runner69 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 χωρις να ειναι προσφορα...αλλα ειναι πολυ trendy υπαρχουν και αυτες κοιτα 4 μηνυματα πιο πισω. Ειναι πολυ καλη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Παντως θα ηθελα απο σενα ενα λινκ με eneloop απο το αμαζον, γιατι δεν βγαζει φιλτρο επιλογης πωλητη, και manual ψαχνοντας αρκετες μερες τωρα δεν εχω βρει eneloop που να τις πουλα το αμαζον. (οχι 3ος πωλητης ε; ) Φίλε matrixxx,για να σε βοηθήσω σε μελλοντικές αναζητήσεις,υπάρχει φίλτρο επιλογής πωλητή.Απλά πρέπει να μπείς πρώτα σε κάποιο department από τον αριστερό πίνακα για να στο βγάλει.Στην προκειμένη περίπτωση,αφού κάνεις αναζήτηση για eneloop,φιλτράρεις πρώτα κατά Electronics and photo department και τότε σου βγάζει αριστερά και επιλογή πωλητή.Έτσι βρισκεις αυτές με πωλητή το amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Φίλε matrixxx,για να σε βοηθήσω σε μελλοντικές αναζητήσεις,υπάρχει φίλτρο επιλογής πωλητή.Απλά πρέπει να μπείς πρώτα σε κάποιο department από τον αριστερό πίνακα για να στο βγάλει.Στην προκειμένη περίπτωση,αφού κάνεις αναζήτηση για eneloop,φιλτράρεις πρώτα κατά Electronics and photo department και τότε σου βγάζει αριστερά και επιλογή πωλητή.Έτσι βρισκεις αυτές με πωλητή το amazon. Να σαι καλα φιλε μου, αλλα τα γνωριζω αυτα που λες. Το αμαζον το "εχω φαει με το κουταλι", ωρες που εχω χασει εκει να ηξερες . Δεν υπηρχε οταν εγραψα το παραπανω μηνυμα eneloop με πωλητη το αμαζον, ηταν ρητορικη η "ερωτηση". ΥΓ. Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Πάντως εγώ τις είχα δει εδώ και αρκετό καιρό,από τότε που ξεκίνησες το τόπικ του φορτιστή.Anyway,μπορεί να τις είχαν αφαιρέσει όταν κοίταξες. Εγώ ευχαριστώ για την γενικότερη συμβολή σου στο φόρουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulkeeper4 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 το 1900mah που αναφερεται στο λινκ που εβαλε ο @pedrojay ,ειναι λαθος? Παντως δεν φιανειται να ειναι οι καινουργιες με το "Α" στο τελος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004LSQC6I/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=AZSR40NZ6UYCN Με πωλητη το mymemory Ειναι η 8αδα ΑΑ eneloop glitter 3UTGA και ερχεται με μεταφορικα 14,28£ δηλαδη ~17€ Στο ιδιο το site της mymemory ερχεται πιο ακριβα 14,95+1,95£ http://www.mymemory.co.uk/Alkaline-Batteries/Sanyo/Eneloop-Glitter-Rechargeable-AA-Batteries---8-Pack Τις ειχε αγορασει κανενας; Αν ναι, τις παρελαβε τελικα; Γιατι σε μενα δεν ηρθε τιποτα. Περιμενα πανω απο 1 μηνα,ειχα παει και στο ταχυδρομειο και τους ειχα στειλει και email, και τωρα μου λενε βλακειες οτι θα κανουν claim στη Royal mail και να μου επιστρεψουν τα χρηματα γιατι δεν εχουν στοκ. Γιατι κατι μου λεει οτι δεν τις εστειλαν ποτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 τις παρέλαβα κανονικά σε 4-5 εργάσιμες. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 τις παρέλαβα κανονικά σε 4-5 εργάσιμες. Sent from my iPhone using Insomnia ααα ναι;; Αυτο με ανησυχει γιατι τωρα μπαινουν υποψιες για το ταχυδρομειο της περιοχης μου...Ειχαν υπαρξει αναλογα κρουσματα απο ebay αλλα λεω δεν θα τα εστελναν οι πωλητες γιατι διαβαζα αναλογες αξιολογησεις αλλα απο amazon ή 3ο πωλητη του, πρωτη φορα μου συμβαινει να μην παραλαβω. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 παιδες εχω 2 φορτιστες απο παλιοτερες επαναφορτιζομενες.. παιζει ρολο στην φορτιση τους και πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα