Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αυτόν τον οδηγό το πέρασα.. Και στη συνέχεια των εικόνων ξεκινά μια μπάρα η οποία σταματά και μου βγάζει τη μαύρη οθόνη. Πάντως ο Kaspersky internet security κάθε φορά που ξεκινα ο υπολογιστής ενώ είναι πράσινος κοκκινίζει, κάνει διαγραφή και στη συνέχεια μου λέει οτι τα διέγραψε να κάνω restart. Kαι κάθε φορα τα ίδια..

Δημοσ.

Δοκίμασε να το περάσεις σε usb με το universal usb installer αλλιώς κάνε το ιδιο με το dr.web, ή στην τελική ξεκινά σε ασφαλή λειτουργία και σβηστα manual way.

Ούτως ή άλλως πρέπει να καθαρίσει και η registry καο το Kaspersky δεν το κάνει αυτό.

Δημοσ.

Αυτο που σκέφτομαι είναι να απεγκαταστήσω το kaspersky int. sec. και να συνεχίσω να λειτουργώ κανονικά τον υπολογιστή! Από ότι φαίνεται τουλάχιστον με το google εχει λυθεί το πρόγραμμα.. 9 μηνών λάπτοπ να κάνω φορματ;

yg. Έχω την εντύπωση πως δεν εχω cd windows από όταν το αγόρασα. τι κανω;

Δημοσ.

Φίλε μου σου είπα είναι υπολλείματα.

Καθάρισε τα χειροκίνητα από ασφαλή λειτουργία, σου εδωσα link στη προηγουμενη σελίδα είναι εύκολο.

Δημοσ.

παιδια και εμενα με εχει παρουσιαστη το ιδιο ακριβος προβλημα αλλα δεν μπορω να το λυσω εχω κατεβαση το malwarebytes εκανα και εγω full scan και τιποτα ξανα το ιδιο ακριβος προβλημα Βοηθηστε με! το εχω σιχαθη αυτον τον ιο

Δημοσ.

Όπως περίπου έστειλα και στον φίλο anesoeros13, δοκίμασε τα εξής:

1. Κατέβασε σε safe mode και κάνε σκανάρισμα ξανά με το Malwarebytes, ότι πιάσει έπιασε.

2. Απο κανονική λειτουργία, τρέξε το GooredFix που θα βρεις εδώ:

http://jpshortstuff.247fixes.com/GooredFix.exe

Να έχεις όλα τα παράθυρα κλειστά, απο τον explorer (εννοώ παράθυρα φακέλων κτλ) και όλους τους browsers. Επίσης πρέπει να τρέξει ως admin σε vista+.

3. Η κύρια δουλειά θα γίνει με το TDSSKiller

Το κατεβάζεις και αν δε τρέχει λόγω του ιού, το μετονομάζεις σε "iexplore.com".

Για να αλλάξει και επέκταση, πρέπει να επιλέξεις να μην εμφανίζεται η επέκταση γνωστών τύπων αρχείων.

Όταν τελειώσει επιλέγεις cure και όχι delete.

4. Ξανασκανάρεις με το malwarebytes, με το eset online scanner, και ανέβασε και ένα log απο hijackthis. Ανάλογα με τα αποτελέσματα αυτών, θα δούμε μήπως προσωρήσεις και στην πιο βαριά λύση του Combofix.

Edit: Αν και το TDSSKiller σπάνια προκαλεί βλάβες, για να είσαι ήσυχος, κράτα ένα backup τα αρχεία σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...