phoenix30 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα: Καθόμουν ωραία και καλά στον Η/Υ και έκανα μια μετάφραση από τα γερμανικά στα ελληνικά, σε ένα αρχείο .txt Ξαφνικά κόλλησαν όλα, κάνω restart, μου ζητάει μετά από διαγνωστικό έλεγχο των windows να κάνει επαναφορά συστήματος (έχω windows 7) αφού τελείωσαν όλα και άνοιξε ο Η/Υ, ανοίγω το .txt και βλέπω ότι χάθηκαν όλα όσα είχα γράψει!!! Μιλάμε για 15 σελίδες κειμένου περίπου που είχα γράψει και τώρα μου εμφανίζει μόνο 3-4 σελίδες. Να σημειώσω ότι μόλις πρν κολλήσουν όλα και κάνω restart, είχα προλάβει να αποθηκεύσω το .txt, το έκλεισα και μετά από λίγο το ξανάνοιξα. (Δηλαδή μέχρι πριν το restart ήταν όλα Ο.Κ. και αποθηκευμένα). Το κακό είναι ότι έκανα πάλι επαναφορά συστήματος (από 7/3/2012 που είχε κάνει ο Η/Υ στις 10/3/2012) αλλά δυστυχώς πάλι δεν εμφανίζονται όλα όσα είχα γράψει. Υπάρχει καμία λύση βρε παιδιά; Κρίμα είναι να πάνε τόσες ώρες χαμένες...
hawkpilot Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα και καλώς ήλθες. Η επαναφορά συστήματος δεν επηρεάζει τα αρχεία των χρηστών, άρα δε σε βοηθάει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αφού, όπως λες, είχες αποθηκεύσει το αρχείο πριν το κόλλημα, το πιο πιθανό είναι να μην πρόλαβαν τα win να δώσουν εντολή στο δίσκο να κάνει flush. Εξαιρετικά απίθανο να μπορέσεις να ανακτήσεις τις σελίδες που έχασες.
anonymous-root Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Να γράφεις σε word την άλλη φορά, με autosave... Δυστυχώς χλωμό να βρεις το αρχείο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα