devill0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Παιδια χαιρετω...Λοποιν ψαχνω ενα προγραμμα που να μπορω να κανω ηχογραφηση online ραδιοφωνικου σταθμου διοτι λοιπω σχεδον ολη μερα απο το σπιτι και δε προλαβαινω να ακουσω και θα ηθελα να το γραφω.. ο σταθμος ειναι αυτος Yes fm
VidShark7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Λοιπόν. Στο λινκ που δίνεις έχει από δίπλα το σήμα της Apple και του Winamp νομίζω. Εκεί κάνοντας κλικ, θα κατέβει ένα αρχείο με όνομα listen.pls. Αυτό το αρχείο όποτε θες να ακούσεις ή να γράψεις θα το ανοίγεις με τον vlc media player. Στον Vlc, στο μενού προβολή, υπάρχει μια επιλογή προβολή προηγμένων στοιχείων ελέγχου. Την κλικάρεις. Θα σου εμφανιστούν πάνω από το play, stop, pause buttons κ.τ.λ. Όταν παίζει o σταθμός, πατώντας το rec αποθηκεύει ότι παίζει ο player στον φάκελο, στην μουσική μου αν είναι αρχείο ήχου, και στα βίντεό μου, αν είναι βίντεο. Τώρα για να σταματάει αυτόματα μπορείς να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα Auto shutdown έτσι ώστε όταν τελειώνει π.χ. η εκπομπή στις 11 π.μ. να κλείνει ο υπολογιστής και να σταματάει η εγγραφή του σταθμού. Ελπίζω να σε βοήθησα. Εγώ πάντως αυτό κάνω...
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Κάθε εβδομάδα ανοίγει ένα topic για ηχογράφηση από streaming και κάθε φορά η απάντηση είναι σωστή αλλά και διαφορετική. Κάποια στιγμή θα τις μαζέψω όλες μαζί σε ένα topic. Μέχρι τότε χρησιμοποιούμε την αναζήτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις