Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω ανεβασει το joomla στον server freehostia.com πιστευω οτι τα εκανα ολα σωστα και μου λεει το μηνυμα ! Το Google Chrome δεν μπόρεσε να βρει τη διεύθυνση

Επισης στο email μου λεει και αυτο το μυνημα:Please change the DNS of your domain to the following and allow 24-48 hours for the DNS update:

Επεξ/σία από giannis22k
Δημοσ.

πες μου εσυ ποια ειναι τα βήματα που κανεις γιατι εγω δεν μπορω να στα εξηγήσω θα μπερδευτείς

:P Ας ξεκινήσουμε από το βασικότερο τότε: έχεις αγοράσει domain από τη freehostia, ή από αλλού και προσπάθησες να το δηλώσεις στο panel της;

Δημοσ.

Και σε ποια διεύθυνση σου ρίχνει άκυρο; Λογικά το joomla θα το εγκαθιστά και σε αντίστοιχο φάκελο. Επίσης, το support τους είναι πραγματικά απίστευτο, όσες φορές χρειάστηκα κάτι μέσα σε μια ώρα μου είχαν απαντήσει - γιατί δε ρωτάς καλύτερα πρώτα εκεί;

Δημοσ.

δεν ξερω σε ποια διεύθυνση εχω μπερδευτει γενικα.με βαση το video που εβελα κανεις κατι παραπανω απο αυτο ?γιατι δοκιμασα και αυτο δηλ χωρις να ανεβασω δικο μου joomla .επισης αν τους στειλω email στα ελληνικα η ξενα θα τους μιλησω?γιατι δεν δικιμαζει και εσυ την διαδικασια να δεις και μονος σου.

μηπως πρεπει ναπεριμενω καποιες ωρες για να ενεργοποιηθει?

Δημοσ.

Αν έχεις subdomain από τη freehostia (κάτι σε .freehostia.com), θα έπρεπε να γίνει αυτόματα - αλλιώς σίγουρα θα πρέπει να κάνεις επιπλέον ρυθμίσεις. Γενικότερα, πας στο my domains-> hosted domains και βλέπεις αν στο έχει σημειώσει σαν οκ ή όχι. Και το support τους φυσικά και είναι στα Αγγλικά

Δημοσ.

με αυυτο τι ενοει?

Required Name Servers (NS) for the domain name to be operational with your account.

NS1: dns1.freehostia.com

NS2: dns2.freehostia.com

οτι αν αγορασεις καινουριο domain δικο σου,θα πρεπει να δωσεις αυτους τους name servers,για να "κοιταει" στο account σου..

Δημοσ.

εδω μαλλον ειναι το λαθος μου.εκει εβαλα εγω ονομα για free που θελω.αρα που πρπει να βαλω το ονομα αλλα χωρις να πληρωσω?και σε ευχαριστω για την υπομονη σου.

επειδη ειμαι ασχετος για το θεμα upload joomla σε server θα πρπει πρωτα να κοιταξω να βρω ενα free domain name και μετα να κανω στο freehostia?

Δημοσ.

εδω μαλλον ειναι το λαθος μου.εκει εβαλα εγω ονομα για free που θελω.αρα που πρπει να βαλω το ονομα αλλα χωρις να πληρωσω?και σε ευχαριστω για την υπομονη σου.

αραξε ρε,ποια υπομονη,σιγα...

για το πως θα κανεις αυτο που ζητας...δεν ξερω απο freehostia,ομως με λιγο googling βρηκα οτι μπορεις να κανεις κατι τεοτιο στο tab Add a Domain Name to Host που υπαρχει στο panel σου..για δες και ποσταρε..

edit:οχι αποτι ειδα σε ενα demο panel του freehostia,δεν νομιζω πως μπορεις να βαλεις free domain..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...