδη λες να μην τη δωσω τη δικια μου,η να παω στη samsung?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Nα μη δώσεις τη δικιά σου. Δεν υπάρχει λόγος.
charitos_giorgos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 να σε ρωτησω κατι μπορεις να μου δωσεις τα νουμερα απο την οθονη σου οπως την εχεις ρυθμιση?δε ξερω γιατι αλλα εμενα με κουράζει
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Brightness 100 Contrast 70 Sharpness 5 Eγώ όμως έχω πάντα φως στο χώρο μου, δεν δουλεύω ποτέ με αποκλιεστικό φως αυτό της οθόνης.
charitos_giorgos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 δε ξερω τι να κανω το πρωι θα μου βαλει το παληκαρι τα λεφτα να του τη στειλω
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Πήγαινε δες μια ips. Αν σου φανεί μεγάλη η διαφορά και πιστεύεις ότι δικαιολογεί τα +60 ευρώ που θα δώσεις αφού πουλήσεις τη δικιά σου, τότε παρτην. Υπάρχει πάντα και ο ασιθητικός παράγοντας. Με βάση το υποκειμενικό προσωπικό μου γούστο δεν έχει κυκλοφορήσει ωραιότερη οθόνη από αυτήν που έχεις.
charitos_giorgos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 το θεμα ειναι που θα βρω για να τη δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα