JohnnyX Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μεταξυ αλλων στο crazysundays υπαρχουν και οι eneloop στα 5€ οι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Είναι, όμως, η έκδοση με δυνατότητα επαναφόρτισης για 1000 φορές και όχι η έκδοση 3UTGA που είναι για 1500 φορές. Κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά οι τελευταίες, με λιγότερα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vviolent Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Είναι, όμως, η έκδοση με δυνατότητα επαναφόρτισης για 1000 φορές και όχι η έκδοση 3UTGA που είναι για 1500 φορές. Κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά οι τελευταίες, με λιγότερα χρήματα. Μπορείς να μας ενημερώσεις που κυκλοφορούν στην αγορά αυτές που λες? Εκτός αν εννοείς αυτές του PC1, PC2 & PC3? Που κι αυτές βλέπω τώρα ότι είναι κατόπιν παραγγελίας!!! ή εξαντλημένες!!! Πάντως εγώ είμαι ο γκαντέμης της παρέας. Προτίμησα να πάρω αυτές απ' το PC2 για να γλυτώσω τα μεταφορικά και παρέλαβα το τρίτο το κοντύτερο (αυτές ντε χωρίς το "Α"), ενώ οι άλλοι οι τυχεροί που προτίμησαν να παραγγείλουν απ' το παρακείμενο ράφι του PC1 πήραν το τρίτο το μακρύτερο (πακέτο) με τα το "A" το κεφαλαίο. Ούτε σε πηγάδι να κατουρούσα τέτοια γκίνια, μακριά από lotto, joker & λαχεία από μένα αυτή την εποχή. Όσο για το PC3 αναζητείτε άτομο γενναίο να κάνει την 1η κίνηση κι από εκεί! [offtopic]Όσο για το Local Area μου λέω να συνδέσω και το Laptop πάνω να μη νιώθουν τα PCσιά μοναξιά και να σπάσει και η μονοτονία κάπως!!! [/offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Για την ελληνική αγορά εννοούσα το pc1 που προσπαθούσα χθες όλη μέρα να τηλεφωνήσω και μετά το πάτημα του 1 για τις πωλήσεις, το τηλέφωνο νέκρωνε. Υπάρχουν, βέβαια, και στο Amazon με 6 λίρες το πακέτο των 4 αλλά θέλει και μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 @ vviolent ποια ειναι τα pc2 και pc3; Απο τα pc1 αν βαλεις και τα μεταφορικα δεν ερχονται πιο φθηνα απο το eshop αν τις ειχε γιατι τωρα τις δειχνει εξαντλημενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanari Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 @ vviolent ποια ειναι τα pc2 και pc3; Απο τα pc1 αν βαλεις και τα μεταφορικα δεν ερχονται πιο φθηνα απο το eshop αν τις ειχε γιατι τωρα τις δειχνει εξαντλημενες. Το χάσαμε το κορμί πατριώτη !!! Έλα μωρέ για 1-2 ευρώ μην κάνετε έτσι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Τελικά, κατάφερα και επικοινώνησα σήμερα με το pc1 και διαπίστωσα ότι 1) δεν διαθέτει τη νεώτερη έκδοση 3UTGA και 2) διαθέτει την παλαιότερη 3UTG μετά από παραγγελία, αφού δεν έχει stock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Απο pc1 εχουν παραλαβει πριν 2-3 μερες φιλοι τις "Α" (ασχετα που το σαιτ ελεγε και λεει "non A"), προφανως δεν ξερουν τι λενε, ή απλα μιλησες με ανθρωπο του eshop και οχι του pc1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Απο pc1 εχουν παραλαβει πριν 2-3 μερες φιλοι τις "Α" (ασχετα που το σαιτ ελεγε και λεει "non A"), προφανως δεν ξερουν τι λενε, ή απλα μιλησες με ανθρωπο του eshop και οχι του pc1. γενικως εχει γινει ενα μπαχαλο με τις 3utg και tiw 3utga ανα τον κοσμο. ακομα και στο αμαζον που φημιζεται για την αξιοπιστια αν μπειτε στα σχολια θα δειτε οτι πολλες φορες εστειλαν κατα λαθος την παλια εκδοση ή αντιστροφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6theo4 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Εγώ πήρα αυτές http://viewitem.eim.ebay.gr/SANYO-eneloop-4-x-AA-NiMH-Rechargeable-Battery-w-Case/270920428946/item?transId=878717222017 νομίζω είναι καλή τιμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 γενικως εχει γινει ενα μπαχαλο με τις 3utg και tiw 3utga ανα τον κοσμο. ακομα και στο αμαζον που φημιζεται για την αξιοπιστια αν μπειτε στα σχολια θα δειτε οτι πολλες φορες εστειλαν κατα λαθος την παλια εκδοση ή αντιστροφα Οποτε λες οι αναξιοπιστοι συγχωρούνται ε; (σαφως, το ειχα πει αλλωστε προκαταβολικα πριν 10 μερες, οτι παροτι λεει UTG στο site πιθανον να ειναι οι UTGA, δεν μου εκανε εντυπωση η αναντιστοιχια). Παντως θα ηθελα απο σενα ενα λινκ με eneloop απο το αμαζον, γιατι δεν βγαζει φιλτρο επιλογης πωλητη, και manual ψαχνοντας αρκετες μερες τωρα δεν εχω βρει eneloop που να τις πουλα το αμαζον. (οχι 3ος πωλητης ε; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Παιδιά παρήγγειλα αυτές από eshop, αλλά τώρα παρατήρησα ότι είναι 4UTG! Να ακυρώσω να ψάξω για 4UTGΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Οποτε λες οι αναξιοπιστοι συγχωρούνται ε; (σαφως, το ειχα πει αλλωστε προκαταβολικα πριν 10 μερες, οτι παροτι λεει UTG στο site πιθανον να ειναι οι UTGA, δεν μου εκανε εντυπωση η αναντιστοιχια). Παντως θα ηθελα απο σενα ενα λινκ με eneloop απο το αμαζον, γιατι δεν βγαζει φιλτρο επιλογης πωλητη, και manual ψαχνοντας αρκετες μερες τωρα δεν εχω βρει eneloop που να τις πουλα το αμαζον. (οχι 3ος πωλητης ε; ) ναι πλεον και εγω βρισκω μονο 3ους πωλητες. (αρα δεν υπαρχουν καθολου ουσιαστικα στο uk γιατι οι 3οι δε στελνουν ελλαδα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 ναι πλεον και εγω βρισκω μονο 3ους πωλητες. (αρα δεν υπαρχουν καθολου ουσιαστικα στο uk γιατι οι 3οι δε στελνουν ελλαδα ) Πώς δεν στέλνει; Πριν 15 ημέρες πήρα από τρίτο πωλητή (iCell) 12 ΑΑ και 8 ΑΑΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 ναι πλεον και εγω βρισκω μονο 3ους πωλητες. (αρα δεν υπαρχουν καθολου ουσιαστικα στο uk γιατι οι 3οι δε στελνουν ελλαδα ) Ο icell μια χαρα στελνει Ελλαδα. Ηθελα να σου δειξω οτι αυτο που ειπες οτι "τετοια λαθη τα κανει και το amazon" ηταν λαθος, τα σχολια προφανως που εχεις διαβασει αφορουν 3ους πωλητες! Οχι οτι αποκλειεται να κανει καποιο λαθος και αυτο, αλλα για το συγκεκριμενο ΔΕΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα