kjtzemis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλησπερα. Θελω να ξεκινησω με εναν φιλο κανα παιχνιδακι καλο με καλα γραφικα να παιζουμε Online, εχετε να μου προτεινετε καποια παιχνιδια? δεν με ενδιαφερουν τα MMO/RPG. Περισσοτερο ψαχναμε για Racing, ειχα στο μυαλο μου ομως και το bf3 αλλα δεν του αρεσουν και πολυ τα πολεμικα τα βαριετε,επεισης το gta iv liberty city stories (που ειναι το τελευταιο της σειρας) εχει online και αν ναι αξιζει?θα ξεκινουσαμε το gta iv αλλα εχουμε διαβασει σε πολλα ποστ οτι δεν το τρεχουν τα win7, ισχυει κατι τετοιο (να μην παμε και το αγορασουμε τζαμπα). Υ.Γ.αν βρουμε καποιο παιχνιδι μεταχειρισμενο απο καμια αγγελια θα μπορουμε να παιξουμε Online ή επειδη θα εχει χρησημοποιειθει ο κωδικος δεν θα γινετε?
sistah Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Που στο καλο διαβασατε οτι δεν παιζει στα 7? Το gta iv παιζει μια χαρα στα win7, οπως και τα 2 expansions. (The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony) Παρ'ολα αυτα μπορειτε να το κατεβασετε και να δειτε αν δουλευει, ωστε μετα να το αγορασετε.
kjtzemis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Που στο καλο διαβασατε οτι δεν παιζει στα 7? Το gta iv παιζει μια χαρα στα win7, οπως και τα 2 expansions. (The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony) Παρ'ολα αυτα μπορειτε να το κατεβασετε και να δειτε αν δουλευει, ωστε μετα να το αγορασετε. εγω προσωπικα δεν διαβασα τιποτα ο φιλος μου το ειχε κατευασει το ειχε κανει εγκατασταση και δεν του επαιζε, μπηκε στο ιντερνετ και στο youtube και εδιχναν τροπους πως να κανουμε το gta iv να παιξει σε win7. και εμενα παραξενο μου ακουστηκε, παιζει να εφτεγε και το crack ομως. τα 2 expansions τα εχει μεσα το dvd του Gta iv episodes frοm liberty city stories ετσι δεν ειναι?αυτο εχει online και αν ναι αξιζει?
sistah Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ναι, το Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City εχει και τα 2 expansions μεσα. Σε πρωτη φαση μπορεις να παιξεις Multiplayer και με το απλο GTA IV. Δες εδω και εδω. Αυτο που δεν γνωριζω, εναι αν παιζονται online τα expansions. Απο οτι καταλαβαινω, παιζουν online. Ψαξε στο google. Δειτε καλου κακου αν τα pc σας το σηκωνουν το game.
kjtzemis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ναι, το Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City εχει και τα 2 expansions μεσα. Σε πρωτη φαση μπορεις να παιξεις Multiplayer και με το απλο GTA IV. Δες εδω και εδω. Αυτο που δεν γνωριζω, εναι αν παιζονται online τα expansions. Απο οτι καταλαβαινω, παιζουν online. Ψαξε στο google. Δειτε καλου κακου αν τα pc σας το σηκωνουν το game. εγω τα εχω ξαναεγκαταστησει τα expansions (τα ειχα κατευασει, αλλα το επεγκατεστησα γτ δεν μπορουσα να κανω save Μου ζηταγε κωδικο) και μου το ετρεχε με φουλ γραφικα στον φιλο μου του εδωσα τωρα τα dvd οπου τα ειχα γραψει για να τα δοκιμασει αν και δεν νομιζω να του το κολλαει ουτε αυτουνου. θα κανω μια δοκιμη και για το Gta iv να δω αν θα παιξει. Επεισης γνωριζεις ποσο εχει αυθεντικο για το pc το gta iv episodes from liberty city, γιατι δεν μπορω να το βρω πουθενα στο σκρουτζ. Υ.Γ.καποιο αλλο καλο παιχνιδι για online εχετε να μου προτεινετε?
sistah Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ναι, ουτε εγω το βρηκα στο skroutz, αλλα το βρηκα στο play.com στα 25e. Για καποιο αλλο game, εγω δεν εχω να σου προτεινω γιατι απεκλεισες τα δυο type of games που παιζω..
kjtzemis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ναι, ουτε εγω το βρηκα στο skroutz, αλλα το βρηκα στο play.com στα 25e. Για καποιο αλλο game, εγω δεν εχω να σου προτεινω γιατι απεκλεισες τα δυο type of games που παιζω.. θα περασω εγω απο public αυριο να δω σε τι τιμη παιζει και εκει, πιστευω γυρω στα 30-35Ε σιγουρα. ναι αυτα τα 2 ειδους παιχνιδιων δεν μαρεσουν. Υ.Γ.αυτο το play.com ειναι εδω στην ελλαδα ή τα στελνουν απο εξωτερικο?μονο με πιστωτικη αγοραζεις απο εκει?
sistah Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Τα public δεν φαινεται να εχουν αυτο με τα expansions. Το Play.com ειναι στην Αγγλια, δεχεται visa, maestro, mastercard. Δεν χρειαζεται να ειναι πιστωτικη, και με χρεωστικη ή προπληρωμενη γινεται.
kjtzemis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Τα public δεν φαινεται να εχουν αυτο με τα expansions. Το Play.com ειναι στην Αγγλια, δεχεται visa, maestro, mastercard. Δεν χρειαζεται να ειναι πιστωτικη, και με χρεωστικη ή προπληρωμενη γινεται. με paypal ουτε για πλακα ετσι?
sistah Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δυστυχως οχι, αν και δεν το περιμενα γιατι ειναι μεγαλο site για μουσικη και games.
kjtzemis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 οκ σευχαριστω! Παιδες εχετε να μου προτεινετε κανα αλλο παιχνιδι να παιξω Online? μπορει να με βοηθησει καποιος να καταληξω επιτελους σε κατι καλο?
MeSiaSs Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μπορείς να δεις για κάποιο απο τα Need for Speed,Fifa,Pro αφού δεν θέλεις MMO/RPG και FPS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα