Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη ειμαι ασχετος για το θεμα upload joomla σε server θα πρπει πρωτα να κοιταξω να βρω ενα free domain name και μετα να κανω στο freehostia?

το free domain name ομως στο δινει καποιο free πακετο καποιας εταιριας..δεν γινεται δηλαδη να το κατοχυρωσεις στο ονομα σου..εκτος αν ειναι .tk φαση,που και παλι χρειαζεσαι αλλο domain να κανει redirect στο .tk domain σου..

Δημοσ.

το tab αυτο ειναι μεσα στο cpanel mou?

αποτι καταλαβα ναι..

κοιταξε ομως το edited Post μου αποπανω..

αρα δεν μπορω να συνεχισω?

εκτος αν αγορασεις domain..

Δημοσ.

παω εκει που λεει add host domain σαν τι ονομα πρπει να βαλω εν πχ αυτο που θελω ειναι tei.com?η κατι αλλο

λογικα το tei.com πρεπει να βαλεις,με τους nameservers του domain να κοιταζουν σε αυτους που σου υπεδειξε..ολα αυτα μονο αν εχεις δικο σου paid domain..

Δημοσ.

εφτιαξα τελικα ενα domain name απο την σελιδα www.co.cc.να περιμενω πρωτα να ενεργοποιηθουν η servers και μετα να κανω account στην freehostia η να κανω τωρα και να βαλω εκει ποy ειπαμε στο Use my existing domain τo domain name

Δημοσ.

αυτον δεν τον αγορασα ειναι free.εφτιαξα και λογαριασμο με αυτο to domain.στην επιλογη hosted domains στο cpanel δεν εχει κατι.παω να δημιουργισω Hosted Domain και μου λεει ""The type of domain that you are trying to add is not allowed on our servers. You will not be able to host this domain in this hosting account.""μηπως πρπει να περιμενω να ενημερωθουν οι servers ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...