Προς το περιεχόμενο

ENELOOP@crazysundays

JohnnyX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παντως θα ηθελα απο σενα ενα λινκ με eneloop απο το αμαζον, γιατι δεν βγαζει φιλτρο επιλογης πωλητη, και manual ψαχνοντας αρκετες μερες τωρα δεν εχω βρει eneloop που να τις πουλα το αμαζον. (οχι 3ος πωλητης ε; )

Φίλε matrixxx,για να σε βοηθήσω σε μελλοντικές αναζητήσεις,υπάρχει φίλτρο επιλογής πωλητή.Απλά πρέπει να μπείς πρώτα σε κάποιο department από τον αριστερό πίνακα για να στο βγάλει.Στην προκειμένη περίπτωση,αφού κάνεις αναζήτηση για eneloop,φιλτράρεις πρώτα κατά Electronics and photo department και τότε σου βγάζει αριστερά και επιλογή πωλητή.Έτσι βρισκεις αυτές με πωλητή το amazon.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Φίλε matrixxx,για να σε βοηθήσω σε μελλοντικές αναζητήσεις,υπάρχει φίλτρο επιλογής πωλητή.Απλά πρέπει να μπείς πρώτα σε κάποιο department από τον αριστερό πίνακα για να στο βγάλει.Στην προκειμένη περίπτωση,αφού κάνεις αναζήτηση για eneloop,φιλτράρεις πρώτα κατά Electronics and photo department και τότε σου βγάζει αριστερά και επιλογή πωλητή.Έτσι βρισκεις αυτές με πωλητή το amazon.

Να σαι καλα φιλε μου, αλλα τα γνωριζω αυτα που λες. Το αμαζον το "εχω φαει με το κουταλι", ωρες που εχω χασει εκει να ηξερες :-D . Δεν υπηρχε οταν εγραψα το παραπανω μηνυμα eneloop με πωλητη το αμαζον, ηταν ρητορικη η "ερωτηση". ;)

ΥΓ. Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον. :-)

Πάντως εγώ τις είχα δει εδώ και αρκετό καιρό,από τότε που ξεκίνησες το τόπικ του φορτιστή.Anyway,μπορεί να τις είχαν αφαιρέσει όταν κοίταξες.

Εγώ ευχαριστώ για την γενικότερη συμβολή σου στο φόρουμ ;)

• 1 μήνα μετά...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004LSQC6I/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=AZSR40NZ6UYCN

Με πωλητη το mymemory

Ειναι η 8αδα ΑΑ eneloop glitter 3UTGA και ερχεται με μεταφορικα 14,28£ δηλαδη ~17€

Στο ιδιο το site της mymemory ερχεται πιο ακριβα 14,95+1,95£

http://www.mymemory.co.uk/Alkaline-Batteries/Sanyo/Eneloop-Glitter-Rechargeable-AA-Batteries---8-Pack

Τις ειχε αγορασει κανενας; Αν ναι, τις παρελαβε τελικα; Γιατι σε μενα δεν ηρθε τιποτα. Περιμενα πανω απο 1 μηνα,ειχα παει και στο ταχυδρομειο και τους ειχα στειλει και email, και τωρα μου λενε βλακειες οτι θα κανουν claim στη Royal mail και να μου επιστρεψουν τα χρηματα γιατι δεν εχουν στοκ. :mad:

Γιατι κατι μου λεει οτι δεν τις εστειλαν ποτε;

τις παρέλαβα κανονικά σε 4-5 εργάσιμες.

Sent from my iPhone using Insomnia

ααα ναι;; :confused: Αυτο με ανησυχει γιατι τωρα μπαινουν υποψιες για το ταχυδρομειο της περιοχης μου...Ειχαν υπαρξει αναλογα κρουσματα απο ebay αλλα λεω δεν θα τα εστελναν οι πωλητες γιατι διαβαζα αναλογες αξιολογησεις αλλα απο amazon ή 3ο πωλητη του, πρωτη φορα μου συμβαινει να μην παραλαβω.

Ευχαριστω.

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...