konstantinos77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Skyrim ξερα... Το Halo λεει ο αλλος ...τραβα δες πολεμο των αστρων ...
ikaruga24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Καμία σχέση το ένα με το άλλο.Το HALO εχει ηδη γινει και μαλιστα ειναι καλο.
Padaz Bloody Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Είναι δύσκολο και μεγάλο ρίσκο για τους παραγωγούς να μετατρέψουνε ένα παιχνίδι σε ταινία. Όσα παιχνίδια γίνανε ταινία δεν είχανε αρκετή επιτυχία. Κάποτε, είχανε βγάλει κάποια κόπια του street fighter που είχε μέσα τους Mario Brothers τους Double Dragon και ήτανε σκέτη κομωδία - αποτυχία. Το μόνο παιχνίδι που είχε επιτυχία ήτανε το resident evil, αλλά πάλι, περίμενα περισσότερα πράγματα από μία τέτοια ταινία. Για εμένα ήτανε πρόχειρα φτιαγμένη και δεν έβγαζε αρκετά το horror survivor που περίμενε να δει κάποιος fun της σειράς. Στο θέμα μας τώρα. Θα ήθελα να δούμε σε ταινία το Castlevania. Ναι ξέρω, το έχω ξανααναφέρει σε προηγούμενο post, αλλά μιας και είναι πολύ της μόδας τώρα τα vampire, λόγω Twilight και True blood, θα ήτανε η τέλεια στιγμή να δούμε μία ταινία Castlevania . Θα ήτανε μεγάλη ευκαιρία να κάνει κάποιος μία σοβαρή ταινία με βαμπίρια. Θέλουμε έναν σωματώδη πρωταγωνιστή τρελιάρη, που θα κόβει άντερα και θα έχει σκηνές με full αίματα και περιπέτεια. Όχι με ψευτομακιγιάζ, ψεύτικα εφέ, όπως το twilight, που κοιτάει ο πρωταγωνιστής αν είναι ωραίος στον καθρέπτη ή αν φαίνεται καλός στην κάμερα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2013 από Padaz Bloody
gsisr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 crysis uncharted gta 5 Ειδικά το τελευταίο θα ήθελα πολύ να το δω. το crysis επισης
Vole Maulder Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 To Man on Fire με τον Ντένζελ άνετα γινόταν cover based 3rd person shooter, πάντως. Ο τύπος έχει σχεδόν μέχρι και regenerating health στην ταινία
alimentas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 μια καλη υλοποιηση(οχι σαν τις πανηγυρτζιδικες προ 10ετιας) του Aρχοντα των δαχτυλιδιων στις κονσολες νεες γενιας . 1
grouspen Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 εκτός από ταινίες εγώ πιστεύω ότι πολλά παιχνίδια με ένα καλό budget θα γινόντουσαν δυνατές σειρές (για τον λόγο ότι μια μεγάλη ιστορία θα πετσοκοφτεί πολύ άσχημα για να χωρέσει σε 2-3 ώρες) πχ θα έβλεπα άνετα μια σειρά βασισμένη στο infamous ή το gears of war
Padaz Bloody Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 εκτός από ταινίες εγώ πιστεύω ότι πολλά παιχνίδια με ένα καλό budget θα γινόντουσαν δυνατές σειρές (για τον λόγο ότι μια μεγάλη ιστορία θα πετσοκοφτεί πολύ άσχημα για να χωρέσει σε 2-3 ώρες) πχ θα έβλεπα άνετα μια σειρά βασισμένη στο infamous ή το gears of war Όπως κάνανε με το Mortal Kombat web series. Βέβαια δεν είπαμε να είναι 10' το κάθε ένα όπως το Mortal Kombat Legacy II. Ας είναι κοντά στη μία ώρα το κάθε επισόδειο να το ευχαριστιόμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα