Haros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, θέλω να τρέξω στο startup το rtorrent. Έχω βάλει στην rc.local το "screen -fa -d -m rtorrent" ... δεν εκτελείται ποτέ. Από command prompt τρέχει κανονικά. Επίσης κάτι άλλα άσχετα που τρέχω στην rc.local τρέχουν κανονικά... Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μολις εκανα μια δοκιμη στο δικο μου box, και τρεχει κανονικα. Βαλε και το & στο τελος, μηπως... λεω μηπως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Και με & τίποτα... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Έχω φάει όλο το βράδυ να ψάχνω τι συμβαίνει... EDIT: Μάλιστα... Έπρεπε να γράψω su haros -c "screen -fa -d -m rtorrent" Πρώτη φορά μου τυχαίνει αυτό... Όποιος έχει καμιά εξήγηση, καλοδεχούμενη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε να βάλεις >sleep 10 στην αρχή. Ο χρόνος είναι τυχαίος, πιθανώς θα παίζει και με μικρότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 To rc.local τρέχει με δικαιώματα χρήστη root, εξού και το rtorrent που έχεις βάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα